Bliv fast kunde i dag! Få 7 - 13% Rabat eller lav en specialaftale med os og opnå endnu bedre Rabatter!!!

Opret dig som kunde og få rabat på din ordre allerede i dag! - Klik for at læs mere, eller kontakt os og høre mere om dine foredele som fast kunde.

×

Cart:

0 varer - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 499 kr. eller mere, og få gratis fragt.

 Danmarks bedste priser!
 Hurtig & billig levering!
 Gratis fragt over 499 kr.
Kundesupport & live chat

MacBook batterier til de bedste priser!

19 vare(r)

19 vare(r)

MacBook batterier i original kvalitet!

Vi har et bredt sortiment af fabriksnye batterier i bedste OEM kvalitet, til markedets skarpeste priser!
Vi har eget varelager som sikre dig hurtig håndtering og forsendelse med dag til dag levering og gratis fragt ved køb over 499 kr.

Er du i tvivl, om hvilken type og model din MacBook er, står vores kundeservice altid klar til at hjælpe.

Batteri levetid

Yder din MacBook Air ikke optimalt længere og kan ikke holde på strømmen? Dette er et stort irritations moment, specielt hvis du har din MacBook med i skole eller på arbejde og pludselig går din MacBook tør for strøm og alt det du har lavet er forsvundet, det problem kan få en ende, hvis du vælger vores batteri, vi har heldigvis et stort udvalg af fabriksnye batterier til stort set alle MacBook modeller der er på markedet.

Når du køber dit MacBook batteri, er det vigtigt at du ikke køber det første og det billigste du finder. Får du fingerne i en dårligt MacBook batteri risikere du nemlig, at det taber hurtig ydeevne. I værste tilfælde kan det også foresagde alvorlige skader på din MacBook.

Vi hos Phone-Parts.dk forhandler udelukkende kvalitets MacBook batterier, som vi selv kan stå inde for! Du kan derfor sikkert købe dit nye batteri her.
Vores batterier er alle fabriksnye med original core, det vil sige at batteriert har den tilsvarende kapacitet og strømstyrke som det originale batteri, du får herved et 100% fuld fungerende batteri som passer med netop din MacBook.

Copyright © 2021 | Phone-Parts ApS | Aalborgvej 52, 9560 Hadsund | support@phone-parts.dk | Tlf.: +45 71 74 77 06 | CVR: 38202065