Bliv fast kunde i dag! Få 7 - 13% Rabat eller lav en specialaftale med os og opnå endnu bedre Rabatter!!!

Opret dig som kunde og få rabat på din ordre allerede i dag! - Klik for at læs mere, eller kontakt os og høre mere om dine foredele som fast kunde.

×

Cart:

0 varer - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 499 kr. eller mere, og få gratis fragt.

 Danmarks bedste priser!
 Hurtig & billig levering!
 Gratis fragt over 499 kr.
Kundesupport & live chat

iPhone 6S Batteri

Batteri til model nr. A1633, A1688, A1700

Er du på udkig efter et nyt batteri til din iPhone 6S? Hos Phone-Parts.dk finder du batteri til iPhone 6S i høj kvalitet. Vi tilbyder både 100% originalt batteri og batteri i OEM kvalitet. Vores batteri i OEM kvalitet er det bedste alternativ til det originale batteri, og til dig, der gerne vil lidt ned i prisklassen. Vores 100% originale batterier er 1 - 1 med Apples batteri.
 
Der er ofte forskellige præferencer, når det kommer til køb af elektronik, og derfor tilbyder vi lidt til enhver smag. Alle iPhones trænger til en batteri udskiftning på et tidspunkt, hvis man ønsker at forlænge sin iPhones levetid. Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at flere genbruger deres iPhones, da det er bedre for vores skønne natur. Du vil også spare både tid og penge, hvis du skifter dit batteri selv frem for at betale dig fra det.
 
På vores webshop finder du både videoguides og vejledninger, hvor du kan se hvordan du skal udfører diverse reparationer. Hvis din iPhone trænger til en ny skærm, så finder du både vejledning og iPhone 6S skærm på vores webshop. Hvis du under en reparation skulle få brug for hjælp, så sidder vores dygtige medarbejdere og teknikere klar til at hjælpe dig, så du får et godt resultat. Gå endelig på opdagelse i vores udvalg og lad dig friste af de skarpe priser. 

3 vare(r)

3 vare(r)

Køb batteri til iPhone 6S til markedets bedste priser hos Phone-Parts.dk

Vi tilbyder prisgaranti og du kan derfor altid være sikker på, at du kan købe dit iPhone 6S batteri til den bedste pris, her hos os. Hvis du skulle finde et batteri hos en anden dansk forhandler, som er identisk til vores batteri, men de tilbyder det til en lavere pris, så matcher vi deres pris. Vi har dog udviklet en dynamisk pris robot, som sørger for at de priser, du ser på vores webshop, er de bedste priser på markedet. Du slipper derfor for, at skulle sidde og sammenligne priser på batterier mellem forskellige forhandlere - det klarer vores pris robot for dig! 

Vi ønsker at tilbyde batteri til iPhone 6S i forskellige prisklasser, så der er til enhver smag. Nogen køber kun 100% originale dele til deres iPhones af ren princip, hvorimod andre gerne vil have god kvalitet, men til en billigere pris. Her er vores batteri i OEM kvalitet lige sagen. 


Hvad skal du bruge for at skifte dit batteri på iPhone 6S? 

Når du skal i gang med at skifte dit batteri på din iPhone 6S, så skal du bruge det rette udstyr. Man skal ikke bruge ret meget udstyr, men man skal sikre sig, at det er det rette. Hvis man går i gang med en batteri udskiftning med det forkerte værktøj, som måske er alt for stort, så ødelægger man alle de små skruer på telefonen. Alle skruer og indmad på en iPhone er meget småt, og derfor er det vigtigt at man gør det forsigtigt med det rette værktøj. 

Du finder et bredt udvalg af værktøj på vores webshop, og heriblandt også et samlet værktøjssæt til en lav pris. Vores samlede værktøjssæt passer til alle iPhones, iPads og Android enheder, så hvis du har tænkt dig at reparerer dine enheder selv fremover, så er det helt sikkert værd at gemme på. 


Har du brug for hjælp til din batteri udskiftning? Vi hjælper dig

Hvis du er i tvivl om hvilket batteri du skal købe til din iPhone 6S eller har brug for hjælp til reparationen, så kontakt os endelig. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder altid klar med personlig rådgivning og hjælp, så du føler dig i trygge hænder. Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at være så tilgængelige for vores kunder, som overhovedet muligt. Derfor kan du også kontakte os på flere forskellige måder.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til os på support@phone-parts.dk. Hvis du sidder en lørdag eller søndag midt i en reparation og har brug for hjælp eller bare har brug for svar på et spørgsmål, så skriv til vores live chat-support, som er åben både hverdage og weekender. 


Copyright © 2019 | Phone-Parts ApS | Aalborgvej 52, 9560 Hadsund | support@phone-parts.dk | Tlf.: +45 71 74 77 06 | CVR: 38202065