Få flere gratis fordele når du handler ved os.
Nye og faste kunder får 7 - 13% rabat! Specialaftale med +20% rabat!

×
Menu

Cart:

0 varer - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 999 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Kvalitet & service til lave priser!
Dag-til-dag levering
 Fragt fra kun 29 kr.
Dansk kundesupport & live chat

iPad Mini 3 Cover & Etui

Covers til model nr. A1599 (Wi-Fi) + A1600 (Wi-Fi + Cellular) + A1601 (Wi-Fi + Cellular TD-LTE)

Leder du efter den rette beskyttelse til din iPad Mini 3? Så er du havnet det helt rigtige sted! Hos Phone-Parts.dk finder du et stort og spændende udvalg af iPad Mini 3 covers. Vi tilbyder covers til alle iPad Mini modeller, så hvis du også søger et iPad Mini 4 cover eller iPad Mini 2 cover, så kan du finde det i denne kategori af iPad Mini covers! Vi udvælger nøje alle vores covers, så vi er 100% sikre på, at de lever op til en vis kvalitet. Et godt cover kan redde dig fra mange dyre skærm udskiftninger på sigt, så skynd dig hellere at få fundet dit favorit cover fra vores udvalg til en skarp pris!

 

I 2014 lancerede Apple deres iPad Mini 3. Samme år blev iPad Air, iPad Air 2 og iPad Mini 2 lanceret. Det var derfor et år spækket med fede nyheder, og iPad Mini 3 blev modtaget med stor glæde hos mange. Den kan fås med op til 128 GB, så der er masser af plads til både apps, billeder og videoer! Alt dette kan nydes på en lækker Retina-skærm i høj opløsning. 

 

Den er udstyret med Apples intelligente personlige assistent, Siri, som kan aktiveres håndfrit. Du kan derfor spørge til vejret eller lave en søgning på internettet, uden du behøver at have din iPad i hånden samtidig. iPad Mini 3 har næsten samme design som forgængeren, iPad Mini 2, dog med ny tilføjelse af Touch-ID. Derudover kunne man nu også få iPad Mini 3 i guld, udover de forhenværende farvevalg. 

 

Vil du gerne beskytte din iPad Mini 3 ekstra godt? Så skal du scrolle dig igennem vores spændende udvalg af lækre og smarte covers! Vi tilbyder covers i forskellige prisklasser, så der er til enhver smag. Gå endelig på opdagelse og find dit nye cover til en skarp pris!

2 vare(r)

2 vare(r)

Gør din iPad Mini 3 endnu smartere med et cover fra vores udvalg

Hos Phone-Parts.dk finder du et bredt udvalg af trendy covers i god kvalitet, så du kan gøre din iPad Mini 3 helt unik. I dag er det svært at spotte en iPad uden et cover. Der er gået helt trend i at finde specielle og personlige covers. Det er en sjov måde at gøre lidt ekstra ud af sin iPad på samtidig med at man beskytter den optimalt. Uanset om du er til et basic cover eller et mere unikt cover, så kan du finde det her hos os. 

 

iPad Mini 3 kommer i et lækkert og flot design, som kan være svært at holde intakt, hvis man bruger sin iPad på daglig basis. En iPad kan nemt smutte ud af hænderne og lande på det hårde gulv. Her er der desværre en god chance for, at det kan ses efterfølgende på enten skærm eller bagcover. Apple opgraderer hele tiden deres skærme, så de bliver mere holdbare, men hvis en iPad rammer gulvet på en speciel måde, så kan skærmen desværre hurtigt blive ødelagt. Køb et cover hos os og undgå en dyr skærm reparation!

 

Hos Phone-Parts.dk forhandler vi covers til markedets bedste priser 

Når du køber dit cover til din iPad Mini 3 hos os, så er du garanteret den bedste og laveste pris på markedet. Vi kører nemlig med prismatch, så vi matcher altid andre konkurrenters priser, hvis de forhandler et identisk cover til vores. Du kan derfor altid være sikker på, at du kan købe dit nye kvalitets cover til de bedste priser, når du handler hos os. 

 

Hos Phone-Parts.dk sælger vi gode produkter til lave priser, og det gør vi blandt andet fordi vi ønsker, at flere begynder at genbruge deres elektronik frem for at skifte det ud. Det er bedre for vores miljø, hvis vi genbruger vores iPads, iPhones og MacBooks noget mere. Derfor forhandler vi tilbehør, reservedele, værktøj, skærme m.m til alle iPads modeller og generationer, til skarpe priser, så du altid kan give dit elektronik en længere levetid - du vil spare både penge og tid på, at reparere din iPad selv derhjemme!

 

Har du brug for hjælp? Vi står til rådighed alle ugens dage

Hvis du er i tvivl om hvilket cover, du skal købe til din iPad Mini 3, så kontakt os endelig. Vores søde og dygtige medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig. Hvis du har besluttet dig for, at reparere din iPad derhjemme, så kan du altid hente personlig rådgivning fra vores dygtige teknikere, som sidder klar til at hjælpe dig godt igennem reparationen. 


Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller sende en mail afsted til support@phone-parts.dk. Du kan også altid skrive til vores live chat-support, hvis du har brug for hjælp enten en aften eller en weekend! Vi bestræber os altid efter, at være så tilgængelige som muligt, for vores kunder. Derfor kan du også kontakte os på flere forskellige måder, alt efter hvad du måtte foretrække.

Copyright © 2021 | Phone-Parts ApS | Aalborgvej 52, 9560 Hadsund | support@phone-parts.dk | Tlf.: +45 71 74 77 06 | CVR: 38202065