Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone 11 Batteri

Batteri til model nr. A2111, A2223, A2221

Hos Phone-Parts.dk finder du batterier til iPhone 11 i høj kvalitet. Vi tilbyder høj kvalitet til lave priser. Du finder både batterier i OEM kvalitet og i 100% original kvalitet. Batteri i OEM kvalitet er produceret af samme producent, som producerer Apples egne batterier. Vores 100% originale batterier er 1 - 1 med Apples egne batterier. Alle iPhones trænger på et tidspunkt til en batteri udskiftning. Batteriet bliver “træt” og kan ikke holde strøm ret længe. Hvis du før har betalt dyre domme hos en forhandler, for at få foretaget en batteri- eller skærm udskiftning, så kan du spare både tid og penge fremover, hvis du gør det selv.

På vores webshop finder du alt, hvad du skal bruge af udstyr, når du skal foretage en reparation af din iPhone 11. Vi tilbyder et stort udvalg af iPhone 11 reservedele, hvor du finder alt hvad du skal bruge, for at få din iPhone 11 så god som ny igen. I vores brede sortiment finder du også beskyttelse til din iPhone 11, hvis du gerne vil passe ekstra godt på den og undgå for mange reparationer. Du finder blandt andet iPhone 11 panserglas og iPhone 11 covers, så du kan få den helt rette beskyttelse. Gå endelig på opdagelse i vores udvalg og find lige det, du står og mangler til din iPhone 11.

8 vare(r)

8 vare(r)

Hvad skal du bruge til en batteri udskiftning på din iPhone 11? Når du skal i gang med at udskifte dit slidte batteri på din iPhone 11, så kræver det noget bestemt udstyr, for at få et godt resultat. Du skal bruge et godt værktøjssæt og batteri tape, som begge findes i vores udvalg til iPhone 11. Dit værktøjssæt skal være specielt egnet til iPhones, fordi som du nok har opdaget, så er alle skruer og dele meget små på en iPhone. Hvis du bruger det forkerte værktøjssæt til din iPhone reparation, så risikerer du meget nemt at ødelægge dine skruer og dermed din iPhone. På vores webshop finder du et samlet værktøjssæt til en billig pris, som indeholder alt det værktøj, du skal bruge. Derudover kan du bruge værktøjssættet til alle iPhones, iPads og Android enheder. Køb dit iPhone 11 batteri hos os til markedets absolut bedste priser Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi 100% originale batterier til iPhone 11 til den bedste pris på markedet. Dette kan vi garanterer dig, da vi kører med prismatch. Det betyder, at hvis du finder et identisk batteri til vores, men hos en anden dansk forhandler til en billigere pris end vores, så matcher vi prisen. Du kan derfor altid være sikker på, at du kan købe dit iPhone 11 batteri hos os til den billigste og bedste pris på markedet. Dette gælder i øvrigt alle vores produkter på webshoppen. Derudover har vi ønsket at gøre det så let for dig, som muligt. Vi har derfor udviklet en dynamisk pris robot, som hele tiden matcher priserne på markedet, så de priser, du ser på vores webshop altid er de billigste og bedste priser. Du slipper derfor for selv at skulle sidde og sammenligne priser mellem forskellige forhandlere - hvilket kan være noget uoverskueligt! Gør det let for dig selv, og køb dit iPhone 11 batteri hos os til den bedste pris. Mangler du hjælp til din batteri udskiftning? Kontakt os med det samme Hvis du har spørgsmål til hvilket batteri du skal købe eller vores øvrige produkter, så kontakt os endelig med det samme. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig. Måske du også har brug for hjælp til din batteri udskiftning på din iPhone 11? Vores erfarne teknikere sidder klar med personlig rådgivning, så du kan få skiftet dit batteri korrekt. Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skriv til os på mail til support@phone-parts.dk, så sidder vi klar til at besvare dine spørgsmål bedst muligt. Du kan også benytte dig af vores live chat-support, hvis du ønsker et hurtigt svar på en lørdag. Vores live chat-support er nemlig åben både hverdage og weekender.
Er dit iPhone batteri løbet tør for strøm, eller har du brug for længere levetid? køb dit nye iPhone batteri her! Vi har samlet alle vores kvalitets batterier et sted, så det er nemt og hurtig for dig at finde det du skal bruge, vi har batterier til alle iPhone modeller. Alle batterier er af OEM kvalitet med original kapacitet! det giver dig en sikkerhed for at du igen kan bruge din iPhone. Med nyt batteri forlænger du levetiden på din iPhone og den vil igen kunne holde strøm en hel dag.