Få flere gratis fordele når du handler ved os.
Nye og faste kunder får 7 - 13% rabat! Specialaftale med +20% rabat!

×
Menu

Cart:

0 varer - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 999 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Kvalitet & service til lave priser!
Dag-til-dag levering
 Fragt fra kun 29 kr.
Dansk kundesupport & live chat

Oplader til MacBooks

Her på siden har vi samlet en oversigt over vores MacBook opladere, så du kan finde frem til den oplader, der passer til din MacBook. Hvis du har mistet din oplader eller den er ved at være tømt for power, så er det på tide at købe en ny. Hos Phone-Parts.dk finder du et bredt udvalg af MacBook opladere til skarpe priser, så du kan købe en billig oplader i højeste kvalitet. Alle vores opladere er nøje udvalgt med stor fokus på kvaliteten. Vi gennemtjekker vores produkter op til flere gange inden de lander hos vores kunder. Derfor kan vi altid stå 100% inde for kvaliteten, når det kommer til vores +40.000 Apple dele. 

 

Det er meget frustrerende, hvis ens bærbar pludselig går ud for strøm. Nogle mister arbejde, der ikke er blevet gemt og andre bliver bare godt frustreret. Det kan du lynhurtigt gøre en ende på ved at købe en ny MacBook oplader i bedste OEM kvalitet her hos os. Vores opladere i OEM kvalitet er det bedste alternativ til de originale Apple opladere. Her får du høj kvalitet til en lavere pris, så hvis ikke du har et princip om at det skal være en original oplader, så kan du spare mange penge ved at købe en MacBook oplader fra vores udvalg. Gå endelig på opdagelse og find din nye MacBook oplader til DK’s bedste pris!

9 vare(r)

9 vare(r)

Vi tilbyder et stort udvalg af MacBook opladere i høj kvalitet

I vores udvalg finder du både MagSafe 1, MagSafe 2 og USB-C opladere. Uanset om du har en MacBook Air, MacBook Pro eller MacBook, så kan du finde en oplader i vores udvalg, som passer til din enhed. Husk altid at vælg en oplader, med den rette watt, der passer til din MacBook. Alle vores opladere er CE-mærket og godkendt. De er fabriksnye og i bedste OEM kvalitet, så du får her opladere, hvor du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten. 

 

Hvis du finder ud af, at det ikke kun er din oplader, der trænger til et skift, men også selve batteriet i din MacBook, så frygt ej. Vi forhandler både MacBook Pro batterier, MacBook Air batterier og MacBook batterier, så du altid kan købe et batteri til en god pris her hos os, uanset hvilken MacBook du sidder med. Et nyt batteri og en ny oplader kan gøre underværker for din MacBook og dens levetid!

 

Køb din MacBook oplader til DK’s bedste pris hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk kan du købe din MacBook oplader til den bedste pris på markedet. Vi kan altid garanterer dig den bedste og laveste pris, da vi matcher alle vores konkurrenters priser. Hvis du finder en identisk oplader til vores hos anden forhandler, men til en bedre pris, så matcher vi deres priser! Du kan derfor altid være sikker på, at du kan købe din MacBook oplader billigst her hos os. 

 

Derudover har vi udviklet en dynamisk pris robot, som sørger for, at alle de priser du ser på vores webshop, altid er de bedste priser. Du slipper altså derfor for, at skulle sidde og sammenligne priser på egen hånd mellem forhandlere. Alt dette har vores smarte pris robot klaret for dig på forhånd! Læn dig derfor trygt tilbage og køb din oplader billigst hos os!

 

Har du brug for hjælp til valg af ny MacBook oplader?

Der findes efterhånden mange MacBooks og dermed også opladere fra Apple. Det kan være forvirrende at finde rundt i, og derfor kan man godt have brug for lidt hjælp og vejledning. Hos Phone-Parts.dk bestræber vi os altid efter, at være der for vores kunder både inden, under og efter et køb eller en reparation. Du kan derfor også altid komme i kontakt med os alle ugens dage - både hverdage og weekender!


Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til os på support@phone-parts.dk. Du er også altid mere end velkommen til at skrive til vores live chat-support, hvis du har brug for hurtig og effektiv hjælp! Vi ønsker, at du altid får den absolut bedste oplevelse, når du køber dine elektronik dele hos os.

Copyright © 2021 | Phone-Parts ApS | Aalborgvej 52, 9560 Hadsund | support@phone-parts.dk | Tlf.: +45 71 74 77 06 | CVR: 38202065