Faste kunder får 7 - 13% rabat! Specialaftale med endnu bedre priser!
Gratis medlemskab - Tilmeld dig her!

×
Menu

Cart:

0 varer - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 499 kr. eller mere, og få gratis fragt.

 Danmarks bedste priser!
Dag-til-dag levering
 Gratis fragt over 499 kr.
Dansk kundesupport & live chat

iPhone 8 reservedele

Tilbehør & dele til model nr. A1863, A1905, A1906

Hos Phone-Parts.dk finder du et stort udvalg af tilbehør og dele til din iPhone 8. iPhone 8 er lavet i smukt design og har til forskel for iPhone 7, glas på bagcoveret. Det giver hele denne iPhone et smukt og glat finish. iPhone 8 har indbygget en Apple A11 Bionic-chip og kan derudover også bruges til trådløs opladning. iPhone 8 byder på mange af de kvaliteter, som iPhone 7 havde med sig, men den indeholder også de fleste af nyhederne fra iPhone X, som udkom samme år. iPhone 8 indeholder dog ikke ansigtsgenkendelse eller har dette væg-til-væg display. iPhone 8 er derimod en super lækkert iPhone, som mange hoppede på da den udkom i 2017 og som stadig ses i rigtig manges hænder i dag. 

I vores udvalg finder du tilbehør og dele til din iPhone 8 til lave priser. Hvad end det er en højtaler, et cover eller noget helt tredje, som du er på udkig efter, så finder du det i vores udvalg. På vores webshop finder du også både iPhone 8 skærm og iPhone 8 batteri, hvis din iPhone trænger til den helt store overhaling. Du vil spare både tid og penge, hvis du selv reparerer din iPhone derhjemme. Hos Phone-Parts.dk står vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om en reparation. Gå endelig på opdagelse i vores udvalg og find lige de iPhone 8 reservedele, som du står og mangler.


1 til 50 af 95

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 50 af 95

Side:
  1. 1
  2. 2

Vi tilbyder altid høj kvalitet til skarpe priser hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk bestræber vi os altid på, at kunne tilbyde vores kunder produkter af høj kvalitet til lave priser. Vores selvudviklede dynamiske pris robot sørger for, at de priser, du ser på vores webshop, er de absolut bedste og laveste priser på markedet. Det vil sige at du undgår, at skulle sidde og sammenligne priser på egen hånd mellem forhandlere - det klarer vores pris robot for dig. Derudover kører vi med prismatch, hvilket gør, at vi kan garanterer vores kunder, at de kan få deres iPhone 8 dele til de bedste og laveste priser hos os. 

Udover at vi kører med lave priser, så gennemtjekker vi vores produkter, så de lever op til en vis standard. Både dele og tilbehør bliver kvalitetstjekket mange gange inden de lander hos dig. Vi ser på det, som at vores kvalitet er din sikkerhed for et godt resultat. Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at flere begynder at reparerer og genbruge deres iPhones, da det i sidste ende vil være med til at beskytte vores miljø og smukke natur. 


Hos Phone-Parts.dk finder du alt hvad du skal bruge til din iPhone 8 

Hvis du er træt af, at betale forhandlere for at reparerer din iPhone, så kan du undgå mange reparationer, ved at bruge beskyttelse på din iPhone. Mange af os har stået med en smadret iPhone skærm og trukket vejret en ekstra gang, fordi det er dyrt at få skiftet sin skærm. Hvis du gerne vil undgå hyppige skærm udskiftninger til mange penge, så kan du købe beskyttelse til din iPhone. En god beskyttelse vil mange gange være din redning, når du taber din iPhone på gulvet. Hos Phone-Parts.dk finder du både iPhone 8 panserglas og iPhone 8 covers, så du kan give din iPhone den helt rette beskyttelse og dermed undgå dyre reparationer fremover. 


Har du spørgsmål? Kontakt vores kundeservice alle ugens dage

Hvis du har spørgsmål til vores iPhone 8 reservedele eller vores øvrige produkter, så tag endelig kontakt til vores kundeservice. Vores medarbejdere og teknikere sidder altid klar til at hjælpe dig og give dig personlig rådgivning. Hos Phone-Parts.dk bestræber vi os på at være så tilgængelige som muligt for vores kunder, og derfor kan du også kontakte os på flere forskellige måder. Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til os på support@phone-parts.dk. Du er også altid velkommen til at benytte dig af vores live chat-support, hvis du mangler hurtig og effektiv hjælp på en lørdag, da den er åben alle hverdage og weekender. 


Copyright © 2021 | Phone-Parts ApS | Aalborgvej 52, 9560 Hadsund | support@phone-parts.dk | Tlf.: +45 71 74 77 06 | CVR: 38202065