Faste kunder får 7 - 13% rabat! Specialaftale med endnu bedre priser!
Gratis medlemskab - Tilmeld dig her!

×
Menu

Cart:

0 varer - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 499 kr. eller mere, og få gratis fragt.

 Danmarks bedste priser!
Dag-til-dag levering
 Gratis fragt over 499 kr.
Dansk kundesupport & live chat

iPad Pro 11" 1 gen. Cover & Etui

Covers til model nr. A1980 (Wi-Fi) + A1934, A2013 (Wi-Fi + Cellular)

Er du på udkig efter det perfekte cover til din iPad Pro 11” (2018)? Så er du havnet det helt rigtige sted! Hos Phone-Parts.dk finder du flotte og beskyttende covers til iPad Pro 11”. Apple har lavet iPad Pro 11” i både 1. generation og 2. generation. Begge iPads har haft stor succes, og er i dag at spotte i manges hjem. Mange er blevet utroligt glade for denne mobile tablet, som man kan have med sig overalt. Det er nemt og hurtigt, at hive en iPad frem. 

 

iPad Pro 11” 1. generation udkom i 2018, og var en ny og optimeret udgave af iPad Pro 10,5” fra 2017. iPad Pro 11” (2018) er blevet redesignet, og er mere avanceret end den forrige. Den har de nyeste Apple processorer, et helt nyt design samt udstyret Face ID. Den er derudover blevet udstyret med den nye Liquid Retina-skærm, som i den grad levede op til forventningerne. Skærmen går fra kant til kant og fylder hele fronten. Det giver samlet set en utrolig imponerende skærm, hvor man kan sidde og nyde sine billeder og videoer. 


Hos Phone-Parts.dk finder du den helt rette beskyttelse til din iPad Pro 11”. En iPad kan komme ud for en del skrammer og støv undervejs, ligesom en iPhone. Derfor er det en god investering, at beskytte den lidt ekstra. Vi tilbyder, udover covers, også panserglas og skærmbeskyttelse til iPad, så du kan være på den sikre side. Gå ellers endelig på opdagelse i vores udvalg og find et nyt cover til din iPad Pro til en skarp pris!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Du er altid garanteret høj kvalitet og lave priser når du handler hos os

Når du køber dit iPad Pro 11” cover hos os, så er du altid garanteret høj kvalitet til lave priser. Vi gør meget ud af, at kvalitetstjekke vores produkter op til flere gange, inden de bliver sendt afsted til dig. Vi ser på det, som at vores kvalitetstjek, er din sikkerhed for et godt produkt. Derudover ønsker vi at kunne tilbyde dig de absolut bedste priser på markedet. 

 

Vores selvudviklede dynamiske pris robot sørger for, at alle de priser, du ser på vores webshop altid er de bedste priser på markedet. Du slipper derfor for, at skulle sidde på egen hånd og sammenligne priser mellem forskellige forhandlere - alt dette har vores smarte pris robot klaret for dig! Du kan derfor roligt læne dig tilbage og købe dit cover hos os til den bedste pris. Hvis du alligevel skulle finde en bedre pris hos en anden dansk forhandler, på det helt identiske cover, så matcher vi selvfølgelig deres priser. 

 

Kæmpe udvalg af covers til iPad Pro 11” (2018) hos Phone-Parts.dk

Vi har sammensat et varieret og spændende udvalg, så der er til enhver smag. Vi udvælger nøje alle vores produkter, så vi kan tilbyde det bedst mulige sortiment til vores kunder. Vi ønsker at der skal være et cover til alle, så alle kan få den rette beskyttelse til deres iPad. 

 

En iPad bliver nemt udsat for skrammer, grundet både størrelsen og fordi den er håndholdt. Den kan tages med ud for hjemmet, og det kan ofte ses på en iPad. Derfor kan uheldet også være ude, hvor skærmen eller bagsiden bliver smadret. Hos Phone-Parts.dk kan du købe det rette værktøj til din iPad samt reservedele, så du selv kan reparere din iPad derhjemme. 

 

Vi ønsker at flere og flere genbruger og reparere deres iPads derhjemme, da det er bedre for miljøet. Derudover vil du kunne spare både penge og tid på at gøre det selv. Man behøver ikke en elektronik baggrund for, at kunne skifte en skærm på en iPad. Du behøver kun en god guide ved hånden og det rigtige værktøj.

 

Har du brug for hjælp? Vores kundeservice står klar til at hjælpe dig

Hvis du har brug for hjælp til en reparation af din iPad eller til valg af cover, så kontakt os endelig. Vi står klar med professionel og kompetent vejledning samt hjælp. Vi ønsker at være så tilgængelige for vores kunder, som overhovedet muligt. 


Derfor kan du også skrive til os alle ugens dage via vores live chat-support, som du finder nederst i højre hjørne på siden. Du kan også ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller smide en mail til support@phone-parts.dk. Vi bestræber os altid efter, at svare tilbage på henvendelser og spørgsmål hurtigst muligt!

Copyright © 2021 | Phone-Parts ApS | Aalborgvej 52, 9560 Hadsund | support@phone-parts.dk | Tlf.: +45 71 74 77 06 | CVR: 38202065