10-15% rabat på alle ordre for nye og faste kunder.
Fra 15-80% rabat med en special erhvervsaftale - Kontakt os i dag

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 999 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Kvalitet & god service
Dag-til-dag levering
Gratis levering
Dansk kundesupport & live chat

MacBook Batterier

Har dit batteri på din MacBook udtjent sin værnepligt? Hos Phone-Parts.dk finder du et bredt udvalg af MacBook batterier, så du kan finde lige det batteri, der passer til din bærbar. Vi har sammensat et bredt udvalg, hvor kvaliteten er i fokus. Uanset om du er på udkig efter et MacBook Pro batteri, MacBook Air batteri eller MacBook batteri, så finder du det til en skarp pris her hos os. Derudover tilbyder vi også et bredt udvalg af MacBook opladere, hvis det eneste din MacBook trænger til, er en ny oplader, for at være så god som ny igen!

 

Hvis du allerede nu er i tvivl om, hvilket batteri du skal købe til din MacBook, så kan du tage et kig på vores MacBook batteri oversigt, og få et bedre overblik. Derudover er du også altid mere end velkommen til at ringe eller skrive til os, så hjælper vi dig med at finde det rette batteri. Alle vores batterier er i høj kvalitet og nøje udvalgt, så vi kun tilbyder de bedste batterier til dig og din MacBook. Vi forhandler batterier i OEM kvalitet, som er det bedste alternativ til det originale Apple batteri - vores batterier får du bare til en lavere pris!

 

Det kan være meget frustrerende, hvis ens MacBook ikke kan holde strøm. Du kan aldrig vide hvornår den lukker ned, og det er næsten ikke til at holde ud. Derfor er det bare med at få skiftet batteriet hurtigst muligt. Efter et batteriskift, kan det føles som en helt ny bærbar! Gå endelig på opdagelse i vores brede udvalg og find dit nye batteri til en skarp pris.

26 vare(r)

26 vare(r)

Kæmpe udvalg af MacBook batterier til lave priser hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk er du garanteret lave priser, når du køber dit MacBook batteri hos os. Vi kører med prismatch, og matcher derfor alle vores konkurrenters priser. Du kan derfor altid være sikker på, at du kan købe dit MacBook batteri billigst hos os! Derudover har vi udviklet en dynamisk pris robot, som går ind og sørger for, at alle de priser, du ser på vores webshop, altid er de bedste og laveste priser på markedet. Du slipper derfor for, at skulle sidde og gennemsøge markedet for den bedste pris på et MacBook batteri - alt dette har vores smarte pris robot været inde og gøre for dig på forhånd!

 

I denne kategori finder du et bredt udvalg af MacBook batterier. Vi forhandler batterier til alle modeller af MacBooks, så du kan helt sikkert finde det batteri, der passer til din MacBook. Vi har over 40.000 Apple reservedele og alle er på eget lager, du kan derfor nyde godt af vores dag-til-dag levering samt gratis fragt ved køb over 499 kr. Sikker levering er vigtigt, især når det kommer til elektronik. Hos Phone-Parts.dk er du altid garanteret hurtig og sikker levering!

 

Du må ikke gå på kompromis med kvalitet ved køb af MacBook batteri

Hvad er en MacBook egentlig værd, hvis ikke den kan holde strøm? Det er et stort irritationsmoment, hvis du sidder i skolen, på arbejdet eller skriver en opgave derhjemme, og pludselig går din MacBook ud. Måske har du glemt at gemme det du var i gang med, og så går det hele tabt. Hele denne hovedpine kan du undgå, hvis du køber et batteri i høj kvalitet hos os. Det er vigtigt, at du ikke køber det første og det billigste batteri, du ser. 

 

Kvalitet betyder meget, når det kommer til elektronik - herunder også et MacBook batteri. Alle vores MacBook batterier kan vi stå inde for, når det kommer til kvaliteten. Hvis du køber et billigere batteri i dårlig kvalitet, så risikerer du at din MacBook hurtigt taber ydeevne. Det kan i værste tilfælde også koste alvorlige skader for din MacBook. 

 

Alle vores batterier er fabriksnye med original core, som betyder, at batteriet har den tilsvarende kapacitet og strømstyrke, som det originale batteri. Du får altså et 100% fuldt fungerende batteri til din MacBook, når du køber et batteri fra vores udvalg. 

 

Hvad betyder battericyklus og et defekt batteri?

Når du bruger din MacBook, så vil batteriet heri gennemgå nogle opladningscyklusser. Når du har brugt alt strømmen på batteriet, så sker der en opladningscyklus. Dette er dog ikke ens betydning med, at der er sket en enkelt opladning. 

 

Som eksempel, så kan det være at du bruger halvdelen af strømmen på din MacBook på én dag, hvorefter du så vælger at lade den op. Hvis du så oplader den igen næste dag, så er der her tale om kun én opladningscyklus og altså ikke to. Det kan derfor tage op til flere dage at gennemføre bare en opladningscyklus. 

 

Udskift dit batteri, når din opladningscyklusser er brugt op

Når alle opladningscyklusser er brugt op, så anbefales det at udskifte batteriet. Et batteri har et begrænset antal opladningscyklusser. Du kan stadig bruge dit batteri, selvom at opladningscyklusserne er brugt op, men batterilevetiden kan være reduceret. 

 

Du kan selv beregne hvornår dit batteri skal udskiftes, hvis du ved hvor mange opladningscyklusser det har gennemgået og hvor mange der er tilbage. Vi har lavet en kort guide til, hvordan du kan se oplysninger om dit batteri på din MacBook herunder: 

 

  1. Hold Alternativtasten nede, og klik på Apple-menuen. Vælg Oplysninger om system.

  2. Vælg Strøm i afsnittet Hardware i vinduet Oplysninger om system. Det aktuelle antal cyklusser vises i afsnittet Batterioplysninger. 

Hvilket MacBook batteri skal du købe til din MacBook?

Hvis du har brug for hjælp til at finde ud af, hvilken bærbar MacBook du har, så kan du gøre brug af siden med tekniske specifikationer eller en af de 3 artikler herunder: 

 

Identificering af din MacBook

Identificering af din MacBook Air

Identificering af din MacBook Pro


Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig på bedste vis. Ring til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skriv en mail til os på support@phone-parts.dk. Du kan også gøre brug af vores live chat-support, som har åben både hverdage og weekend.