7-13% rabat på alle ordre for nye og faste kunder.
+20% rabat med en special erhvervsaftale - Kontakt os i dag

×
Menu

Cart:

0 varer - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 999 kr. eller mere, og få gratis fragt.

DK´s BEDSTE priser med prismatch!
Dag-til-dag levering
Gratis levering
Dansk kundesupport & live chat

iPad Air 4 Cover & Etui

Covers til model nr. A2316 Wi-Fi + A2324, A2325, A2072 (Wi-Fi +Cellular)

Hos Phone-Parts.dk finder du det perfekte cover til din iPad Air 4. Vi tilbyder et varieret og spændende udvalg af covers - alle i høj kvalitet. Vi udvælger nøje alle vores covers, så vi er sikre på, at det er det bedste, du får hjem i hænderne. En god beskyttelse er en god investering, hvis man ejer en iPad, iPhone eller andet. Produkterne fra Apple er utroligt lækre og flotte i design, men mange har også et ønske om, at de skal forblive sådan. Derfor kræver det også at man køber sig et godt cover og eventuelt en god skærmbeskyttelse!

 

iPad Air 4 blev lanceret i 2020, og blev hurtigt eftertragtet. Den kommer i et helt nyt design samt flere forskellige farvestrålende farver. Den er udstyret med en A14 Bionic-chip, som er Apples kraftigste chip hidtil. Mange bruger den nye iPad Air i stedet for en bærbar, da den er nem og aldeles hurtig. Derudover er den kompatibel med en Apple Pencil, så man kan arbejde langt hurtigere og nemmere. Noget af det enestående ved iPad Air 4 er den store skærm. En skærm på hele 10,9” fra kant til kant. Hvis du er den heldige ejer af en iPad Air 4, så kan du finde det perfekte cover og beskyttelse her hos os!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Forkæl din spritnye iPad Air 4 med et lækkert kvalitets cover

Mange kender følelsen, når man står med en spritny iPad i hænderne. Man turde næsten ikke at lægge den på spisebordet, fordi den er så gennemført og lækker i design - man er simpelthen bare for, at den får den mindste skramme! Hvis du har det på samme måde, så kan du slippe for alle bekymringerne med et af vores covers. Et cover i god kvalitet vil kunne tage ordentligt fra, hvis du skulle tabe din iPad Air på gulvet. 

 

Derudover vil du trygt kunne lægge din iPad Air på bordet, uden at være bekymret for ridser, støv og skrammer. Ikke nok med at du selv ved, at din iPad Air ingen skrammer eller skader har, så kan det også forlænge levetiden markant med noget ordentligt beskyttelse. Det kræver bare et ordentligt cover og en god skærmbeskyttelse, så er du godt kørende. Det hele kan du finde hos os til markedets bedste priser.

 

Køb dit iPad Air 4 cover til markedet bedste pris hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk kan du købe dit cover til markedets absolut bedste pris, og det kan vi garanterer. Vi kører nemlig med prisgaranti, så du altid er garanteret den bedste pris, når du handler hos os. Derudover har vi udviklet en dynamisk pris robot, som indhenter priser på identiske produkter fra andre forhandlere og efterfølgende matcher priserne. 

 

Du slipper altså for, at skulle sidde og sammenligne priser mellem forhandlere på kryds og tværs på egen hånd - alt dette har vores pris robot klaret for dig! Du kan bare læne dig tilbage, finde dit favorit cover til din iPad Air 4 her på siden og med ro i sindet vide, at du får det til den bedste pris på markedet! 

 

Har du spørgsmål til os? Vi står til rådighed alle ugens dage

Hvis du er i tvivl om et udvalgt cover på siden, passer til netop din iPad Air 4, så har vi gjort det overskueligt for dig. Vi har noteret alle A-numre i toppen af siden, så du kan se, om dit modelnummer viser sig. Et A-nummer er lig med modelnummeret på en iPad, og det kan du altid finde på bagsiden af din iPad Air 4 eller anden model. Hvis dit A-nummer står i toppen, kan du være sikker på, at de mange covers på denne side, passer perfekt til netop din iPad.


Hvis du er i tvivl om køb af cover eller har spørgsmål til vores øvrige produkter, så kontakt os endelig. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder klar alle ugens dage til at hjælpe dig. Du kan kontakte os via vores live chat-support nederst i højre hjørne, og så svarer vi tilbage både hverdage og weekender. Derudover kan du naturligvis ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til os på support@phone-parts.dk.