Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Stort udvalg af Apple iPhone batterier

Hos Phone-Parts.dk finder du et kæmpe udvalg af batterier til alle iPhones. Vi har sammensat et bredt udvalg, så du kan finde lige det batteri, din iPhone mangler. Uanset om du mangler et iPhone X batteri, iPhone 12 batteri eller iPhone 6 batteri, så kan du finde det til Danmarks bedste priser hos os. Vi tilbyder batterier i OEM kvalitet, som er det bedste alternativ til de originale batterier. Alle vores batterier er nøje udvalgt med et skarpt øje for kvalitet, så du altid får det bedste til din iPhone. 

 

Mange har efterhånden oplevet at deres iPhone pludselig ikke kan holde på strømmen. Det kan være enormt frustrerende, hvis man ikke kan regne med batteriets levetid. Derfor er det bare med at få skiftet det ud hurtigst muligt, så du kan tage din iPhone med på farten, uden at være afhænger af en oplader. Et nyt batteri skift kan pludselig give dig følelsen af, at have fået en helt ny iPhone igen. Tøv derfor ikke med at få skiftet det ud i en fart. 

 

Hvis du er i tvivl om hvilket batteri, du skal købe til din iPhone, så kontakt os endelig. Vores dygtige medarbejdere står til rådighed alle ugens dage, hvis du har brug for hjælp. Vi bestræber os altid efter, at alle vores kunder altid får den absolut bedste oplevelse, når de handler her hos os. Gå endelig på opdagelse i vores store udvalg og find det batteri, du står og mangler til din iPhone.

1 til 50 af 174

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 50 af 174

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Hvad skal du bruge for, at kunne skifte et batteri på din iPhone?

Når du skal skifte batteriet på din iPhone, så er der en række udstyr, du skal bruge undervejs. Du skal bruge batteri tape, som er en dobbeltklæbende tape, der holder batteriet på plads under reparationen. Derudover skal du bruge noget forskelligt værktøj. Det er vigtigt at du køber det rette værktøj i den rette størrelse. Begynder man at bruge for stort værktøj til en iPhone reparation, så kan man meget nemt ødelægge de små skruer. Du kan med fordel også anvende en batteri lirker, som er en hjælp til at løsne batteriet. Du finder både værktøj, batteri lirker og batteri tape på vores webshop til skarpe priser. 

 

Stort udvalg af iPhone batterier til de bedste priser hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk kan du finde lige det batteri, du står og mangler til din iPhone. Vi tilbyder batterier til alt lige fra iPhone 5 og op til iPhone 11 Pro. Alle vores batterier kan du købe til markedets bedste priser. Hvis du køber dit batteri hos os, så kan du skifte det selv både billigere og hurtigere, end hos en reparatør. 

 

Vi tilbyder prismatch, og kan derfor altid matche vores konkurrenters priser. Derfor kan vi også med garanti tilbyde dig de bedste priser på markedet. Derudover vil vores selvudviklede dynamiske pris robot sørge for, at det altid er de bedste priser, du ser på vores webshop. Du slipper derfor for, at skulle sidde og sammenligne priser på egen hånd. 

 

Hos Phone-Parts.dk får du batterier til iPhone i OEM kvalitet

Hos Phone-Parts.dk finder du alle vores batterier i OEM kvalitet. OEM batterier ligger på samme niveau som Apples egne batterier. OEM kvalitet betyder at dele er produceret af samme producent, som producerer Apples egne dele - hermed også batterier. Det er derfor det perfekte batteri til dig, der prioriterer kvaliteten højt, men ikke nødvendigvis er principfast i forhold til, om det er Apples eget batteri. 

 

Har du brug for hjælp til en batteri reparation? Vi hjælper dig

Hvis du skal i gang med en batteri udskiftning på din iPhone, men er i tvivl om hvad du skal gøre, så frygt ej. Vores dygtige teknikere sidder klar med personlig rådgivning, så du får den helt rette hjælp til din reparation. Derudover opdaterer vi løbende udførlige og hjælpsomme guides på vores webshop, så du kan få den helt rette hjælp til din reparation. 


Vi ønsker altid at være her for vores kunder både inden, under og efter et køb eller reparation. Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til support@phone-parts.dk. Hvis du sidder en lørdag og har stærkt brug for hjælp til en reparation, så skriv til vores live chat-support, som har åben alle hverdage og weekender!