Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

MacBook batterier til de bedste priser!

Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi et bredt udvalg af MacBook batterier. Det kan være en uoverskuelig proces at finde frem til det rette batteri. Der er efterhånden blevet lanceret en del MacBooks af Apple og derfor findes der mange forskellige MacBook batterier i dag. For at gøre det hele lidt mere overskueligt, har vi samlet denne side til dig, så du har en bedre oversigt over MacBook batterierne.

 

Alle vores MacBook batterier kommer fabriksnye og er i bedste OEM kvalitet. Du får derfor ikke et bedre batteri til en bedre pris andre steder end hos os! Vi tilbyder vores OEM MacBook batterier til Danmarks bedste priser. Uanset om du er på udkig efter et MacBook Pro batteri, MacBook Air batteri eller MacBook batteri, så finder du det her hos os. Vi forhandler også MacBook opladere i høj kvalitet, hvis det bare er opladeren, der trænger til udskiftning. 

 

Vi har et varelager på over 40.000 Apple reservedele, så der er god chance for, at du kan finde lige det, du står og mangler her hos os. Gå endelig på opdagelse i vores brede udvalg og find lige det, din MacBook står og mangler, for at blive så god som ny igen! Hvis du har brug for hjælp, så sidder vi klar til at hjælpe dig alle ugens dage!

28 vare(r)

28 vare(r)

Hvordan skal du behandle din MacBook efter et batteriskift?

Hvis du vælger at skifte dit batteri selv, så finder du alt det rette udstyr og værktøj hos os. Det er vigtigt at du anskaffer dig det rigtige værktøj, så du ikke ødelægger skruerne. Det tager kun omkring 45-60 minutter at foretage et batteriskift på en MacBook. Sværhedsgraden har vi defineret som moderat. Alle kan i princippet foretage et batteriskift, hvis bare de har en god guide ved hånden. Hos Phone-Parts.dk opdaterer vi løbende hjælpende guides på vores webshop, så du kan få hjælp til en reparation. 

 

Til din reparation skal du bruge 1 stk. 9 mm 5-point Pentalobe skruetrækker samt 1 stk. 2.6 mm 5-point Pentalobe skruetrækker. Når du har fået skiftet batteriet på din MacBook, så skal du gerne følge disse steps, for at give dit batteri den bedste start på livet:

 

  1. Oplad din MacBook på 100% + minimum 2 timer ekstra opladning

  2. Brug og aflad dit batteri helt (skal gå tør for strøm og slukke)

  3. Oplad til 100% + minimum 2 timer ekstra opladning

  4. God fornøjelse! Brug og oplad din MacBook efter behov

 

Køb dit MacBook batteri til markedets bedste priser hos Phone-Parts.dk

Vi har sammensat et bredt udvalg af batterier til alle MacBook modeller, så du kan finde lige det batteri, din MacBook mangler. På hvert produkt er der noteret A-numre, som er lig med modelnummeret på en MacBook. Dit modelnummer finder du typisk på bagsiden af din MacBook i bunden. Du kan nemt finde frem til det rette batteri, ved hjælp af A-nummeret. 

 

Alle vores batterier kommer i OEM kvalitet, er fabriksnye og bliver solgt til Danmarks bedste priser. Vi kører med prisgaranti, og kan derfor altid garanterer dig de bedste priser. Vi matcher alle vores konkurrenters priser og har desuden udviklet vores egen dynamiske pris robot. Vores pris robot går ind og sørger for, at alle de priser, du ser på vores webshop, altid er de bedste priser på markedet! Du slipper derfor for, at skulle sidde og sammenligne priser mellem forhandlere - alt dette har vores smarte pris robot klaret for dig på forhånd.

 

Ring til os i dag, hvis du har brug for hjælp til valg af MacBook batteri

Hvis du er i tvivl om hvilket batteri, du skal købe til din MacBook eller har brug for hjælp til din batteri udskiftning, så kontakt os med det samme. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder klar med personlig rådgivning, så du kan komme godt igennem din reparation eller få svar på eventuelle spørgsmål. Vi bestræber os altid efter, at være der 100% for vores kunder både inden, under og efter et eventuel køb. 


Ring til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skriv en mail til support@phone-parts.dk. Du kan også altid skrive til os på vores live chat-support, som du finder nederst i højre hjørne. Her kan du hente hjælp alle hverdage og weekender!