Faste kunder får 7 - 13% rabat! Specialaftale med endnu bedre priser!
Gratis medlemskab - Tilmeld dig her!

×
Menu

Cart:

0 varer - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 499 kr. eller mere, og få gratis fragt.

 Danmarks bedste priser!
Dag-til-dag levering
 Gratis fragt over 499 kr.
Dansk kundesupport & live chat

iPhone 12 Mini Skærm

Skærm til model nr. A2176, A2398, A2400, A2399

Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi et bredt udvalg af skærme til iPhone 12 Mini. Du finder både skærme i 100% original kvalitet og i OEM kvalitet. Vores 100% originale skærme er 1 - 1 med Apples egne skærme. Skærme i OEM kvalitet er det bedste alternativ til de originale skærme, da de er produceret af samme producent, som producerer Apples egne skærme. Det er derfor også et billigere alternativ, hvor kvaliteten stadig er på sit højeste. Hos Phone-Parts.dk finder du alt hvad du skal bruge til din skærm udskiftning. Vi tilbyder både det rette værktøj og god skærm tape, så du kan foretage reparationen helt korrekt. 

Vi ønsker at flere begynder at reparere og genbruge deres iPhones, da det er langt bedre for vores natur, at genbruge elektronik generelt. Derfor forsøger vi også at være så meget til rådighed, som overhovedet muligt, så din reparation bliver en succes. Alle kan foretage en skærm udskiftning, hvis blot de har en god vejledning ved hånden. På vores webshop finder du diverse videoguides, som fører dig igennem en skærm udskiftning step-by-step. Hvis du alligevel skulle blive i tvivl undervejs, så tøv endelig ikke med at tag fat i vores kundesupport. Gå endelig på opdagelse i vores udvalg og find en lækker ny skærm til din iPhone 12 Mini.


12 vare(r)

12 vare(r)

Køb din iPhone 12 Mini skærm til markedets pris hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi skærme til de bedste og laveste priser på markedet. Vi tilbyder nemlig prisgaranti. Det vil sige, at hvis du skulle finde en iPhone 12 Mini skærm hos en anden dansk forhandler til en bedre pris end vores, så matcher vi deres priser. Derfor er du altid garanteret de bedste og laveste priser her hos os. 

Derudover slipper du også for, at skulle sidde og sammenligne priser mellem forhandlere på kryds og tværs, da vores selvudviklede dynamiske pris robot klarer det hele for dig. Den sørger for, at alle de priser du ser på vores webshop, altid er de bedste priser på markedet. 


Hvad skal du bruge for at skifte skærm på din iPhone 12 Mini?

Hvis du skal i gang med at skifte din skærm på din iPhone 12 Mini, så kræver det, at du har det rette udstyr. Vi forhandler både værktøj og skærm tape, som du skal bruge i reparationen. Skæm tapen er til, for at opnå stabilitet og tæthed mellem telefon og skærm under reparationen. 

Derudover finder du et samlet værktøjssæt til en billig pris, som passer til skruerne på en iPhone. Alle skruerne på en iPhone er ualmindeligt små, og det er derfor nødvendigt med noget småt værktøj. Hvis man går i gang med en reparation med noget værktøj, der er alt for stort, så er der stor risiko for, at man ødelægger telefonen. Vores værktøjssæt er kompatibelt til alle iPhones, iPads og Android enheder - og er derfor værd at beholde efter brug. 


Har du spørgsmål til iPhone 12 Mini skærm udskiftning? Vi hjælper dig

Hvis du er i tvivl undervejs i din iPhone reparation eller har spørgsmål til vores produkter, så kontakt os endelig. Vores medarbejdere og teknikere sidder altid klar til at give dig personlig rådgivning og hjælp, så du kommer godt igennem reparationen. Vi ønsker at være så tilgængelige for vores kunder, som overhovedet muligt. Derfor kan du også kontakte vores kundesupport på flere forskellige måder - og i alle ugens dage. 

Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til os på support@phone-parts.dk. Du er også altid velkommen til at skrive til os på vores live chat-support, som er åben både hverdage og weekender.

Copyright © 2021 | Phone-Parts ApS | Aalborgvej 52, 9560 Hadsund | support@phone-parts.dk | Tlf.: +45 71 74 77 06 | CVR: 38202065