Bliv fast kunde og få op til 13% rabat!
☀️Lørdagstilbud - Billig fragt 19 kr. - Kun i dag!☀️

×
Menu

Cart:

0 varer - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 499 kr. eller mere, og få gratis fragt.

 Danmarks bedste priser!
Dag-til-dag levering
 Gratis fragt over 499 kr.
Dansk kundesupport & live chat

iPad Pro 12,9" 2 gen. (2017) Cover

Covers til model nr. A1670 (Wi-Fi) + A1671 (Wi-Fi + Cellular)

Hos Phone-Parts.dk finder du et bredt udvalg af covers til din iPad Pro 12,9” 2. generation. Der findes flere forskellige generationer af iPads Pro fra Apple, og de fortsætter hele tiden med at udvikle og integrere de nyeste teknologier. I 2017 udkom iPad Pro 12,9” 2. generation og den blev hurtigt populær. Du kan købe den med 64 GB, 256 GB eller 512 GB. Derudover er den udstyret med Touch ID-sensor i Hjem-knappen, så du nemt kunne låse din iPad op - ligesom med Touch ID-sensor på mange iPhones modeller. 

 

En iPad Pro 12,9” har en stor skærm, som derfor også kan være dyr, at få skiftet hos en reparatør. Hvis du før har prøvet, at stå med en ødelagt iPad skærm og en dyr regning, så kan du undgå dette fremover. Hos Phone-Parts.dk finder du alle de reservedele til iPad Pro 12,9” 2. generation, som du skal bruge for, at få skiftet skærm, bagside, kamera m.m. Det er langt billigere at købe dele hos os og reparere den selv - og så er det noget hurtigere! 

 

Her på siden har vi forsøgt, at gøre det så overskueligt for dig, som muligt. Du kan i toppen af denne side se hvilke modeller vores covers passer til. Et modelnummer læses altid på bagsiden af en iPad. Ved hjælp af de opridsede A-numre, kan du være sikker på, at det cover, der er på vej hjem til dig, er det helt rigtige til netop din iPad Pro. Gå endelig på opdagelse i vores spændende udvalg, og find coveret, der skal beskytte din iPad Pro 12,9”.

 

1 vare(r)

1 vare(r)

Køb dit iPad Pro 12,9” (2017) cover i høj kvalitet hos Phone-Parts.dk 

Når du handler hos os, så kan du altid være sikker på, at kvaliteten kommer i første række. Vi gennemtjekker vores produkter når vi modtager dem, inden de ryger på vores lager og igen inden du får dem i hænderne. Vi vil gerne være 100% sikre på, at vores produkter lever op til en vis kvalitet. Det føler vi kun, at vi er herre over, hvis vi gennemtester produkterne op til flere gange. Vi ser på det, som at vores kvalitetstjek, er din sikkerhed for et godt produkt!

 

Vi har sammensat et varieret udvalg, hvor du finder covers i forskellige prisklasser. Vi ønsker at tilbyde covers til enhver smag, budget og behov. Dermed ikke sagt, at de billigere covers er i ringere kvalitet. Alle vores produkter kommer i den bedste kvalitet, men prisforskellen kan ofte afhænge af forskellige brands, originalt Apple tilbehør eller lignende.

 

Du forlænger levetiden på din iPad Pro ved hjælp af et godt cover

Hvis der er noget, der kan komme ud for skader og skrammer, så er det en iPad. En iPad er ofte at spotte i mange familiehjem, hvor børn også har stor glæde af familiens iPad. Derfor får mange iPads naturligt også en del bump på vejen. Du kan forlænge levetiden og minimere regningerne på reparationer, hvis du køber dig et cover i god kvalitet. 

 

Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi covers til alle iPad modeller, så du altid kan finde et cover, der kan beskytte netop din iPad. På sigt, vil du spare penge ved at investerer i et cover til din iPad. Du vil automatisk også have det bedre med at børnene render rundt med familiens iPad i hånden, fordi du ved, at den er godt beskyttet. Da en iPad kan komme med overalt og er større end en iPhone, så kan den også nemmere blive tabt - ikke kun af børn. 

 

Har du brug for hjælp til valg af iPad Pro 12,9” (2017) cover?

Hos Phone-Parts.dk står vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til valg af cover. Vi bestræber os altid efter, at være tilgængelige for vores kunder både inden, under og efter deres køb. Hvis du allerede står med en ødelagt iPad i hånden, så sidder vores teknikere klar til at hjælpe dig igennem en reparation. 


Du kan altid skrive spørgsmål til os på vores live chat-support, som du finder nederst i højre hjørne her på siden. Her sidder vores dygtige medarbejdere klar med hurtig hjælp. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til os på support@phone-parts.dk. Vi forsøger altid at besvare henvendelser så hurtigt som muligt!

Copyright © 2021 | Phone-Parts ApS | Aalborgvej 52, 9560 Hadsund | support@phone-parts.dk | Tlf.: +45 71 74 77 06 | CVR: 38202065