10-15% rabat på alle ordre for nye og faste kunder.
Fra 15-80% rabat med en special erhvervsaftale - Kontakt os i dag

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 999 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Kvalitet & god service
Dag-til-dag levering
Gratis levering
Dansk kundesupport & live chat

iPhone 12 Pro Batteri

Batteri til model nr. A2341, A2406, A2408, A2407

Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi et bredt udvalg af batterier til iPhone 12 Pro. Alle iPhones trænger på et tidspunkt til at få udskiftet et batteri, da det ofte vil gå hen og blive “træt” på et tidspunkt. Det kan være til stor irritation, hvis ens telefon ikke kan holde strøm i ret lang tid. Derfor er det bare med at få det skiftet, og det kan du gøre på en billig måde her hos os. 

Vi tilbyder både batterier i 100% original kvalitet og i OEM kvalitet til din iPhone 12 Pro. Der er stor forskel på, hvad folk foretrækker, når det kommer til elektronik. Derfor bestræber vi os efter tilbyde lidt til enhver smag. På vores webshop finder du også alt hvad du skal bruge, for at foretage en batteri udskiftning på din iPhone 12 Pro. Du finder både det rette værktøj samt batteri tape, så du kan gennemfører en batteri udskiftning helt korrekt. 

På vores webshop finder du også udførte videoguides, som vil fører dig igennem en batteri udskiftning på en iPhone step-by-step. Alle kan udfører en iPhone reparation, så længe de kan følge en vejledning. Hvis du alligevel skulle blive i tvivl undervejs, så tøv endelig ikke med at kontakte vores kundesupport. Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig, så du kommer godt igennem reparationen. Gå endelig på opdagelse i vores udvalg og find dit nye batteri til en skarp pris.6 vare(r)

6 vare(r)

Hvad skal du bruge for at kunne skifte batteriet på din iPhone 12 Pro?

Når du skal i gang med at skifte batteriet på din iPhone 12 Pro, så skal du bruge det rigtige udstyr. Det er bestemt ikke meget udstyr du skal bruge, men det er vigtigt, at det er det rette. Du skal bruge værktøj, batteri tape og naturligvis et nyt batteri. Alt dette finder du på vores webshop til skarpe priser.

Det vigtigste er, at du bruger det rette værktøj. Hvis du går i gang med at skrue på skruerne med alt for stort værktøj, så risikerer du at ødelægge dem. Du har formentlig lagt mærke til at alle skruer på en iPhone er ualmindeligt små. Derfor skal man også bruge noget værktøj, som er småt og som passer perfekt til skruerne. På vores webshop kan du købe et samlet værktøjssæt, som indeholder alt det værktøj du skal bruge og så passer det også til alle iPads, iPhones og Android enheder. 


Køb dit batteri til markedets bedste pris hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi altid vores produkter, herunder også vores batterier, til markedets bedste priser. Dette kan vi garanterer dig, da vi kører med prismatch. Det vil sige, at hvis du skulle finde et batteri identisk til vores hos en anden forhandler, men til en lavere pris, så matcher vi dem på prisen. Derfor kan du altid være sikker på, at du kan købe dit batteri eller dine reservedele til din iPhone 12 Pro billigst hos os. 

Derudover vil vores selvudviklede dynamiske pris robot også sørge for, at den pris du ser på vores webshop, altid er den bedste pris. Du slipper derfor for, at skulle sidde og sammenligne priser mellem forskellige forhandlere på kryds og tværs. Det kan være noget uoverskueligt, så alt dette klarer vores pris robot for dig på forhånd. 


Har du brug for hjælp til din batteri udskiftning? Ring til os i dag

Hvis du sidder midt i en reparation og har brug for hjælp, så ringer du blot til os. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder altid klar med personlig rådgivning. Vi bestræber os altid på at være så tilgængelige for vores kunder, som overhovedet muligt. Derfor kan du også kontakte os på flere forskellige måder i alle ugens dage. Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til os på support@phone-parts.dk. Du kan også altid benytte dig af vores live chat-support, som har åben både weekender og hverdage.

Er dit iPhone batteri løbet tør for strøm, eller har du brug for længere levetid? køb dit nye iPhone batteri her! Vi har samlet alle vores kvalitets batterier et sted, så det er nemt og hurtig for dig at finde det du skal bruge, vi har batterier til alle iPhone modeller. Alle batterier er af OEM kvalitet med original kapacitet! det giver dig en sikkerhed for at du igen kan bruge din iPhone. Med nyt batteri forlænger du levetiden på din iPhone og den vil igen kunne holde strøm en hel dag.