Bliv fast kunde i dag! Få 7 - 13% Rabat eller lav en specialaftale med os og opnå endnu bedre Rabatter!!!

Opret dig som kunde og få rabat på din ordre allerede i dag! - Klik for at læs mere, eller kontakt os og høre mere om dine foredele som fast kunde.

×

Cart:

0 varer - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 499 kr. eller mere, og få gratis fragt.

 Danmarks bedste priser!
 Hurtig & billig levering!
 Gratis fragt over 499 kr.
Kundesupport & live chat

iPhone 11 Pro Batteri

Batteri til model nr. A2160, A2217, A2215

Hos Phone-Parts.dk finder du batteri til din iPhone 11 Pro i høj kvalitet. Ofte trænger iPhones til en batteri udskiftning på et tidspunkt. Batteriet bliver “træt” og kan kun holde strøm i kort tid. Det er ikke til at holde ud i længden og så ender man med at betale for, at en forhandler udskifter batteriet. Det koster meget mere end hvis du selv gør det. I vores udvalg finder du batterier i enten OEM kvalitet eller 100% original kvalitet til din iPhone 11 Pro. OEM kvalitet er det bedste alternativ til Apples egne batterier, da det er produceret af samme producent, som producerer Apples batterier. Vores 100% originale batterier er 1 - 1 med Apples egne batterier. Det er individuelt hvad man ønsker, og derfor tilbyder vi begge slags. 

I vores udvalg finder du både batteri til din iPhone 11 Pro, men du finder også det værktøj, der skal bruges for at kunne foretage en batteri udskiftning. Du finder både batteri tape og værktøjssæt på vores webshop. Hos Phone-Parts.dk er du garanteret de bedste priser på markedet samt den højeste kvalitet - du kan derfor trygt købe både batteri og reservedele til din iPhone 11 Pro hos os og få en splinterny iPhone.


3 vare(r)

3 vare(r)

Vi garanterer dig den bedste pris og kvalitet hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk er du altid garanteret de bedste priser på markedet. Grunden til at vi kan garanterer dig dette, er fordi vi kører med prismatch. Det betyder, at hvis du finder et identisk produkt til vores hos en anden dansk forhandler, men til en billigere pris, så matcher vi prisen. Du kan derfor altid være sikker på, at vi forhandler vores produkter til de bedste priser. 

Derudover har vi udviklet vores egen dynamiske pris robot, så du slipper for at skulle sidde og prissammenligne mellem mange forskellige forhandlere, for at finde den bedste pris. Det gør vores pris robot for dig, så du på vores side, altid kun ser de bedste og laveste priser på markedet. Hos Phone-Parts.dk bestræber vi os altid på at gøre det så nemt og ligetil for vores kunder, som overhovedet muligt. 


Hos os kan du altid få hjælp til reparation af din iPhone 11 Pro

Hvis du aldrig har prøvet at reparerer din iPhone før, men i stedet har betalt dyre domme for at en forhandler har gjort det, så kan du måske tænke at det er for avanceret at give sig i kast med selv - men det er det ikke! Alle der kan følge en vejledning, kan også skifte et batteri på en iPhone. Det er slet ikke så svært eller tager så langt tid, som man måske tror. 

På vores webshop kan du finde diverse videoguides, som følger dig step-by-step igennem en batteri udskiftning på din iPhone 11 Pro. Hvis du bliver i tvivl undervejs, så kan du altid hente hjælp og vejledning hos os. Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar med personlig rådgivning, så du kan få skiftet dit batteri på din iPhone 11 Pro helt korrekt. 


Hvilket batteri skal du vælge til din iPhone 11 Pro? 

Det er forskelligt hvad man ønsker rent kvalitetsmæssigt. Kvalitet og pris går ofte hånd i hånd, og derfor er det dyrere prismæssigt, hvis man ønsker højeste kvalitet. Det er derfor helt individuelt, hvad der vægter højest. I vores udvalg finder du batterier til iPhone 11 Pro i forskellige kvaliteter, så du kan finde det, du er tilfreds med. Hvis du er i tvivl og ikke ved hvad du skal vælge, så kontakt endelig vores kundeservice. 

Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til support@phone-parts.dk. Du er også altid velkommen til at skrive til os på vores live chat-support, hvis du har brug for hjælp her og nu. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder klar med personlig rådgivning, så du får den rette hjælp og vejledning. 

Copyright © 2019 | Phone-Parts ApS | Aalborgvej 52, 9560 Hadsund | support@phone-parts.dk | Tlf.: +45 71 74 77 06 | CVR: 38202065