Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPad 9 Cover & Etui

Covers til model nr. A2602, A2604, A2603, A2605

Leder du efter det perfekte cover til din iPad 9? Hos Phone-Parts.dk finder du et spændende og varieret udvalg af covers til iPad 8. Vi fører et bredt udvalg i forskellige prisklasser, så der er til enhver smag. Vi sælger kvalitets covers til de helt rigtige priser. Vi tilbyder prisgaranti, og kan derfor altid garanterer dig markedets bedste priser på kvalitets covers. På vores webshop finder du et kæmpe udvalg af covers til alle modeller og generationer af iPads. Uanset om du leder efter iPad Pro covers eller iPad Air covers, så kan du finde det på vores webshop. 

 

iPad 9 blev lanceret i 2021 af Apple, og er den nyeste generation af den klassiske iPad. iPad 9 er udstyret med Touch ID-sensor i Hjem-knappen og kan fås med helt op til 128 GB. Den er et af de nyeste skud på stammen fra Apple, og er allerede at spotte i manges hjem i dag. iPad 8 er derudover udstyret med en A12 Bionic-chip med Neural Engine, som giver en endnu mere fantastisk og effektiv oplevelse. Denne tynde, lette og lækre iPad har en markant større ydeevne og er udstyret med en flot 10,2” Retina-skærm. Det er en iPad, som både er hurtig, lækker i design og ikke mindst, imponerende hele vejen rundt. 

 

Hvis du gerne vil beskytte din iPad 8 optimalt, så finder du det helt rigtige cover i vores udvalg. Vi kører løbende med skarpe tilbud, så du altid kan gøre dig et godt køb. Hvis du er i tvivl om hvilket cover, du skal vælge, så kontakt os endelig! Vi sidder klar med kompetent og professionel rådgivning, så din iPad kan få den rette beskyttelse. Gå endelig på opdagelse i vores store udvalg og find dit favorit cover til en skarp pris!

20 vare(r)

20 vare(r)

Hvilket cover skal du købe til din iPad 9 (2021)?

Hvis man gerne vil give sin iPad en længere levetid, så bør man købe sig et godt cover. Alle iPads fra Apple er lavet i lækkert design, men også i et design, som kan kræve ekstra beskyttelse. Hvis man ønsker at ens iPad skal se ud som da man fik den, så er det næsten en nødvendighed med et cover. Hvilket cover skal du så vælge? 

 

I vores udvalg finder du forskellige covers i forskellige prisklasser. Det er ikke ens betydning med, at det dyreste cover, er det bedste. Det er meget individuelt, hvilket cover man synes er det fedeste og hvad man ønsker, at et cover skal kunne. Hvis du leder efter et cover til familiens iPad, som bliver brugt af både voksne og børn, så kan det være en fordel, at vælge et cover, som giver en ekstra god beskyttelse. En iPad kan tages med rundt i huset, og kan derfor nemt blive udsat for skrammer, støv og skader. 

 

Vi har gjort det nemmere for dig, når du skal finde et cover til din iPad. På toppen af siden kan du læse de forskellige A-numre. Et A-nummer er lig med en iPads modelnummer, som findes på bagsiden af en iPad. Hvis din iPads modelnummer står noteret øverst på denne side, så passer alle covers på siden til netop din iPad. Du kan altså være helt sikker på, at det cover, du får hjem, passer perfekt til din iPad 8. 

 

Køb iPad 9 covers i høj kvalitet til markedets bedste priser

Hos Phone-Parts.dk finder du iPad 9 covers til de bedste priser på markedet. Vi tilbyder nemlig prisgaranti, så du altid er garanteret den bedste pris, når du handler hos os. Hvis du skulle finde et identisk cover til vores hos anden forhandler, men til en bedre pris end vores, så matcher vi deres priser. Derudover har vi udviklet en dynamisk pris robot, som indhenter priser og sørger for, at det altid er de bedste priser, du ser på vores webshop. 

 

Vi ønsker at tilbyde de bedste kvalitets produkter til de bedste priser. Vores kunder skal være glade når de handler hos os! Vi vil gerne være der for vores kunder både før, under og efter et køb eller en reparation. Det er ikke alle, der er lige erfarne i elektronik-verdenen. Hos Phone-Parts.dk behøver man ikke være erfaren inden for elektronik - vores dygtige og erfarne medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig, så du kan få den helt rette hjælp.