Bliv fast kunde i dag! Få 7 - 13% Rabat eller lav en specialaftale med os og opnå endnu bedre Rabatter!!!

Opret dig som kunde og få rabat på din ordre allerede i dag! - Klik for at læs mere, eller kontakt os og høre mere om dine foredele som fast kunde.

×

Cart:

0 varer - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 499 kr. eller mere, og få gratis fragt.

 Danmarks bedste priser!
 Hurtig & billig levering!
 Gratis fragt over 499 kr.
Kundesupport & live chat

iPhone 6S Plus Skærm

Skærm til model nr. A1634, A1687, A1699

Er du på udkig efter en ny skærm til din iPhone 6S Plus? Så er du havnet det helt rigtige sted, da vi tilbyder kvalitets skærme til iPhone 6S Plus hos Phone-Parts.dk. Vi tilbyder skærme i forskellige kvaliteter og prisklasser, så der er til enhver smag. Du finder både skærme i OEM kvalitet og i 100% original kvalitet. Mange har prøvet at stå med en ødelagt iPhone skærm, og opdaget hvor dyrt det er, at få den skiftet hos en forhandler. Hvis du køber din iPhone 6S Plus skærm hos os, så vil du spare både tid og penge. På vores webshop finder du også iPhone 6S Plus cover og iPhone 6S Plus panserglas, hvis du ønsker lidt ekstra beskyttelse og gerne vil undgå fremtidige ødelagte skærme. 

Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at flere begynder at reparerer og genbruger deres iPhones frem for at udskifte til en ny. Det skåner vores skønne natur, hvis vi genbruger vores elektronik mere. Alle kan foretage en iPhone reparation, det handler bare om at have en god vejledning ved hånden. På vores webshop finder du både videoguides og vejledninger, som kan hjælpe dig igennem en skærm udskiftning på din iPhone. Hvis du alligevel skulle blive i tvivl undervejs, så kontakt endelig vores kundeservice - vi står klar til at hjælpe dig.


6 vare(r)

6 vare(r)

Hvad skal du bruge for at skifte skærmen på din iPhone 6S Plus?

Når du skal skifte din skærm på din iPhone 6S Plus, så kræver det faktisk ikke ret meget udstyr. Det kræver dog, at du har det helt rigtige udstyr. Alle skruer og indmad på en iPhone er ufatteligt småt, derfor kræver det også noget småt værktøj. På vores webshop finder du et samlet værktøjssæt, som indeholder alt det værktøj, du får brug for undervejs. Hvis du går i gang med en skærm udskiftning med noget værktøj, der er for stort, så er der stor risiko for at du ødelægger skruerne og ikke mindst din iPhone. Udover værktøj, skal du bruge batteri tape, som også findes på vores webshop til en skarp pris. Sidst, men ikke mindst, så skal du naturligvis bruge dit nye batteri, som skal indsættes i din iPhone 6S Plus. 


Vi garanter altid høj kvalitet og lave priser hos Phone-Parts.dk

Når du køber din skærm hos os, så er du altid garanteret en god pris. Vi kører med prismatch, hvilket betyder at vi matcher andre forhandlers priser, hvis de sælger et identisk produkt til vores, men til en bedre pris. Vi har en selvudviklede dynamisk pris robot, som sørger for, at alle de priser, du ser på vores webshop, altid er de bedste og laveste priser på markedet. Vi kører med prisgaranti og fuld gennemsigtighed, så du altid trygt kan købe dine iPhone 6S Plus reservedele og tilbehør hos os. 

Hos Phone-Parts.dk vægter vi kvalitet utrolig højt. Vi tilbyder både skærme i OEM kvalitet og 100% original kvalitet. Skærm i OEM kvalitet er produceret af samme producent, som producerer Apples egen skærm. Vores 100% original skærm er 1 - 1 med Apples egen. Vi gennemtjekker vores produkter i flere omgange inden de lander hos vores kunder, da vi ønsker at tilbyde produkter, som lever op til en vis standard. Vores kvalitet ser vi som din sikkerhed for et godt resultat. 


Har du spørgsmål? Vi står altid klar med personlig rådgivning

Hos Phone-Parts.dk bestræber vi os altid efter at give vores kunder den bedste service, og være så tilgængelige som muligt. Derfor kan du også kontakte os på flere forskellige måder. Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til os på support@phone-parts.dk. Hvis du står og mangler et hurtigt og effektivt svar, så kan du også skrive til vores live chat-support, som er åben både weekender og hverdage. 

Copyright © 2021 | Phone-Parts ApS | Aalborgvej 52, 9560 Hadsund | support@phone-parts.dk | Tlf.: +45 71 74 77 06 | CVR: 38202065