Faste kunder får 7 - 13% rabat! Specialaftale med endnu bedre priser!
Gratis medlemskab - Tilmeld dig her!

×
Menu

Cart:

0 varer - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 499 kr. eller mere, og få gratis fragt.

 Danmarks bedste priser!
Dag-til-dag levering
 Gratis fragt over 499 kr.
Dansk kundesupport & live chat

iPhone SE2 2020 reservedele

Reservedele til model nr. A2275, A2298, A2296

Hos Phone-Parts.dk finder du et stort udvalg af reservedele til din iPhone SE 2020. Du finder alt lige fra støvfilter til mikrofon og højtaler til kamera glaslinse. Uanset hvad din iPhone SE 2020 har af skavanker, så finder du det, du skal bruge af reservedele og værktøj i vores udvalg.Du finder et stort udvalg af reservedele i OEM kvalitet, hvilket vil sige at det er dele, der er produceret af samme producent, som også producere originale dele til Apple selv. 

Der kan være mange ting ved en iPhone, som kan halte med tiden. Det kan være tid til at skifte dele ud i sin iPhone SE 2020, hvis man eksempelvis har udsat den for fugt eller tabt den på gulvet og ødelagt skærmen. Det kan også være nødvendigt med tiden, fordi batteriet lige så stille bliver dårligere eller hvis kameralinsen er blevet ringere. Uanset om din iPhone trænger til at få ny højtaler antenne eller et nyt beslag til at holde din homeknap på plads, så kan du finde det i vores udvalg. 

Gå endelig på opdagelse i vores spændende udvalg af reservedele til iPhone SE 2020. Hvis du er i tvivl om hvilken del du har brug for eller har øvrige spørgsmål til vores produkter, så tøv ikke med at kontakte vores kundesupport. Vores dygtige medarbejdere og teknikere står altid klar til at hjælpe og give dig kyndig vejledning, så du får fat i det helt rigtige produkt.


31 vare(r)

31 vare(r)

Hos Phone-Parts.dk finder du originale reservedele i højeste kvalitet

I vores udvalg finder du reservedele i OEM kvalitet. Det vil sige at det er dele, som er lavet af samme producent, som producerer dele til Apple. OEM kvalitet kan bruges som et slags kvalitetsstempel, når du skal købe reservedele til din iPhone SE 2020. Vi forhandler også 100% originale dele, som er 1 -1 med Apples egne dele. Hos os er du garanteret den højeste kvalitet, som er på samme niveau som Apples egen kvalitet. Alt lige fra vores simkort skuffe til vores linseholder kan findes i OEM kvalitet. 

Det er samme reservedele man bruger til en iPhone 8 som man bruger til en iPhone SE 2020. Derfor vil du i vores udvalg kunne bemærke at der står iPhone 8 / SE2 (2020) på de forskellige reservedele. iPhone 8 og iPhone SE 2020 har samme design, men forskellige chips og derfor bruges en lang række reservedele til begge slags iPhones. 


Reparer din iPhone SE 2020 nemt og hurtigt via vores guides

Hos Phone-Parts.dk prøver vi altid at hjælpe vores kunder så godt som vi overhovedet kan. Vores erfaring er, at alle kan reparerer deres egen iPhone, så længe de kan følge en vejledning. Du kan finde step-by-step video guides på vores side under de forskellige produkter. Hvis du eksempelvis skal købe en ny iPhone SE2 skærm, så kan du under den udvalgte skærm, finde en udførlig guide, der viser hvordan du skal udskifte skærmen på din iPhone SE 2020. 

Ofte betaler man overpris hos forhandlere, som reparerer iPhones. Derudover bruger du også meget tid på at finde en forhandler, få afleveret din iPhone og få hentet den igen. Hvis du selv reparerer din iPhone så vil du spare både tid og penge. En skærm udskiftning tager ofte omkring 20-30 minutter, hvis du gør det selv derhjemme. 


Har du spørgsmål? Vi står altid klar med hurtig hjælp og vejledning

Har du spørgsmål til hvilken reservedel du skal bruge eller til vores øvrige produkter? Tøv endelig ikke med at tage kontakt til vores kundesupport. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig på bedste vis, så du får fat i den helt rigtige reservedel. Hvis du er i tvivl undervejs i en skærm udskiftning eller lignende, så kan du også hente hjælp hos vores teknikere. Vi sidder klar til at hjælpe dig, så din iPhone SE 2020 kan blive så god som ny! 

Du kan både ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til support@phone-parts.dk. Du er også velkommen til at benytte dig af vores live chat-support, som hurtigt kan besvare dine spørgsmål. Vores live chat er åben både hverdage og weekender.


Copyright © 2021 | Phone-Parts ApS | Aalborgvej 52, 9560 Hadsund | support@phone-parts.dk | Tlf.: +45 71 74 77 06 | CVR: 38202065