Få en eksklusiv rabat aftale og spar op til 80%

Vi giver GRATIS fragt ved køb fra 395,-

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering for 35kr.
Gratis fragt ved køb fra 395 kr.
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPad 6 Cover & Etui

Covers til model nr. A1893 (Wi-Fi) + A1954 (Wi-Fi + Cellular)

Hos Phone-Parts.dk finder du det perfekte cover til din iPad 6. Vi har nøje sammensat et udvalg af lækre kvalitets covers, som kan give din iPad den perfekte beskyttelse. Vi tilbyder covers til alle iPad modeller og generationer, så uanset hvilken iPad du har, så kan du finde et smart cover hos os. Vi forhandler alt lige fra iPad 8 covers til iPad Pro covers - alle nøje udvalgt med øje for kvalitet. Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi prisgaranti, og du kan derfor altid finde et iPad 6 cover til den bedste pris på markedet hos os. 

 

I 2018 lancerede Apple deres iPad 6, som er den 6. generation af den klassiske iPad, som udkom tilbage i 2010. iPad 6 er en fremragende tablet, som nemt kan tages med på farten. Den er udstyret med en 9,7” skærm, hvor du rigtig kan nyde dine billeder og video. Denne iPad er mere prisvenlig end nogle af de andre modeller, som Apple med årene har lanceret. Det er en super god iPad til hverdagsbrug, hvor man har brug for, at kunne foretage en hurtig søgning på internettet eller spille et spil. Den kan fås med op til 128 GB og er udstyret med den smarte Touch ID-sensor i Hjem-knappen. Alt i alt en smart og hurtig tablet! 

 

Hvis du ejer en iPad 6, og gerne vil forlænge dens levetid, så skal du købe et cover fra vores udvalg. Her kan du opnå den perfekte beskyttelse, som kan spare dig for mange reparationer i fremtiden. Gå endelig på opdagelse i vores spændende udvalg af covers og find lige det cover, du står og mangler til din iPad 6!

17 vare(r)

17 vare(r)

Hvorfor bør du købe et kvalitets cover til din iPad 6?

En iPad er en håndholdt tablet, som kan tages med rundt i huset og udenfor huset. Den kan komme med på farten, på ferie og på arbejde. Derfor er det også en tablet, som bliver udsat for en del undervejs. Den kan hurtig få skrammer, ødelagt skærm og blive udsat for støv. Derfor bør man investerer i et cover. Hvorfor skal det så være et kvalitets cover? Jo, jo bedre et cover du køber, jo mere beskyttet vil din iPad blive. Covers fra vores udvalg giver den nødvendige beskyttelse mellem iPad og cover, hvis den skulle blive tabt på gulvet. 

 

Et flip cover er ideelt, hvis du bruger din iPad til arbejde eller til at se film på. Et flip cover har en god standerfunktion, så du kan stille din iPad på bordet, mens du arbejder. Et almindeligt bagside cover i god kvalitet kan give en god beskyttelse, men her kan det være en fordel også at investerer i en god skærmbeskyttelse. I vores udvalg kan du finde forskellige slags covers med forskellige funktioner, så du kan finde lige det, der passer til dit behov. 

 

Køb iPad covers og beskyttelse til de bedste priser hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk finder du covers, skærmbeskyttelse og reservedele til iPad 6 i bedste kvalitet. Du kan altid reparere din iPad 6 billigere og hurtigere ved at købe reservedelene hos os, og reparere den selv. Det er både dyrere og tager længere tid, hvis man vælger en reparatør. Vores dygtige teknikere sidder klar til at hjælpe dig, hvis du skulle blive i tvivl undervejs. Derudover kan du altid finde udførlige guides på vores webshop, som kan fører dig godt igennem en iPad reparation. 

 

Alle vores reservedele, skærme og covers kan du købe til markedets bedste priser. Vores selvudviklede dynamiske pris robot sørger for, at de priser, du ser på vores webshop, altid er de bedste priser på markedet. Du kan derfor blot læne dig tilbage og købe dit cover hos os, velvidende at det er den bedste pris, du køber det til. 

 

Kontakt os alle ugens dage via vores live chat-support

Hvis du er i tvivl om hvilket cover, du skal købe til din iPad, så kan du altid hente hjælp hos os. Du kan, via vores live chat-support, skrive til os alle hverdage og weekender. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder klar til at hjælpe dig. 

 

Vi har forsøgt at gøre det så let, som muligt, at købe covers, reservedele m.m. til iPads, iPhones og MacBooks. Du kan øverst på siden se de noterede A-numre. A-numre er lig med en iPads modelnummer, som kan ses på bagsiden af din iPad. Hvis din iPads modelnummer er noteret på toppen af siden her, så betyder det, at alle covers på siden, passer perfekt til netop din iPad. 


Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af covers eller øvrige produkter, så kontakt os endelig enten via vores live chat-support eller ring til os på telefon +45 71 74 77 06. Du er også altid velkommen til at skrive en mail til os på support@phone-parts.dk.