Faste kunder får 7 - 13% rabat! Specialaftale med endnu bedre priser!
Gratis medlemskab - Tilmeld dig her!

×
Menu

Cart:

0 varer - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 499 kr. eller mere, og få gratis fragt.

 Danmarks bedste priser!
Dag-til-dag levering
 Gratis fragt over 499 kr.
Dansk kundesupport & live chat

iPad Covers

Hos Phone-Parts.dk finder du et kæmpe udvalg af covers til iPads. Vi tilbyder et bredt udvalg, så der er til enhver smag. Uanset om du leder efter et iPad 8 cover eller et iPad 3 cover, så finder du det her hos os. Vi tilbyder covers i høj kvalitet til markedets bedste priser. Vi kører med prisgaranti, og du kan derfor altid købe dit cover billigst hos Phone-Parts.dk. Vi har sammensat et spændende udvalg af kvalitets covers, hvor du helt sikkert kan finde et cover til din iPad, der falder lige i din smag! 

 

I vores udvalg finder du covers til alle modeller af den oprindelige iPad. Der er lavet 8 generationer af den førstkommende og originale iPad. Den første iPad landede på markedet i 2010 og tog alle med storm. Mange var super imponeret af denne smarte tablet, som nemt kunne komme med på farten. Sidenhen er der kommet mange flere iPads modeller og generationer til. Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi covers til alle modeller af iPads - alt lige fra iPad mini covers til iPad Pro covers

 

Hvis du er i tvivl om hvilket cover, der passer til din iPad, så kan du altid finde din iPads modelnummer på bagsiden af din iPad. Vi har noteret de forskellige A-numre (modelnumre) i toppen af siden her, så du nemt kan se, om din iPad er kompatibel med udvalget af covers. Hvis du er i tvivl, så kontakt os endelig!

15 vare(r)

15 vare(r)

Kæmpe udvalg af covers til alle iPad modeller hos Phone-Parts.dk

Her på siden finder du et kæmpe udvalg af covers til din iPad. Vi tilbyder covers til alle generationer af den klassiske iPad, så uanset hvilken model du har, så kan du finde et passende cover her på siden. Alle vores covers er i god kvalitet, så du opnår den rette beskyttelse af din iPad. 

 

I dag er en iPad at finde i mange husstande, og gerne flere end en. En iPad er en stor succes hos både voksne og børn. Det er en nem måde at tilgå internettet på, spille gode spil på og tage flotte billeder på. En iPad er håndholdt, og kan tages med på farten. Derfor får en iPad også nogle tæsk undervejs, og et godt cover er derfor en god investering. 

 

Hvis du gerne vil beskytte din iPad ekstra godt, og forlænge dens levetid, så finder du også et udvalg af kvalitets panserglas og skærmbeskyttelse til din iPad på vores webshop. Mange har efterhånden stået med en smadret iPad skærm i hånden, og det kan være en dyr fornøjelse, hvis skærmen skal skiftes hos en reparatør. Du kan spare både tid og penge, hvis du køber din iPad skærm hos os og skifter den selv derhjemme. 

 

Vi tilbyder iPad covers i høj kvalitet til de bedste priser på markedet

Hos Phone-Parts.dk udvælger vi nøje alle vores produkter, da vi ønsker, at de skal leve op til en vis standard, rent kvalitetsmæssigt. Derfor gennemtjekker vi også vores produkter op til flere gange, inden de lander hos vores kunder. Vi vil være sikre på, at vores kunder får de bedste produkter på markedet til de bedste priser på markedet. 

 

Vi kører derfor også med prisgaranti, så du altid kan købe dit cover til den bedste pris hos os. Hvis du mod forventning skulle finde et identisk cover hos en anden forhandler, til en bedre pris end vores, så matcher vi deres priser. Vores selvudviklede dynamiske pris robot justerer selv priserne på vores webshop, så du altid får vist de bedste priser, på vores side. 

 

Ring til +45 71 74 77 06 og få hjælp til valg af nyt iPad cover

Hvis du er i tvivl om hvilket cover, du skal købe, så står vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at ringe til os eller sende en mail til support@phone-parts.dk. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder altid klar med personlig rådgivning. Hvis du en dag har brug for hurtig hjælp, så kan du altid skrive til vores live chat-support. Du finder den nederst i højre hjørne på vores side, og den er åben alle hverdage og weekender!

Copyright © 2021 | Phone-Parts ApS | Aalborgvej 52, 9560 Hadsund | support@phone-parts.dk | Tlf.: +45 71 74 77 06 | CVR: 38202065