Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone 12 Batteri

Batteri til nr. A2172, A2402, A2404, A2403

Hos Phone-Parts.dk finder du et batteri til din iPhone 12 til en skarp pris. Vi tilbyder batterier i forskellig kvalitet og forskellige prisklasser, så der er til enhver smag. I vores udvalg finder du både batteri i 100% original kvalitet og i OEM kvalitet. Det er meget individuelt, hvad man ønsker, når det kommer til elektronik. Hvis du er i tvivl om hvilket batteri du skal vælge, så ring endelig til os med det samme, så står vi klar til at hjælpe og rådgive dig på bedste vis. 

Alle iPhones kan trænge til et nyt batteri med tiden, da et batteri på et tidspunkt vil gå hen og blive “træt” og slidt. Det kan være dyrt at få skiftet batteri hos en forhandler eller iPhone reparatør. Du vil derfor både kunne spare tid og penge ved at gøre det selv og købe dit batteri her hos os. Alle kan skifte batteri på en iPhone, hvis bare de har en god vejledning ved hånden. På vores webshop finder du diverse videoguides, hvor du step-by-step kan følge en batteri udskiftning eksempelvis. 

Hvis du alligevel skulle blive i tvivl undervejs i reparationen, så kontakt os endelig. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder altid klar til at hjælpe dig på bedste vis. Gå endelig på opdagelse i vores udvalg og find det batteri, som din iPhone 12 skal forkæles med.


10 vare(r)

10 vare(r)

Hvad skal du bruge for at skifte batteriet i din iPhone 12? 

Når du skal i gang med at skifte dit batteri på din iPhone 12, så er det vigtigt at du har det rette værktøj. Hvis man begynder at forsøge sig med noget værktøj, der er for stort, så er der stor risiko for, at man ødelægger skruerne på en iPhone. Alle skruerne er ualmindeligt små og derfor skal værktøjet passe derefter. På vores webshop finder du det helt rette værktøj, som passer til de små skruer. Du kan købe et samlet værktøjssæt, som indeholder alt hvad du skal bruge for at kunne udfører en reparation. Derudover er det kompatibelt til alle iPhones, iPads og Android enheder. 


Køb iPhone 12 batteri til markedets bedste pris hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi prisgaranti, hvilket er grunden til at vi altid kan tilbyde dig den bedste pris på markedet. Hvis du skulle finde et identisk batteri til vores hos en anden dansk forhandler, men til en lavere pris, så matcher vi på prisen. Du vil derfor altid kunne købe vores produkter til de bedste priser på markedet. 

Deruover slipper du også for, at skulle sidde og sammenligne priser mellem forhandlere, da vores selvudviklede dynamiske pris robot vil klarer arbejdet for dig. Pris robotten går ind og henter alle priser, og sørger for at de priser, du ser på vores webshop, altid er de bedste og laveste priser på det danske marked. 


Har du brug for hjælp til din batteri udskiftning? Kontakt os i dag

Hvis du har brug hjælp til din iPhone reparation, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi ønsker at være så tilgængelige som muligt for vores kunder, og derfor kan du også kontakte os alle ugens dage på flere forskellige måder. Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skriv en mail til support@phone-parts.dk. Du kan også altid skrive til vores live chat-support, som er åben både hverdage og weekender. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder altid klar med personlig rådgivning til dig.

Er dit iPhone batteri løbet tør for strøm, eller har du brug for længere levetid? køb dit nye iPhone batteri her! Vi har samlet alle vores kvalitets batterier et sted, så det er nemt og hurtig for dig at finde det du skal bruge, vi har batterier til alle iPhone modeller. Alle batterier er af OEM kvalitet med original kapacitet! det giver dig en sikkerhed for at du igen kan bruge din iPhone. Med nyt batteri forlænger du levetiden på din iPhone og den vil igen kunne holde strøm en hel dag.