Faste kunder får 7 - 13% rabat! Specialaftale med endnu bedre priser!
Gratis medlemskab - Tilmeld dig her!

×
Menu

Cart:

0 varer - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 499 kr. eller mere, og få gratis fragt.

 Danmarks bedste priser!
Dag-til-dag levering
 Gratis fragt over 499 kr.
Dansk kundesupport & live chat

iPhone XS Max Reservedele

Tilbehør & dele til model nr. A1921, A2101, A2102, A2103, A2104

Hos Phone-Parts.dk finder du et stort udvalg af tilbehør og dele til din iPhone XS Max. iPhone XS Max minder en del om iPhone X, men har gennemgået nogle imponerende opgraderinger. En af grundene til at iPhone XS Max og iPhone X er nogle af de mest avancerede smartphones i historien, er blandt andet den nye A12 Bionic chip. Denne nye chip giver helt nye muligheder og gør hele brugeroplevelsen markant bedre. iPhone X og iPhone XS Max har samme design, men en størrelsesforskel. iPhone XS Max har et display, som ikke kan sammenlignes med andre smartphones - både størrelsesmæssigt og med den fantastiske OLED Retina-skærm. 

Hos Phone-Parts.dk finder du alt hvad du skal bruge af iPhone XS Max reservedele for at kunne udfører en reparation på egen hånd. Du finder både iPhone XS Max skærm og iPhone XS Max batteri, hvis den trænger til et nyt hurtigt batteri eller skærmen er blevet beskadiget. I vores udvalg finder du også beskyttelse, så du undgår at skulle reparerer din iPhone gentagende gange. Du finder både iPhone XS Max covers og iPhone XS Max panserglas. Gå endelig på opdagelse i vores udvalg og find både tilbehør og dele til din iPhone XS Max til skarpe priser. 


1 til 50 af 62

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 50 af 62

Side:
  1. 1
  2. 2

Kæmpe udvalg af tilbehør og dele til iPhone XS Max hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk finder du alle de dele og alt det tilbehør, du skal bruge til din iPhone XS Max. Alle iPhones trænger på et tidspunkt til en overhaling. Et iPhone batteri bliver på et tidspunkt “træt” og trænger til en udskiftning. Hvis man blot udskifter de små dele i en iPhone, så kan de have en meget lang levetid. Hos Phone-Parts.dk vil vi gerne bidrage til, at vi alle reparerer vores iPhone mere end vi udskifter dem, så vi kan beskytte vores miljø og natur. 

Hvis du førhen har betalt dyre domme for at få udskiftet en skærm hos en forhandler, så kan du spare både penge og tid ved at gøre det selv fremover. Det tager ikke meget mere end 30-40 minutter at udskifte en iPhone skærm og hos os, kan du købe både værktøj, skærm tape og skærm til din iPhone XS Max til lave priser. 


Hos os er du garanteret den højeste kvalitet til de laveste priser

Vi bestræber os altid på, at kunne tilbyde vores kunder de absolut bedste produkter til de laveste og bedste priser på markedet. Dette kan vi heldigvis garanterer, da vi kører med prismatch. Du er derfor altid sikret den bedste pris på markedet, hvis du handler hos os. Hvis du falder over et produkt identisk til vores, men til en lavere pris hos en anden dansk forhandler, så matcher vi priserne, så du kan få den bedste pris hos os. Derudover har vi udviklet en dynamisk pris robot, så du ikke skal sidde og sammenligne priser mellem forskellige forhandlere. Alt dette klarer vores pris robot for dig. Derfor er det altid de bedste priser, du finder hos os. 


Få hjælp og vejledning til valg af reservedele hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk kan du altid hente hjælp og vejledning, uanset om det er spørgsmål til vores dele og tilbehør eller vores øvrige produkter. Vi bestræber os altid på at gøre oplevelsen fremragende for vores kunder, og derfor vægter vi vores kundeservice enormt højt. Det indebærer også, at vi ønsker, at være så tilgængelige for vores kunder som muligt. Du kan derfor kontakte os på flere forskellige måder.

Du kan skrive en mail til os på support@phone-parts.dk eller ringe til os på telefon +45 71 74 77 06. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder klar med personlig rådgivning og hjælp, så du får købt det helt rette til din iPhone XS Max eller kommer godt igennem en reparation. Du kan også benytte vores live chat-support, hvis du står og mangler hurtig hjælp på en søndag. Den har nemlig åben alle hverdage og weekender.

Copyright © 2021 | Phone-Parts ApS | Aalborgvej 52, 9560 Hadsund | support@phone-parts.dk | Tlf.: +45 71 74 77 06 | CVR: 38202065