Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPad Air 3 Cover & Etui

Covers til model nr. A2152 (Wi-Fi) + A2123, A2153 (Wi-Fi + Cellular)

Hos Phone-Parts.dk kan du finde lige det cover, du står og mangler til din iPad Air 3. Vi har sammensat et varieret og spændende udvalg af covers, så du kan få den helt rette beskyttelse. Vi udvælger nøje alle vores produkter og gennemtjekker dem op til flere gange, inden de lander hos vores kunder. Vi kører med et skarpt kvalitetstjek, da vi ser det som din sikkerhed for et godt resultat og produkt. Alle vores covers kan du købe til markedets absolut bedste priser, da vi tilbyder prisgaranti. Giv din lækre iPad Air 3 en længere levetid med et cover fra vores udvalg. 

 

iPad Air 3 blev lanceret i 2019, og var en opgradering af iPad Air 2. Den har en 10,5” Retina-skærm og er udstyret med en lynhurtig A12 Bionic-chip. Den har op til 10 timers batteritid, og er let som ingenting i vægt, hvilket også er derfor, at mange skiftede deres bærbar computer ud med en iPad Air 3. Den viste sig, at være noget nemmere og hurtigere at surfe på. Derudover er den kompatibel med en smart Apple Pencil og et Smart Keyboard, som gør arbejdet langt nemmere. 

 

Hvis du står med en ny lækker iPad Air 3 i hænderne, så gør dig selv en tjeneste og invester i et godt cover. Alle iPads er utrolig gennemførte i design, og derfor ønsker mange at passe lidt ekstra godt på den, så den forbliver sådan. I vores udvalg finder du det perfekte cover, som kan forhindre en ødelagt skærm ved selv det værste tab. Gå på opdagelse i vores brede udvalg og find lige det cover, som din iPad Air 3 står og hungrer efter!

9 vare(r)

9 vare(r)

Køb cover og skærmbeskyttelse i OEM kvalitet hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk kan du købe alt hvad du skal bruge for, at du kan opnå den helt rette beskyttelse til din iPad Air 3. Vi tilbyder et bredt udvalg af covers og skærmbeskyttelse i høj kvalitet. I vores udvalg finder du beskyttelse i forskellige prisklasser, da vi ønsker at tilbyde lidt til enhver smag og behov. 

 

Hvis uheldet allerede har været ude og du netop nu, står med en ødelagt iPad Air skærm, så finder du også en iPad Air 3 skærm på vores webshop i OEM kvalitet. En iPad Air skærm i OEM kvalitet er produceret af samme producent, som producerer Apples skærme. En OEM skærm til din iPad Air ligger i en lavere prisklasse end de originale Apple skærme. Det er derfor det perfekte alternativ til den originale skærm, fordi du får høj kvalitet til en lavere pris. 

 

Kæmpe udvalg af iPad Air 3 covers til markedets absolut bedste priser

Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi covers i høj kvalitet til lave priser. Du finder løbende skarpe tilbud på vores udvalg af covers, så hold godt øje! Måske kommer dit drømme cover på tilbud i den nærmeste fremtid. Vi kan altid garanterer dig markedets bedste priser, når du handler hos os, da vi tilbyder prisgaranti, og vi matcher derfor vores konkurrenters priser. 

 

Vi har sørger for, at du ikke selv skal sidde og sammenligne priser mellem forhandlere på kryds og tværs. Vores selvudviklede pris robot klare hele arbejdet for dig på forhånd, så det altid er de bedste og laveste priser, du ser på vores side! Hvis du mod forventning skulle finde identiske covers eller reservedele til din iPad Air 3 hos en anden forhandler, til en bedre pris, så matcher vi deres priser!

 

Hos Phone-Parts.dk er vi altid tilgængelige for vores kunder

Vi sætter altid kunden i første række, og derfor har vi et hav af glade kunder samt en fremragende rating på Trustpilot, hvilket vi naturligvis er enormt stolte af. Vi forsøger altid at være så tilgængelige for vores kunder, som overhovedet muligt. Derfor kan du også hente hjælp og få svar på spørgsmål alle ugens dage. Vores live chat-support, som du finder nederst i højre hjørne, er åben alle hverdage og weekender.


Derudover kan du naturligvis ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til os på support@phone-parts.dk. Vi svarer altid tilbage hurtigst muligt. Vi vil gerne være her for dig både inden, under og efter et køb eller reparation. Vores super dygtige medarbejdere og teknikere sidder derfor altid klar til at hjælpe dig. Derudover tilbyder vi altid lynhurtig levering - hvis du bestiller dit iPad Air 3 cover inden kl. 16.30, så sender vi det afsted samme dag.