Faste kunder får 7 - 13% rabat! Specialaftale med endnu bedre priser!
Gratis medlemskab - Tilmeld dig her!

×
Menu

Cart:

0 varer - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 499 kr. eller mere, og få gratis fragt.

 Danmarks bedste priser!
Dag-til-dag levering
 Gratis fragt over 499 kr.
Dansk kundesupport & live chat

iPad mini 1 Cover & Etui

Covers til model nr. A1432 (Wi-Fi) + A1454 (Wi-Fi + Cellular) + A1455 (Wi-Fi + Cellular MM)

Her finder du et stort udvalg af trendy covers til din iPad Mini 1. Hos Phone-Parts.dk har vi sammensat et spændende udvalg af covers i forskellige prisklasser, da vi ønsker at tilbyde noget til enhver smag. Alle vores covers er udvalgt nøje, så vi er sikre på, at de lever op til en vis standard. Et godt cover kan forhindre mange dyre reparations regninger. Måske har du allerede oplevet at stå med en ødelagt iPad i hånden? Det kan være dyrt at få skiftet skærm hos en reparatør, og alt dette kan du undgå, hvis du køber et godt kvalitets cover. 

 

iPad Mini 1 blev lanceret af Apple i 2012. Samme år blev den originale iPad i både 3. generation og 4. generation lanceret. iPad Mini 1 tog alle med storm, da man pludselig kunne få alt det, som den originale iPad indebar, bare kogt ned i en mindre størrelse. Mange elskede størrelsen og designet af denne nye iPad Mini. Denne smarte lille enhed kan fås med op til 64 GB, så der var god plads til både videoer, billeder og apps. Mange tog glædeligt imod iPad Mini 1, da den var super nem at have med på farten. 

 

Hvis du ønsker, at din iPad Mini 1 skal have en længere levetid, så skal du købe et cover. Det er svært at spotte en iPad i dag, som ikke bære et cover. Scroll endelig igennem vores spændende udvalg af covers og personliggør din iPad Mini 1. Hvis du har brug for hjælp, så kontakt endelig vores kundeservice - vi står altid klar til at hjælpe dig på bedste vis!

2 vare(r)

2 vare(r)

Vi tilbyder iPad Mini 1 covers i høj kvalitet til lave priser

I vores udvalg finder du covers i forskelligt prisleje, så du kan finde et cover, der passer til dit behov. Alle vores covers er i god kvalitet, og der er stor forskel på covers i god og ringe kvalitet. Et cover skal være stødsikkert, så det er coveret, der tager fra, når en iPad lander på et hårdt gulv - og ikke iPad’en selv. 

 

Vi gennemtjekker vores produkter op til flere gange inden de lander hos vores kunder. Vi har en vis standard, når det kommer til alle vores produkter, uanset om det er covers eller kabler. Vores kvalitet er din sikkerhed for et godt resultat og et godt produkt - hvilket vi ønsker, at du skal få hver gang, du handler hos os. 

 

Alle vores covers kan du købe til markedets bedste priser. Det kan vi garanterer dig, da vi tilbyder prisgaranti på vores produkter. Du er derfor altid garanteret de bedste priser, fordi vi matcher konkurrenternes priser. Hvis du skulle finde et identisk cover til vores hos en anden dansk forhandler, men til en bedre pris, så matcher vi deres priser. 

 

Få smarte og trendy covers, der kan beskytte din iPad Mini 1 optimalt

I dag har størstedelen et cover til deres iPad. Det er næsten blevet en trend, at skulle finde smarte covers til enten sin iPad eller iPhone. Derfor skifter mange også deres covers ud efterhånden, fordi de trænger til et nyt pust.

 

Hvis du gerne vil personliggøre din iPad Mini 1, så kan du nemt gøre det ved hjælp af et cover. Vælg lige det cover, der gør dig glad og samtidig yder den optimale beskyttelse. Mange har flere end et cover liggende derhjemme, som de skifter med fra tid til anden. 

 

Hvis du gerne helt vil undgå reparations regninger, så kan du også finde god skærmbeskyttelse til din iPad på vores webshop. Med en god skærmbeskyttelse kan du forhindre enormt mange ødelagte skærme på din iPad - og noget af det dyreste, at få skiftet på en iPad, er ofte skærmen. Derfor er den værd, at passe ekstra godt på!

 

Vær den første til at modtage gode tilbud på iPad covers

Hvis du gerne vil være den første til at modtage de skarpe tilbud vi ofte har kørende, så tilmeld dig vores nyhedsbrev - du finder tilmelding nederst på vores hjemmeside. Her vil du være en af de første til at få besked om rabatter, nyheder og meget mere på vores webshop. Du kan desuden få yderligere rabat på dit cover, hvis du opretter en kundekonto hos os. Her vil du kunne opnå rabatter både som privatkunde og erhvervskunde. 


Hvis du har brug for hjælp til valg af cover eller har andre spørgsmål til os, så ring endelig til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skriv en mail til support@phone-parts.dk. Du er også altid velkommen til at skrive til vores live chat-support, som har åben alle ugens dage!

Copyright © 2021 | Phone-Parts ApS | Aalborgvej 52, 9560 Hadsund | support@phone-parts.dk | Tlf.: +45 71 74 77 06 | CVR: 38202065