10% rabat på alle ordre for nye og faste kunder.
Fra 15-80% rabat med en special erhvervsaftale - Kontakt os i dag

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 999 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Kvalitet & god service
Dag-til-dag levering
Gratis levering
Dansk kundesupport & live chat

iPad 7 Cover & Etui

Covers til model nr. A2197 (Wi-Fi) + A2200, A2198 (Wi-Fi + Cellular)

Hvis du leder efter det bedste cover til din iPad 7, så er du havnet det helt rigtige sted! Hos Phone-Parts.dk finder du et kæmpe udvalg af covers til iPad 7. Vi tilbyder covers i høj kvalitet, så du kan opnå den helt rette beskyttelse til din iPad. En iPad kræver god beskyttelse, hvis den skal have en lang levetid. Du har måske allerede oplevet, at stå med en smadret iPad i hænderne? Det kan være en dyr fornøjelse, at få repareret en iPad hos en reparatør. Spar pengene og køb et beskyttende cover i høj kvalitet hos os!

 

iPad 7 blev lanceret i 2019 af Apple, og er efterfølgeren til iPad 6 fra 2018. Dette er den 7. generation af den klassiske iPad fra Apple, som man kan spotte i mange hjem i dag. Sammenlignet med nogle af de andre iPads, som Apple har lanceret, så er iPad 7 prisvenlig og kan alt det, som en iPad skal kunne. Den har en god skærm, god lyd og en god batteritid. Den kan fås med op til 128 GB, så der er masser af plads til videoer, billeder m.m. Det er en super god iPad til dagligt brug, som nemt kan tages med på farten. 

 

Hvis du har en iPad 7 og gerne vil forlænge levetiden på den, så bør du købe et cover hos os. Vores covers er i god kvalitet og kan give den rette beskyttelse, når du har din iPad med på farten. Gå endelig på opdagelse i vores udvalg af covers, og find dit favorit cover til en skarp pris!

21 vare(r)

21 vare(r)

Derfor skal du købe et godt iPad 7 cover i høj kvalitet

Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at flere begynder, at genbruge deres elektronik i stedet for, at smide det væk. Vi fører derfor et bredt sortiment, hvor du kan finde alle de nødvendige reservedele iPad 7 til skarpe priser. Du kan derfor reparere din iPad derhjemme hurtigere og billigere - og med vores teknikeres hjælp. Jo mere vi genbruger vores elektronik, reparere vores elektronik og beskytter vores elektronik, jo bedre er det for vores miljø. 

 

Hvis du gerne vil undgå for mange reparationer, så kan du forhindre mange skader ved hjælp af et cover fra vores udvalg. Vi forhandler kvalitets covers, som kan give den rette beskyttelse til din iPad. Du kan også finde et bredt udvalg af panserglas og skærmbeskyttelse til iPads, hvis du gerne vil undgå at stå med en smadret skærm. Vi vægter kvalitet ualmindeligt højt, uanset om det er en reservedel eller et cover, og udvælger derfor nøje alle vores produkter. Vi kvalitetstjekker derudover også vores produkter op til flere gange, inden de lander hos vores kunder. Vores kvalitetstjek, er din sikkerhed for et godt resultat! 

 

Køb dit iPad 7 cover til Danmarks bedste priser hos Phone-Parts.dk

Når du køber dit iPad cover hos os, så kan du være sikker på, at du får det til markedets bedste pris. Vi tilbyder altid kvalitets produkter til skarpe priser, da vi ønsker at kunne tilbyde det bedste produkt til den bedste pris. Vi tilbyder blandt andet prisgaranti, så vores kunder altid kan være sikre på, at de kan købe et cover til den bedste pris hos os. Vi matcher vores danske konkurrenters priser, hvis der er tale om et identisk cover, men til en bedre pris. 

 

Når du handler hos os, så slipper du oven i købet også for, at skulle sidde og sammenligne priser på markedet mellem flere forskellige forhandlere. Vi har selv udviklet en dynamisk pris robot, som indhenter priser og klare arbejdet for dig. Du kan derfor trygt læne dig tilbage og vide, at det altid er de bedste og laveste priser, du ser på vores webshop. 

 

Hos Phone-Parts.dk får du altid hjælp til valg af nyt iPad 7 cover

Vi tilbyder altid rådgivning og hjælp til vores kunder. Vi hjælper dig både inden, under og efter dit køb eller en reparation. Vi er altid tilgængelige for vores kunder, og derfor kan du også komme i kontakt med os alle ugens dage. 


Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til os på support@phone-parts.dk. Hvis du sidder en weekend og har brug for svar på et spørgsmål eller hurtig hjælp under en reparation af din iPad, så skriv til vores live chat-support, som du finder nederst i højre hjørne. Den har åben alle hverdage og weekender.