Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

MacBook batteri

Hos Phone-Parts.dk finder du et udvalg af batterier til din MacBook. Der er ikke noget mere frustrerende end en MacBook, der ikke kan holde strøm. Den bliver pludselig noget mindre værd og måske mister du noget vigtigt arbejde, fordi den pludselig går død. Derfor skal du få skiftet dit batteri hurtigst muligt, så du er ud over denne frustration. Hos Phone-Parts.dk kan du købe fabriksnye MacBook batterier i bedste OEM kvalitet. Vi kan 100% selv stå inde for vores gode kvalitet og du kan købe vores batterier til DK’s bedste priser!

 

I vores udvalg finder du blandt andet vores komplette MacBook batteri med gratis medfølgende værktøj. Du har derfor alt hvad du skal bruge for, at kunne udskifte dit gamle batteri med et nyt i høj kvalitet. I vores udvalg af MacBook batterier, finder du batterier til alle Mac-modeller. Uanset om du er på jagt efter et MacBook Pro batteri eller MacBook Air batteri, så finder du det her hos os. Hvis du mangler et samlede overblik, så tjek vores MacBook batteri oversigt ud, og få en fornemmelse af, hvilket batteri du skal have fat i. 

 

Hos Phone-Parts.dk står vi klar til at hjælpe og rådgive dig, hvis du skulle få brug for dette. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder klar alle ugens dage, så du altid har hjælp lige ved hånden, når du handler hos os. Gå endelig på opdagelse i vores store udvalg med over 40.000 Apple dele, og få din MacBook til at blive så god som ny igen!

2 vare(r)

2 vare(r)

Forlæng levetiden med et nyt MacBook batteri og skån miljøet

Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at flere begynder at genbruge deres elektronik frem for at udskifte det. Derfor sælger vi +75.000 reservedele til iPhones, iPads og andet elektronik til skarpe priser, da vi ønsker at gøre det nemmere og billigere at reparere elektronik derhjemme. Vi opdaterer løbende udførlige guides på vores webshop, så du altid kan hente hjælp til en reparation, herunder også udskiftning af batteri på din MacBook. 

 

Ved blot et batteriskift kan du forlænge levetiden på din MacBook markant! Derudover føles det hurtigt som en helt ny computer, ved bare et batteriskift. Jo mere vi genbruger vores elektronik, jo bedre er det for vores miljø - og det er en sag, vi gerne kæmper for her!

 

Køb dit MacBook batteri til Danmarks bedste pris hos Phone-Parts.dk

Når du køber dit MacBook batteri hos Phone-Parts.dk, så er du altid garanteret den bedste pris på markedet. Vi tilbyder nemlig prisgaranti, hvilket betyder, at vi altid matcher vores konkurrenters priser. Du kan derfor være sikker på, at du altid kan få dit batteri til den bedste pris her hos os. Vi kører løbende skarpe tilbud, så det er bare med at holde godt øje! 

 

Derudover har vi udviklet en dynamisk pris robot, som sørger for, at alle de priser du ser på vores webshop, altid er de bedste priser på markedet. Du slipper derfor for, at skulle sidde og sammenligne priser mellem forhandlere, for at finde det billigste og bedste MacBook batteri. Alt dette har vores pris robot allerede gjort for dig på forhånd! 

 

Få skiftet dit MacBook batteri inden det er for sent

Alle MacBook batterier har en såkaldt opladningscyklus. Der er et begrænset antal opladningscyklusser, og derfor er det en god idé at få skiftet dit batteri, inden du overskrider dette antal. Batterilevetiden vil blive reduceret markant, når opladningscyklussen er brugt op. Du kan selv beregne hvornår dit batteri skal udskiftes, hvis du ved hvor mange opladningscyklusser det har gennemgået og hvor mange der er tilbage. 

 

Følg følgende punkter, og find ud af, hvornår dit batteri bør skiftes: 

 

  1. Hold Alternativtasten nede, og klik på Apple-menuen. Vælg Oplysninger om system.

  2. Vælg Strøm i afsnittet Hardware i vinduet Oplysninger om system. Det aktuelle antal cyklusser vises i afsnittet Batterioplysninger.


Hvis du er i tvivl om hvornår dit batteri skal skiftes eller har spørgsmål til vores udvalg af MacBook batterier, kontakt endelig vores kundeservice. Ring til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skriv en mail til support@phone-parts.dk. Du er også altid velkommen til at skrive til vores live chat-support, som har åben både hverdage og weekender.