Bliv fast kunde i dag! Få 7 - 13% Rabat eller lav en specialaftale med os og opnå endnu bedre Rabatter!!!

Opret dig som kunde og få rabat på din ordre allerede i dag! - Klik for at læs mere, eller kontakt os og høre mere om dine foredele som fast kunde.

×

Cart:

0 varer - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 499 kr. eller mere, og få gratis fragt.

 Danmarks bedste priser!
 Hurtig & billig levering!
 Gratis fragt over 499 kr.
Kundesupport & live chat

iPhone 6S Plus Reservedele

Reservedele til model nr. A1634, A1687, A1699

Hos Phone-Parts.dk finder du et bredt udvalg af reservedele til din iPhone 6S Plus. Vi tilbyder et stort udvalg i forskellig kvaliteter og prisklasser. Alle iPhones kan trænge til en kærlig hånd, hvis man ønsker den skal have en lang levetid. Batteriet giver op på et tidspunkt, skærmen går i stykker og Hjem-knappen bliver dårlig. Der er mange små ting, der kan trænge til en udskiftning på et tidspunkt. Her på siden finder du alt lige fra ny højttaler til ny vibrator, så du kan få din iPhone 6S Plus så god som ny igen. Det er slet ikke så svært at reparerer en iPhone, som man måske tror. Alle kan reparerer deres iPhones, hvis blot de har en god vejledning og lidt tålmodighed. Du vil spare både tid og penge ved at gøre det selv. 

Hos Phone-Parts.dk finder du både videoguides og vejledninger, så du kan udfører diverse iPhone reparationer med god hjælp undervejs. Hvis du alligevel skulle komme i tvivl, så kan du altid kontakte vores kundeservice. Vores medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig. Hvis din skærm eller dit batteri også trænger til en udskiftning, så finder du både iPhone 6S Plus batteri og iPhone 6S Plus skærm på vores webshop til skarpe priser. Gå på opdagelse i vores spændende udvalg og find de reservedele, som din iPhone har brug for.

30 vare(r)

30 vare(r)

Vi tilbyder reservedele i høj kvalitet til skarpe priser hos Phone-Parts.dk

I vores udvalg finder du reservedele i forskellig kvalitet. Vi tilbyder både reservedele i OEM kvalitet og i 100% original kvalitet. Vores reservedele i 100% original kvalitet er 1 - 1 med Apples egne reservedele. Vores OEM reservedele er produceret af samme producent, som producerer Apples egne dele. OEM delene er derfor et godt alternativ til de originale dele. Der er altid forskellige præferencer, når det kommer til valg af elektronik. Derfor ønsker vi også at tilbyde lidt til enhver smag i vores udvalg. 

Vi tilbyder alle vores reservedele til iPhone 6S Plus til skarpe priser. Vi kører med prismatch, og du kan derfor altid være sikker på, at du kan købe dine reservedele til din iPhone 6S Plus biligst hos os. Hvis du finder identiske reservedele til vores, men hos en anden dansk forhandler og til en lavere pris, så matcher vi dem på priserne.


Vil du også gerne forlænge levetiden på din iPhone 6S Plus?

Hvis du gerne vil give din iPhone 6S Plus et opløft, så den kan holde i flere år endnu, så finder du alt hvad du skal bruge i vores udvalg. Det kan være selv de helt små reparationer, der kan gøre den store forskel. Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at flere genbruger og reparerer deres iPhones, da det er bedre for vores natur. Derfor forsøger vi også altid på, at tilbyde vores kunder de bedste produkter til de bedste priser. Derudover bestræber vi os altid efter, at give vores kunder den bedste service og oplevelse, når de handler dele og tilbehør til deres iPhone 6S Plus hos os. 

Hvis du gerne vil undgå at skulle foretage en skærm reparation flere gange årligt - fordi du, ligesom mange andre, er uheldig og taber din iPhone - så skal du købe noget beskyttelse. På vores webshop finder du både iPhone 6S Plus panserglas og iPhone 6S covers. Hvis du har en god beskyttelse, så vil du undgå rigtig mange skærm udskiftninger fremover samt generelle reparationer.

Copyright © 2019 | Phone-Parts ApS | Aalborgvej 52, 9560 Hadsund | support@phone-parts.dk | Tlf.: +45 71 74 77 06 | CVR: 38202065