Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPad Air Cover & Etui

Covers til model nr. A1474 (Wi-Fi) + A1475 (Wi-Fi + Cellular) + A1476 (Wi-Fi + Cellular TD-LTE)

Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi et bredt udvalg af covers til iPad Air 1. Vi har sammensat et varieret udvalg, så der er til enhver smag. Mange har haft oplevelsen af, at stå med en smadret iPad skærm. Det kan være en dyr fornøjelse, hvis man skal have skiftet skærm hos en reparatør. Hvis du vil undgå dette, så skal du købe et iPad Air 1 cover fra vores udvalg. 

 

iPad Air 1 udkom i 2013 og var den første model i Air-serien. Det er en efterfølger af den almindelige iPad-serie, og den blev modtaget med stor glæde. Pludselig kom der en iPad, der var noget lettere, tyndere og mere elegant i designet. Mange skiftede hurtigt deres iPad ud med en iPad Air, fordi den var endnu nemmere at have med på farten. iPad Air 1 kan fås med helt op til 128 GB og er udstyret med en lækker Retina-skærm, så man i den grad kunne nyde sine billeder og videoer på en fantastisk skærm. 

 

Hvis du gerne vil give din iPad Air 1 en længere levetid, så skal du købe et cover fra vores udvalg. Et cover i god kvalitet kan forhindre skader på både skærm og bagside i mange tilfælde. Gå endelig på opdagelse i vores brede udvalg og find dit nye iPad Air 1 cover til markedets bedste pris!

21 vare(r)

21 vare(r)

Køb dit iPad Air 1 cover til den bedste pris hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk kan du altid købe dit cover til den bedste pris på markedet. Vi tilbyder nemlig prisgaranti, hvilket betyder, at vi altid kan garanterer dig den bedste pris. Vi ønsker, at kunne tilbyde de bedste kvalitets produkter til de bedste priser, og det kan vi! Vi har udviklet en dynamisk pris robot, som sørger for, at alle de priser du ser på vores webshop, altid er de bedste priser på markedet. Du slipper derfor for, at skulle sidde og sammenligne priser mellem forhandlere på kryds og tværs - alt dette har vores pris robot allerede klaret for dig. 

 

Vi tilbyder et kæmpe udvalg af iPad Air covers og tilbehør

På vores webshop finder du iPad Air covers til alle Air-modellerne. Uanset om du leder efter  iPad Air 2 covers eller iPad Air 4 covers, så kan du finde det her hos os. Vi har et bredt sortiment, hvor vi tilbyder covers til alle iPad modeller og generationer. Derudover kan du også finde alverdens tilbehør og dele til din iPad Air 1. Vi forhandler både skærmbeskyttelse, skærme, nye ladestik, ny GPS antenne og mange flere reservedele til din iPad. 

 

Du kan skåne miljøet og forlænge levetiden på din iPad Air 1

Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at flere og flere genbruger deres elektronik. Alt for mange skifter deres elektronik ud, når det ikke duer mere - i stedet for, at reparere det. Hvis vi alle begynder at reparere vores elektronik noget mere, så er det langt bedre for vores miljø. 

 

Vi tilbyder alle reservedele til iPads, så du altid kan finde lige det, du står og mangler til din iPad. Du kan spare både tid og penge, hvis du køber reservedele hos os og reparere din iPad derhjemme. Man behøver ikke en elektronik baggrund for, at kunne skifte en skærm på en iPad. Man behøver blot en god guide. På vores webshop kan du finde guides til forskellige reparationer, så du nemt kan forvandle din iPad Air 1 til ny igen. 

 

Har du brug for hjælp? Hent hjælp hos os alle ugens dage

Hvis du har brug for hjælp til valg af cover eller har spørgsmål til vores øvrige produkter, så kan du altid hente hjælp hos os. Vi står klar til at vejlede dig på bedste vis samt hjælpe dig, hvis du sidder midt i en reparation. Vi har et dygtige hold teknikere, som er klar med personlig rådgivning. Vi ønsker, at være her for vores kunder både inden, under og efter et køb eller en reparation. Derfor kan du også hente hjælp både hverdage og weekender. 


Du kan altid skrive til os via vores live chat-support, som du finder nederst i højre hjørne. Her sidder vi klar til at hjælpe dig hurtigt og effektivt. Du er også altid velkommen til at skrive en mail til os på support@phone-parts.dk eller ringe til os på telefon +45 71 74 77 06.