Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPad Cover & Etui

Leder du efter det perfekte cover til din iPad? Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi et stort udvalg af covers til alle iPads modeller. Apple har skabt mange generationer af iPads, og uanset om du leder efter et iPad Pro cover, iPad Mini cover eller iPad Air cover, så finder du det her hos os. Vi har sammensat et bredt og spændende udvalg af covers til iPads, så der er til enhver smag. Hos Phone-Parts.dk bestræber vi os altid efter, at kunne tilbyde de bedste produkter til de bedste priser på markedet. Du finder derfor dit nye iPad cover i vores udvalg til markedets bedste pris. 


Det kan være svært for mange at gennemskue, hvilket cover, der passer til hvilken model. På alle iPads er der indgraveret et modelnummer på bagsiden. Når du klikker dig ind på en kategori hos os, eksempelvis iPad Pro 12’9” (2020) covers, så kan du nemt se om udvalget af covers på siden matcher til dit modelnummer, altså din iPad. På den måde, er du sikker på, at du får leveret det helt rigtige cover hjem til dig. Kontakt os hvis du har brug for hjælp, og ellers så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg og find dit favorit cover til din iPad!

1 til 50 af 55

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 50 af 55

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb covers til din iPad hos os og forlæng din iPads levetid markant

iPads kan, lige så vel som iPhones, få en masse slag og tæsk med tiden. Den bliver udsat for både støv og skader. Du kan spare mange penge i længden ved blot at købe et ordentligt cover til din iPad. Det er efterhånden en dyr omgang at få repareret sin iPad hos en forhandler i dag, så hvis du gerne vil spare nogle penge og samtidig give din iPad en længere levetid, så skal du investere i et godt beskyttelsesglas og cover.  

 

iPads er også at finde i mange familiehjem i dag - og gerne flere end en. iPads er blevet det helt store hit for mange børn, og derfor er det næsten også en selvfølge, at en iPad kan  blive lidt hårdt behandlet undervejs. Sørg for, at få købt et solidt beskyttende cover, så du ikke skal holde vejret, hver gang børnene spiller spil på jeres iPad. 

 

Kæmpe udvalg af iPad covers til skarpe priser hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi et stort udvalg af mange forskellige covers til iPads. Vi ønsker at tilbyde covers i mange forskellige farver og designs, så der er til enhver smag. Du kan nemt personliggøre din iPad ved hjælp af et fedt cover.

 

Vi sælger kun covers i høj kvalitet, så du kan få beskyttet din iPad bedst muligt. Derudover tilbyder vi alle vores produkter til markedets bedste priser. Vores selvudviklede dynamiske pris robot vil nemlig sørge for, at alle de priser du ser på vores webshop, altid er de bedste og laveste priser på markedet. Du slipper derfor for, at skulle sidde og sammenligne priser mellem mange forskellige forhandlere - det har vi klaret for dig på forhånd!

 

Hvilket cover passer til din iPad? Vi hjælper dig alle ugens dage

Hvis du er i tvivl om hvilket cover, der passer til netop din iPad eller har spørgsmål til vores øvrige produkter, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi bestræber os altid efter at være så tilgængelig for vores kunder, som overhovedet muligt. Derfor kan du også kontakte os alle ugens dage på flere forskellige måder. 


Du kan altid ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller sende en mail afsted til support@phone-parts.dk. Du kan også altid skrive til vores live chat-support, hvis du mangler et hurtigt svar en lørdag formiddag. Vores dygtige og søde medarbejdere sidder klar med deres ekspertise, så du kan få lige det, du står og mangler!