Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPad Air 2 Cover & Etui

Covers til model nr. A1566 (Wi-Fi) + A1567 (Wi-Fi + Cellular)

Står du og mangler et nyt cover til din iPad Air 2? Så er du havnet det helt rigtige sted! Hos Phone-Parts.dk finder du et kæmpe udvalg af iPad Air 2 covers i høj kvalitet. Et cover er det helt rigtige valg, hvis du vil spare penge på reparationer i fremtiden. Vi har efterhånden set, hvor hurtigt en iPad eller iPhone skærm kan blive smadret. Hvis du vil forhindre dette, så skal du investerer i et godt kvalitets cover - og det finder du her hos os til skarpe priser!

 

iPad Air 2 blev lanceret i 2014 og var den længe ventet efterfølger af iPad Air 1. Den er udstyret med den lynhurtige A8X processor, men er kun 6.1 mm tyk. Den har fået en slankere 9,7” Retina-touchskærm, hvor man i den grad kan nyde flotte fotos og videoer. Den har Touch-ID, så man nemt kan låse den op uden kode indtastning. iPad Air 2 har en aluminiumskonstruktion, som gør den 18% slankere end iPad Air 1. Den vakte stor glæde hos mange, da det pludselig blev endnu nemmere og hurtigere at surfe på internettet. 

 

Hvis du står med en lækker iPad Air 2 i hænderne, så kan du finde det perfekte beskyttende cover i vores udvalg. En iPad er nem at have med ud af husstanden, hvilket også gør, at den er noget mere udsat for skrammer, støv og skidt. Derfor kan du nemt forlænge levetiden på din iPad Air 2 markant, hvis du køber et godt cover i høj kvalitet. Gå på opdagelse i vores spændende udvalg og find dit nye iPad Air 2 cover til en skarp pris!

21 vare(r)

21 vare(r)

Få dit iPad Air 2 cover til den bedste pris hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk kan du købe dit iPad Air 2 cover til den bedste pris på markedet. Vi tilbyder prisgaranti, og kan derfor altid garanterer dig den bedste pris. Vi har udviklet en dynamisk pris robot, som sørger for, at alle de priser du ser på vores side, altid er de bedste og laveste priser på markedet. Alle vores covers finder du i høj kvalitet, men i forskellige prisklasser, da vi ønsker at tilbyde noget til enhver smag.

 

I dag ser man de fleste iPads iført et cover. Mange bruger det til at personliggøre deres iPad, både så de kan kende den og fordi der findes mange cool covers. Hvis I har flere iPads i husstanden, så kan I hurtigt kende forskel, hvis I har hver jeres personlige cover. Vi tilbyder covers i forskellige modeller, farver og materialer. Der er derfor en god chance for, at du kan finde lige et iPad Air 2 cover, der falder lige i din smag. 

 

God beskyttelse forlænger levetiden på din iPad Air 2 markant

Hvis du ønsker at passe ekstra godt på din lækre iPad Air 2, så skal du investerer i et godt kvalitets cover fra vores udvalg. Der er stor forskel på de forskellige iPad covers i dag. Hvis du køber et cover i ringe kvalitet, så beskytter den også dét mindre. Alle vores covers giver den optimale beskyttelse, så du forhindre smadret skærme m.m.

 

Med det rigtige cover, kan du forlænge levetiden markant på din iPad Air 2. Alle de bump og skader en iPad kan komme ud for, kan i den grad tære på levetiden. Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at flere og flere begynder at reparere og genbruge deres elektronik, da det er langt bedre for miljøet. Hvis du ønsker, at forlænge levetiden på din iPad Air 2, så skal du bruge et godt cover og en god skærmbeskyttelse.

 

Vi hjælper dig, så du finder det rette cover til din iPad Air 2 

Hvis du er i tvivl om hvilket cover, du skal købe, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har blandt andet noteret alle A-numre her på siden, så du kan finde din iPads A-nummer. Et A-nummer er en iPads modelnummer, og hvis dit A-nummer står på denne side, så passer alle covers på siden til netop din iPad. Vi har forsøgt at gøre det let overskueligt, så du ikke sidder med det forkerte cover i hånden. Din iPads modelnummer, kan du altid finde på bagsiden af din iPad. 


Hvis du har spørgsmål, brug for hjælp eller noget helt tredje, så kontakt os endelig. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder klar med personlig rådgivning. Du kan via vores live chat-support, nederst i højre hjørne, altid skrive til os - både hverdage og weekender! Desuden er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til support@phone-parts.dk, så svarer vi tilbage hurtigst muligt.