Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPad Mini 4 Cover & Etui

Covers til model nr. A1538 (Wi-Fi) + A1550 (Wi-Fi + Cellular)

Hos Phone-Parts.dk kan du finde et bredt udvalg af lækre covers til din iPad Mini 4. Vi fører et trendy og smart udvalg, hvor der er stor fokus på kvaliteten. Alle vores covers er nøje udvalgt efter kvalitetsmæssige standarder. Vi bestræber os altid efter, at kunne tilbyde markedet bedste produkter til markedets bedste priser - også når det kommer til vores udvalg af covers! Hvis du har foræret dig selv en lækker iPad Mini 4, så vil du helt sikkert gerne have at den forbliver lige så lækker, som da du købte den. Det kan den forblive, hvis du køber et cover i god kvalitet her hos os. 

 

iPad Mini 4 blev lanceret i 2015 sammen med iPad Pro 12,9”. Mange valgte at købe en iPad Mini 4, da den har en super lækker størrelse og er nem at tage med på farten. iPad Mini 4 kan fås med op til 128 GB, så der er masser af plads til både billeder, apps, videoer m.m. Mange elsker iPad Mini modellerne, fordi de er mindre, lettere og fiksere end de større iPad modeller. Den er udstyret med en lækker Retina-skærm med antirefleksbelægning, så du i den grad kan sidde og nyde dine feriebilleder. Derudover er den udstyret med en hurtig processer, så det gør det lækkert at at surfe på internettet!

 

Hvis du har en iPad Mini 4, men endnu ikke har fundet det rette cover, så scroll endelig igennem vores store udvalg! Vi tilbyder covers i forskellige prisklasser, design og farver, så du kan finde lige det cover, der passer til din smag. Gå på opdagelse og find dit nye iPad Mini 4 cover til markedets bedste priser!

5 vare(r)

5 vare(r)

Vi garanterer dig de bedste priser, når du køber dit cover hos os

Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi prisgaranti, og kan derfor altid garanterer dig de bedste priser. Vi kører løbende skarpe tilbud på vores covers - du kan derudover spare yderligere på dit cover, hvis du opretter en kundekonto hos os. På vores webshop finder du også alverdens tilbehør til din iPad Mini 4, hvor du blandt andet finder de helt rigtige kabler og smarte opladningsenheder, så du altid har strøm på din iPad mens du er på farten. 

 

Når du handler hos os, så slipper du også for, at skulle sidde og sammenligne priser på covers hos diverse forhandlere. Vi har udviklet en dynamisk pris robot, som indhenter alle priser og klarer hele arbejdet for dig på forhånd! Du kan derfor trygt læne dig tilbage og købe dit cover hos os, velvidende at du ikke får samme kvalitet billigere andet sted. 

 

Gør din iPad Mini 4 endnu smartere med et cover fra vores udvalg

Ikke nok med at du kan beskytte din iPad, og forlænge levetiden på den med et af vores covers, så kan du også personliggøre din iPad Mini 4. Vi tilbyder forskellige covers i forskellige prisklasser og designs, så du kan finde lige det cover, der falder i din smag. 

 

I dag ser man ikke mange iPads uden et cover på. Ligesom med iPhones, så er det næsten nødvendigt med et beskyttende cover. Derudover er det pludselig et item, som du kan personliggøre og gøre unikt med et smart cover. iPad Mini 4 er en lille, let og elegant iPad, som sagtens kan bære et godt beskyttende cover, og stadig se lige så lækker ud! 

 

Nåede du ikke at købe et cover i tide? Du kan selv skifte skærmen

Mange tænker altid “denne gang taber jeg ikke min nye iPad”. Det er en tanke, som mange iPad-ejere får, lige når de køber deres iPad. Det viser sig dog desværre i de fleste tilfælde, at den alligevel bliver tabt en gang eller to. 

 

Hvis uheldet allerede har været ude og du nu står med en smadret iPad skærm i hænderne, så finder du skærme til gode priser på vores webshop, så du selv kan skifte din skærm derhjemme. Vi forhandler iPad Mini 4 skærme i både OEM kvalitet og 100% original kvalitet. 

 

Det er både billigere og hurtigere at skifte skærmen derhjemme, frem for at få en reparatør til udefra til at gøre arbejdet. Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at flere genbruger og reparere deres elektronik derhjemme, da det er bedre for vores miljø. Derfor gør vi alt hvad vi kan, for at du kan få mod til at gøre det selv. 

 

Vi opdaterer derfor løbende hjælpende guides på vores webshop til eksempelvis en skærm reparation. Derudover sidder vores dygtige teknikere altid klar med personlig rådgivning, hvis du skulle få brug for hjælp undervejs! Ring til os på telefon +45 71 74 77 06 og så hjælper vi dig på bedste vis.