Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone 13 Pro Batteri

Batteri til iPhone 13 Pro A2483, A2636, A2639, A2640, A2638

Mister din iPhone hurtigt strøm, bliver den varm, eller tager den længere tid end normalt at oplade? Det kan være et tegn på, at din iPhone trænger til et nyt batteri. Hos Phone-Parts har vi et bredt udvalg af batterier til netop iPhone 13 Pro. Vores batterier er kvalitetssikrede og designet til at levere pålidelig strøm til din enhed, så du kan nyde en længere batterilevetid og bedre ydeevne. Giv din iPhone 13 Pro nyt liv med et batteriskift fra Phone-Parts.

Vi tilbyder fire forskellige typer batterier til iPhone 13 Pro. Vores OEM batteri er det bedste af det bedste og sammensat af originale komponenter, herunder chipset og flex kabler. Et alternativt batteri, som vi kalder NO POP UPS, bevarer batterikapaciteten og eliminerer uoriginale reservedelsfejlmeddelelser. Derudover har vi et High Capacity batteri med øget kapacitet sammenlignet med standardbatterierne. Endelig tilbyder vi også et eftermarkedsbatteri af høj kvalitet, der leverer pålidelig ydeevne til en overkommelig pris

Vi er dedikerede til at tilbyde vores kunder de bedste produkter til de laveste priser. Vores sortiment af batterier, skærme, reservedele og tilbehør er nøje udvalgt for at sikre, at de opfylder vores høje kvalitetsstandarder. Uanset om du har brug for en ny skærm, et pålideligt batteri eller andre reservedele, kan du være sikker på, at vores produkter er af højeste kvalitet og holdbarhed. Samtidig stræber vi efter at holde vores priser konkurrencedygtige, så du kan få det, du har brug for, uden at sprænge budgettet. 
Hos os får du både kvalitet og værdi. 

Har du set vores udvalg af iPhone 13 Pro Skærme eller vores udvalg af reservedele til iPhone 13 Pro

9 vare(r)

9 vare(r)

Miljøvenligt batteriskift

At skifte batteriet på din enhed i stedet for at købe en helt ny er ikke kun godt for din pengepung, men det er også en miljøvenlig beslutning. Ved at genbruge din enhed og udskifte det defekte batteri reducerer du dit elektronikaffald og bidrager til at mindske belastningen på miljøet. Hos os tilbyder vi et bredt udvalg af kvalitetsbatterier til din iPhone 13 Pro, så du kan forlænge levetiden på din enhed og samtidig gøre en positiv forskel for vores planet. Gå grønt og vælg batteriskift som et bæredygtigt alternativ til at købe nyt. 

5 tegn på at din iPhone 13 Pro trænger til et nyt batteri

  • Hurtigt afladning: Batteriet mister strøm hurtigere end tidligere, selv med normal brug.
  • Uventede afbrydelser: Telefonen slukker pludseligt, selvom batteriet viser en tilstrækkelig opladningsprocent.
  • Langsom opladning: Batteriet tager længere tid at oplade end normalt.
  • Opvarmning: Telefonen bliver varm, især under opladning eller tung brug.
  • Batteriindikator: Batteriikonet viser muligvis unøjagtige opladningsniveauer eller svinger uventet.

Har du spørgsmål? 

Hos Phone-Parts står vi altid klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål til vores vores produkter. Hvis du er i tvivl om, hvilket batteri der passer bedst til din enhed, har brug for vejledning omkring valg af værktøj eller har andre spørgsmål, er vi tilgængelige for at hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefonnummer 71 74 7706 eller sende os en e-mail på support@phone-parts.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine behov og sikre, at du får den bedst mulige løsning. 

Er dit iPhone batteri løbet tør for strøm, eller har du brug for længere levetid? køb dit nye iPhone batteri her! Vi har samlet alle vores kvalitets batterier et sted, så det er nemt og hurtig for dig at finde det du skal bruge, vi har batterier til alle iPhone modeller. Alle batterier er af OEM kvalitet med original kapacitet! det giver dig en sikkerhed for at du igen kan bruge din iPhone. Med nyt batteri forlænger du levetiden på din iPhone og den vil igen kunne holde strøm en hel dag.