Faste kunder får 7 - 13% rabat! Specialaftale med endnu bedre priser!
Gratis medlemskab - Tilmeld dig her!

×
Menu

Cart:

0 varer - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 499 kr. eller mere, og få gratis fragt.

 Danmarks bedste priser!
Dag-til-dag levering
 Gratis fragt over 499 kr.
Dansk kundesupport & live chat

iPad Air Cover & Etui

Sidder du med en lækker iPad Air i hånden, men mangler et godt cover? Hos Phone-Parts.dk kan du finde covers i høj kvalitet til lave priser. Vi tilbyder forskellige covers til iPad Air i mange forskellige prisklasser, så du kan finde lige det cover, du ønsker. Alle vores iPad Air covers er i høj kvalitet, og kan beskytte din iPad på den helt rigtige måde. Uanset om du leder efter et iPad Air 1 cover eller iPad Air 4 cover, så finder du det i denne kategori til en skarp pris. Vi kører løbende med gode tilbud, så husk at hold godt øje! 

 

iPad Air afløste den almindelige iPad tilbage i 2013, da der først kom en ny iPad igen i 2017. iPad Air blev modtaget med stor succes, da mange havde efterspurgt en ny iPad model. Alle iPad Air generationerne er hurtigere, tyndere, mindre og meget lettere end den forhenværende almindelige iPad. Den første iPad Air havde ikke noget frontkamera, men vakte alligevel stor interesse hos mange, fordi den havde denne lækre størrelse. 


Hos Phone-Parts.dk forhandler vi beskyttelse til din iPad Air, så du kan forlænge levetiden på den. Udover covers, så finder du også skærmbeskyttelse til din iPad Air, så du kan forhindre en smadret skærm. Det er ikke billigt at skifte skærm på Apple produkter, og derfor vælger mange at investere i ekstra beskyttelse, så de undgår den dyre regning. Gå endelig på opdagelse i vores udvalg og find lige den beskyttelse, din iPad Air står og mangler!

12 vare(r)

12 vare(r)

Køb et iPad Air cover hos Phone-Parts.dk til markedets bedste pris

Hvis du er på jagt efter et godt kvalitets cover til din iPad Air, så får du det ikke til en bedre pris end her hos os. Vi kører nemlig med prisgaranti, hvilket betyder, at du altid kan købe vores covers til markedets bedste priser. Hvis du skulle finde et cover identisk til vores hos en anden dansk forhandler, men til en bedre pris, så matcher vi deres priser - og derfor kan du igen købe det til den bedste pris hos os! 

 

Vi ønsker at kunne tilbyde de bedste kvalitets produkter til de absolut bedste priser. Derudover ønsker vi også at gøre det så nemt for vores kunder, at købe elektronik tilbehør, som overhovedet muligt. Derfor har vi udviklet en dynamisk pris robot, som indsamler priser på markedet og matcher herefter. Du slipper derfor for, at skulle sidde og sammenligne priser mellem forhandlere på egen hånd - alt det arbejde har vores pris robot klaret for dig!

 

Derfor kæmper vi for, at flere genbruger deres elektronik

Hos Phone-Parts.dk ser vi gerne at flere og flere forlænger levetiden på deres elektronik. Det gælder både smartphones, tablets, computere m.m. Jo mere vi genbruger vores elektronik, jo bedre er det for miljøet. Der er i dag opstået en tendens til bare at udskifte elektronikken, når det ikke kan mere. I stedet for, at smide det væk, så kan man reparere det hurtigt og billigt, og så er ens iPad eller iPhone så god som ny!

 

Man behøver ikke en elektronik baggrund for, at kunne reparere sin iPad eller skifte en skærm. Det kræver bare en god vejledning og det rette udstyr. På vores webshop finder du det rette værktøj til din iPad Air reparation samt et hav af originale reservedele, så du kan genoplive din iPad Air på den helt rigtige måde. Vores dygtige teknikere sidder til rådighed, hvis du har brug for hjælp til din reparation. 

 

Du er altid garanteret kundeservice i topklasse, når du handler hos os

Hvis der er noget, som vi er stolte af, så er det vores mange tilfredse og glade kunder! Vi bestræber os altid efter, at være så tilgængelige, som overhovedet muligt for vores kunder. Vi ønsker at være her for vores kunder både inden, under og efter et køb eller reparation. Derfor sidder vores dygtige medarbejdere og teknikere også altid klar til at give en hjælpende hånd eller svare på dine spørgsmål.


Du kan kontakte os alle ugens dage, også weekender, via vores smarte live chat-support, som du finder nederst i højre hjørne på siden. Derudover er vi naturligvis også til rådighed på telefon og mail, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig på bedste vis. Ring endelig til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skriv en mail til support@phone-parts.dk.

Copyright © 2021 | Phone-Parts ApS | Aalborgvej 52, 9560 Hadsund | support@phone-parts.dk | Tlf.: +45 71 74 77 06 | CVR: 38202065