Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone SE2 (2020) Batteri

Batteri til model nr. A2275, A2298, A2296

Hos Phone-Parts.dk finder du batteri til din iPhone SE 2020 samt alt det du skal bruge for at kunne skifte dit batteri selv. Alle vores batterier er i OEM kvalitet, hvilket vil sige at det ligger på samme niveau kvalitetsmæssigt, som Apples egne batterier. OEM kvalitet er altid en fordel at kigge efter, hvis du vil være helt sikker på at kvaliteten kan måle sig med Apples egen. Alle iPhones bliver over tid “trætte” og derfor trænger de til at få skiftet batteri. Er din iPhone begyndt at løbe tør for strøm efter kun en halv dag, så er det ved at være tid til at få skiftet batteri - det gør en kæmpe forskel og det føles som en helt ny telefon bagefter! 

Hos Phone-Parts.dk forsøger vi hele tiden at gøre det så nemt for dig som kunde, som overhovedet muligt. Vi opdaterer derfor hele tiden vores step-by-step video guides til mange af vores produkter, så du altid kan hente hjælp på vores webshop til, hvordan du eksempelvis skifter dit batteri på din iPhone SE 2020. Alle kan reparerer deres iPhone og man behøver ikke en elektronik baggrund - man skal blot kunne følge en vejledning. Hvis du skulle blive i tvivl undervejs i batteri udskiftningen, så kan du altid kontakte vores kundesupport. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig på bedste vis. 


4 vare(r)

4 vare(r)

Hvad skal du bruge til at skifte batteri på din iPhone SE 2020? 

Der er en række forskellige ting, som du skal bruge, når du skal skifte batteri på din iPhone SE 2020. Du skal blandt andet bruge batteri tape, som er en dobbeltklæbende tape. Du finder batteri tape i vores udvalg i OEM kvalitet til en skarp pris. Derudover skal du bruge forskelligt værktøj. Her kan du købe vores samlede værktøjssæt, som kan bruges til både reparation af smartphones og tablets. Dette værktøjssæt kan også både bruges til Apple og Android. Det er vigtigt at man har det rette værktøj, så man ikke beskadiger telefonens komponenter undervejs, når man skiller sin iPhone ad. 


Forlæng din iPhone SE 2020’s levetid med et nyt batteri

Måske har du prøvet at stå med en ellers velfungerende iPhone, men følt at det var tid til en ny, bare fordi batteriet var blevet dårligt? Mange kan have en tendens til at tænke, at det næsten er dyrere at få skiftet batteri i en iPhone end det er at købe en ny iPhone. Hvis man har en iPhone SE 2020, hvor batteriet er ved at være “træt”, så kan det sagtens betale sig at skifte batteriet, hvis man gør det selv! Et iPhone batteri er slet ikke så dyrt, det er ofte selve reparationen og servicen man betaler mest for, hos forhandlere. Derfor kan du spare mange penge på at skifte det selv. 

Hos Phone-Parts.dk går vi op i at skåne miljøet, og derfor ønsker vi også at mange flere begynder at reparerer deres egen iPhone i stedet for at købe en ny. En iPhone kan have enormt lang levetid, hvis man bare undervejs ordner de små ting, der måtte komme. Vi går ind for at man skal genbruge sin iPhone, MacBook og iPad. Derfor tilbyder vi også vores kunder kvalitets reservedele og tilbehør til markedets bedste priser samt tilbyder personlig rådgivning, så alle kan få den hjælp de behøver, når de er ved at reparerer deres iPhone. 


Mangler du hjælp til at skifte dit batteri på din iPhone SE 2020? 

Hvis du er i tvivl om hvordan du skal skifte dit batteri på din iPhone SE 2020, så er der flere muligheder hvorpå du kan få fat i den rette hjælp. Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller du kan skrive en mail til os på support@phone-parts.dk. Vi har også vores live chat-support, som kan give dig et hurtigt svar, hvis du står og mangler hurtig hjælp til et køb eller undervejs i batteri udskiftningen. Vi har et stærkt hold af teknikere og medarbejdere, som altid bestræber sig på at hjælpe dig på den bedst mulige måde.

Er dit iPhone batteri løbet tør for strøm, eller har du brug for længere levetid? køb dit nye iPhone batteri her! Vi har samlet alle vores kvalitets batterier et sted, så det er nemt og hurtig for dig at finde det du skal bruge, vi har batterier til alle iPhone modeller. Alle batterier er af OEM kvalitet med original kapacitet! det giver dig en sikkerhed for at du igen kan bruge din iPhone. Med nyt batteri forlænger du levetiden på din iPhone og den vil igen kunne holde strøm en hel dag.