Faste kunder får 7 - 13% rabat! Specialaftale med endnu bedre priser!
Gratis medlemskab - Tilmeld dig her!

×
Menu

Cart:

0 varer - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 499 kr. eller mere, og få gratis fragt.

 Danmarks bedste priser!
Dag-til-dag levering
 Gratis fragt over 499 kr.
Dansk kundesupport & live chat

iPhone XS Max Skærm

Skærm til model nr. A1921, A2101, A2102, A2103, A2104

Er du på udkig efter en ny skærm til din iPhone XS Max? Så er du landet det helt rigtige sted! Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi kvalitetsskærme til alle iPhones, herunder også iPhone XS Max. Du finder både skærme i OEM kvalitet og 100% originale skærme i vores udvalg. OEM kvalitet betyder at skærmen er produceret af samme producent, som producerer Apples egne skærme. 100% originale skærme er 1 - 1 med Apples egne skærme. Det er meget individuelt, hvad man gerne vil have af kvalitet. Skærme i OEM kvalitet er et super godt alternativ til en 100% original skærm, hvis man gerne vil købe til en lidt lavere pris. 

Hvis du er træt af, at gå rundt med en ødelagt iPhone skærm lidt for ofte, så finder du også beskyttelse på vores webshop til din iPhone XS Max. Vi tilbyder både iPhone XS Max covers og iPhone XS Max panserglas, så du kan slippe for en skærm udskiftning i tide og utide. Alle vores produkter på vores webshop er nøje udvalgt, da vi ser på det som, at vores kvalitet er din sikkerhed for et godt resultat. Hvis du har brug for hjælp eller vejledning til hvilken skærm du skal vælge eller brug for hjælp til din skærm udskiftning, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere og teknikere står altid klar til at hjælpe dig.

17 vare(r)

17 vare(r)

Køb din iPhone XS Max skærm til en skarp pris hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi kvalitets produkter til markedets bedste priser. Vi fører et bredt udvalg af kvalitetsskærme til blandt andet iPhone XS Max. Du er altid garanteret at kunne købe din skærm hos os til den bedste pris på markedet, da vi kører med prismatch. Det vil sige, at hvis du finder en skærm identisk til vores hos en anden dansk forhandler, men til en billigere pris end den vi tilbyder, så matcher vi på prisen. Derfor er du altid sikret at kunne købe kvalitetsskærme hos os til den bedste pris. 

Derudover slipper du også for at skulle sidde og sammenligne priser mellem forhandlere, inden du køber din skærm eller andre reservedele til din iPhone XS Max. Vi har nemlig udviklet en dynamisk pris robot, som indsamler alle priser på markedet og garanterer, at de priser du finder på vores webshop, er de bedste der findes på markedet. Vores pris robot gør alt arbejdet for dig på forhånd, så du får en nemmere og bedre købsoplevelse. 


Hvilken skærm skal du vælge til din iPhone XS Max? 

Hos Phone-Parts.dk finder du skærme i forskellige kvaliteter. Vi tilbyder en skærm til dig, der er prisbevidst, men stadig prioriterer kvaliteten højt. Du finder derudover også skærme i OEM kvalitet og 100% originale skærme. Det er meget individuelt, hvad man vægter højest, når man taler om elektronik. 

Hvis man ikke på vil gå på kompromis med kvaliteten på nogen måde, så er 100% original skærmen det rette valg. Hvis man derimod gerne vil have et super godt alternativ til den originale skærm, så er vores skærm i OEM kvalitet et godt bud. HVis du er i tvivl om hvilken skærm du skal vælge, så tag endelig fat i vores kundeservice. 


Du kan få hjælp alle hverdage og weekender hos Phone-Parts.dk

Hvis du skal i gang med at skifte skærm på din iPhone XS Max, men kommer i tvivl enten inden, under eller efter reparationen, så tag endelig kontakt til vores kundeservice. Du kan ringe på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive til os på mail til support@phone-parts.dk

Hvis du sidder en lørdag eller søndag og har brug for hjælp, så har vores live chat-support åben både hverdage og weekender. Du kan altså altid komme i kontakt med vores kundeservice på den ene eller anden måde. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder altid klar med personlig rådgivning, hjælp og vejledning.


Copyright © 2021 | Phone-Parts ApS | Aalborgvej 52, 9560 Hadsund | support@phone-parts.dk | Tlf.: +45 71 74 77 06 | CVR: 38202065