Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPad 5 Cover & Etui

Covers til model nr. A1822 (Wi-Fi) + A1823 (Wi-Fi + Cellular)

Hvis du leder efter et lækkert beskyttende cover til din iPad 5, så er du havnet det helt rigtige sted! Hos Phone-Parts.dk finder du et spændende udvalg af covers til alle iPad modeller og generationer. Uanset hvilken iPad model, du leder efter et cover til, så kan du finde det hos os. Vi har nøje udvalgt alle vores covers, så de lever op til en vis standard, rent kvalitetsmæssigt. Selvom at vi tilbyder iPad covers i høj kvalitet, så kan du stadig købe dem til markedets bedste priser hos os. 

 

iPad 5 udkom i 2017 og var en stor succes. Det er den 5. generation af den klassiske iPad og da 4. generation af den klassiske iPad udkom i 2012, så var den længe ventet. iPad 5 blev afløseren for den ellers meget populære iPad Air 2. iPad 5 er både hurtigere og bedre end forgængeren, da den er udstyret med et godt kamera, lang batterilevetid og enormt meget power. Den er lækker i design og kan fås i forskellige farver. Det er den perfekte iPad, at tage med på farten. 

 

Hos Phone-Parts.dk finder du alt det rette beskyttelse, så du kan passe ekstra godt på din iPad 5. Gå endelig på opdagelse i vores spændende udvalg og find dit favorit cover til en skarp pris! Hvis du er i tvivl om hvilket cover, du skal købe, så kontakt os endelig! Vi sidder altid klar til at hjælpe dig på bedste vis!

21 vare(r)

21 vare(r)

Få yderligere rabat på covers til iPad 5 med en kundekonto

Hos Phone-Parts.dk har vi sammensat et varieret sortiment af covers, som vi tilbyder til markedets bedste priser. Vi tilbyder prisgaranti, og kan derfor garanterer dig de bedste priser på vores covers. Vores selvudviklede dynamiske pris robot indhenter priser og sørger for, at de priser, du ser på vores webshop, altid er de bedste priser. Du slipper derfor for, at skulle sidde og sammenligne priser mellem forhandlere - alt dette har vi klaret for dig på forhånd!

 

Uanset om du er på udkig efter et nyt cover, reservedele, panserglas eller noget helt fjerde tilbehør til din iPad, så kan du finde det til skarpe priser hos os. Hvis du opretter en kundekonto hos os, så kan du få yderligere 7% rabat på vores produkter, som privatkunde. Er du erhvervskunde eller offentlig institution, kan du få 13% rabat, når du handler hos os! 

 

Find alt hvad du skal bruge til din iPad 5 hos Phone-Parts.dk

I mange husstande i dag finder man mere end en iPad. I mange hjem er der iPads til voksne og til børnene. En håndholdt tablet, som en iPad, kommer ofte med på farten. Den er super nem at have med på arbejde, ferie eller med rundt i huset. Derfor bliver en iPad også udsat for både støv, skrammer og skader. Hvis du beskytter din iPad med et cover og skærmbeskyttelse, så kan du spare den for mange reparationer i fremtiden. 

 

På vores webshop finder du alt hvad du skal bruge for, at kunne forlænge levetiden på din iPad 5. Man behøver ikke en elektronik baggrund for, at kunne skifte en skærm på en iPad. Man behøver bare det rette værktøj, en god vejledning og de rette dele. Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at flere begynder, at genbruge deres elektronik, da det skåner vores miljø. Derfor tilbyder vi alt hvad man skal bruge til en iPad reparation til skarpe priser, så det kan gøres både hurtigere og billigere derhjemme. 

 

Hos Phone-Parts.dk sætter vi altid alle vores kunder i første række

Alle vores kunder er vigtige for os. Vi bestræber os derfor altid efter, at vores kunder har den absolut bedste oplevelse, når de handler hos os. Vi opdaterer løbende vores guides og vejledninger på reparationer, så du nemmere kan udføre reparationer derhjemme. 


Derudover har vi åben for kundeservice alle ugens dage - både hverdage og weekender. Du kan derfor altid komme i kontakt med os, hvis du har brug for hjælp til en reparation eller har spørgsmål til vores produkter. Ring til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skriv en mail til support@phone-parts.dk. Vi besvare mails i hverdagene indenfor 24 timer. Ved telefonisk henvendelse kan du ringe mandag-fredag i tidsrummet 09:00 - 17:00. Du kan også altid skrive til vores live chat-support, som har åben for spørgsmål alle hverdage og weekender.