Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPad Mini 5 Cover & Etui

Covers til model nr. A2133 (Wi-Fi) + A2124, A2126 (Wi-Fi + Cellular)

Hos Phone-Parts.dk finder du et lækkert udvalg af kvalitets covers til din iPad Mini 5. Vil du gerne give din iPad Mini 5 en ekstra beskyttelse og undgå dyre reparations regninger, så skal du købe et cover i god kvalitet. Der findes efterhånden mange iPad covers på markedet i dag. Der er dog stor forskel i kvaliteterne og dermed også niveauet af beskyttelse. Hos Phone-Parts.dk udvælger vi nøje alle vores covers, hvor vi har et skarpt øje for kvalitet. Vi ønsker kun at kunne tilbyde de bedste covers til vores kunder, så de opnår den optimale beskyttelse af deres iPad Mini 5. 

 

iPad Mini 5 blev lanceret i 2019 af Apple. Det unikke ved iPad Mini 5 er blandt andet, at den kan fås med op til 256 GB. Du kan derfor have uendeligt mange billeder, videoer, apps m.m. på din iPad Mini 5. Forgængeren er iPad Mini 4, som udkom tilbage i 2015. Der har derfor længe været efterspørgsel på en opgraderet version. iPad 5 Mini er lækker i design, da den er både kompakt og elegant. Den fylder ikke ret meget, når den skal med på farten. Den er udstyret med en A12 Bionic-chip, så den er fyldt op med hurtig power!

 

Hvis du gerne vil beskytte din iPad Mini 5 ekstra godt, og undgå en smadret skærme eller bagcover, så skal du købe et cover hos os. De covers du finder hos os, kan give dig den helt rette beskyttelse, så din iPad Mini 5 får en længere levetid! Gå endelig på opdagelse i vores brede udvalg og find lige det cover, der falder i din smag.

5 vare(r)

5 vare(r)

Gør din iPad Mini 5 smart og unik ved køb af et kvalitets cover

Hvis du allerede har foræret dig selv en lækker iPad Mini 5, så vil du helt sikkert gerne beskytte den og sørge for, at den forbliver lige så lækker, som da du købte den. Vi forhandler stødsikre covers i forskellige designs, så du kan personliggøre din iPad. Der er opstået en “cover-trend”, så du ser sjældent en iPad uden et smart cover på. Hos Phone-Parts.dk kan du scrolle igennem et udvalg af cover i god kvalitet, så du kan undgå smadret skærme. 

 

Da iPad Mini 5 er en kompakt og elegant sag, så er det nemt at style den super lækkert med et smart cover. Den er let og tynd i design, og kan derfor sagtens bære et fedt cover. Da det ofte er en iPad, der kommer med på farten, så kan du især få brug for et godt cover. Du vil være mere villig til lige at smide den i tasken, hvis du ved, at den er godt beskyttet!

 

Køb iPad Mini 5 covers til Danmarks bedste priser hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk kan du købe dit iPad Mini 5 cover til den bedste pris på markedet. Vi tilbyder prisgaranti, hvilket betyder, at du altid kan købe dit cover til den bedste pris hos os. Hvis du skulle finde et identisk cover til vores hos en anden forhandler, til en bedre pris, så matcher vi deres priser - du er derfor altid garanteret den bedste pris hos os. 

 

Hvis skaden allerede har været ude, og du står med en ødelagt skærm, så finder du også et udvalg af skærme til iPad Mini 5 i både OEM kvalitet og 100% original kvalitet. Vi ønsker at flere begynder, at reparere deres elektronik derhjemme, da det både er billigere, hurtigere samt skåner vores miljø, hvis vi genbruger vores elektronik noget mere. Derfor kan du finde alt hvad du skal bruge af reservedele, tilbehør, værktøj m.m. til din iPad Mini 5 på vores webshop - til Danmarks skarpeste priser!

 

Har du brug for hjælp til valg af cover? Vi står klar til at hjælpe dig

Er du i tvivl om hvilket cover, du skal købe til din iPad Mini 5? Vi står klar til at hjælpe og fortælle dig om de forskellige slags cover fra vores udvalg. Vi har forsøgt at gøre det mere overskueligt, ved at noterer de forskellige A-numre i toppen af siden her. A-numre er lig med en iPads modelnummer, som findes på bagsiden af din iPad. Hvis dit A-nummer er noteret i toppen her, så er det ens betydning med, at alle covers på siden passer til netop din iPad. 


Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du mangler hjælp til en reparation, et køb eller har spørgsmål til vores produkter. Du kan kontakte os på flere forskellige måder, alt efter hvad du foretrækker. Ring til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skriv en mail til os på support@phone-parts.dk. Vores kundeservice har åben alle ugens dage!