Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPad Mini 2 cover & Etui

Covers til model nr. A1489 (Wi-Fi) + A1490 (Wi-Fi + Cellular) + A1491 (Wi-Fi + Cellular TD-LTE)

Hos Phone-Parts.dk kan du finde lige det cover, du står og mangler til din iPad Mini 2. Mange har efterhånden prøvet og stå med en ødelagt iPad i hånden. Det er en rigtig ærgerligt - både fordi man er glad for den, men også fordi den er dyr at få repareret. Det kan være en dyr regning, hvis man skal have skiftet skærmen hos en reparatør. Alle de penge kan du spare, hvis du køber et cover fra vores udvalg. Alle vores covers lever op til en vis standard, da vi ønsker at tilbyde de absolut bedste produkter til vores kunder. 

 

iPad Mini 2 blev lanceret i 2013 af Apple, og var efterfølgeren til iPad Mini 1, som var den første af de mange iPad Mini modeller. Der er sket store opgraderinger og forandringer, hvis man sammenligner iPad Mini 1 og iPad Mini 2. Designet har blandt andet fået en opgradering, og er blevet endnu lækrere. Derudover kunne man få iPad Mini 2 med op til 128 GB, hvor det kun gik op til 64 GB på iPad Mini 1. iPad Mini 2 er nem og elegant at have med på farten, og er af den grund også ofte at spotte i restaurationsbranchen hos tjenere. 

 

Hvis du gerne vil forlænge levetiden på din iPad Mini 2, så kan du hurtigt gøre dette ved hjælp af et godt cover, som du finder her på siden. Vi har noteret A-numre i toppen af siden, så du nemt kan spotte om din iPads modelnummer er noteret. Hvis det samme A-nummer, som står bag på din iPad, også står her i toppen, så passer alle covers på denne side perfekt til netop din iPad. Gå endelig på opdagelse i vores udvalg og find dit favorit cover!

1 vare(r)

1 vare(r)

Stort udvalg af iPad Mini 2 covers - Beskyt din iPad mod skrammer

Her på siden finder du et bredt udvalg af covers i forskellige farver, designs og prisklasser. Vi ønsker at tilbyde covers til enhver smag og behov, så alle kan finde det rette cover. iPad Mini 2 er lille, let og elegant - den er nem at have med på farten, og kommer derfor nemt ud for både skader og støv. Hvis du vil forlænge levetiden på din nye iPad Mini 2, så skal du købe et cover i god kvalitet her hos os. 

 

Der findes efterhånden mange iPad covers på markedet i dag. Ikke alle covers er i lige god kvalitet. Hos Phone-Parts.dk har vi et skarpt øje for kvalitet, og tilbyder kun de bedste covers på markedet. Vores covers er stødsikre og kan forhindre en ødelagt iPad ved tab på gulv. 

 

Da iPad Mini 2 ofte bliver taget med ud i bilen, på arbejde, rundt i huset eller på ferie, så bliver den udsat for lidt af hvert. Hvis du beskytter din iPad Mini 2 med et godt cover og eventuel en skærmbeskyttelse, så kan du forlænge dens levetid markant!

 

Hos Phone-Parts.dk er du garanteret markedets bedste priser på covers

Vi tilbyder lave og skarpe priser på alle vores produkter. Uanset om du leder efter iPad Mini covers, iPad reservedele eller tilbehør til iPad, så kan du finde det hos os til skarpe priser. Vi har en dynamisk pris robot, som vi selv har udviklet. Den sørger for, at alle de priser, du ser på vores webshop, altid er de bedste priser på markedet. Derudover tilbyder vi prisgaranti, så du altid er garanteret de bedste priser på iPad Mini 2 covers, når du handler hos os. 

 

Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at gøre det attraktivt og nemt, at skifte skærm eller batteri på din iPad selv. Jo mere vi genbruger vores elektronik, jo bedre er det for vores miljø - og det er en sag, vi gerne vil støtte. Derfor forhandler vi alt i reservedele til iPhones, iPads, MacBooks m.m. til billige priser, hvor kvaliteten stadig er i top. Vi opdaterer løbende guides, som hjælper dig igennem en reparation. Vi ønsker, at du får mere mod på at reparere din elektronik på egen hånd. Derfor gør vi alt hvad vi kan, for at hjælpe dig. 

 

Få hurtig levering og hjælp alle ugens dage hos Phone-Parts.dk

Når du handler hos os, så er du altid garanteret hurtig levering. Vi tilbyder dag-til-dag levering, så køber du dit cover i dag inden kl. 16.30, så sender vi det afsted samme dag. Husk at du også altid får gratis fragt, hvis du køber for over 499,- 


Vi bestræber os altid efter, at give den absolut bedste oplevelse til vores kunder, når de handler hos os. Derfor er vi også tilgængelige på flere forskellige måder, hvis du skulle få brug for hjælp. Du kan altid skrive en mail til os på support@phone-parts.dk eller ringe til os på telefon +45 71 74 77 06. Du er også mere end velkommen til at skrive til vores live chat-support, som er åben alle hverdage og weekender!