10% rabat på alle ordre for nye og faste kunder.
Fra 15-80% rabat med en special erhvervsaftale - Kontakt os i dag

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 999 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Kvalitet & god service
Dag-til-dag levering
Gratis levering
Dansk kundesupport & live chat

iPad Pro Cover & Etui

Leder du efter et lækkert nyt cover til din iPad Pro? Hos Phone-Parts.dk har vi sammensat et stort udvalg af covers til alle modeller af iPad Pro. Uanset om du ejer en iPad Pro 12,9” eller en iPad Mini 4, så kan du finde et cover i vores udvalg, der passer til din model. I alle vores underkategorier, kan du ud fra hver iPad model se modelnummeret, så du er sikker på, at det er det helt rigtige cover, du får leveret. 

 

Der er efterhånden kommet en del generationer af iPad Pro til, og de bliver fortsat forbedret og udstyret med de nyeste teknologier. iPad Pro er så hurtig, at det er svært for de fleste bærbare PC’er, at følge trop. Alle iPad Pro modeller er udstyret med et kamera, der giver dig en helt ny oplevelse af både billeder og videoer. Mange har efterhånden udskiftet deres bærbar med en iPad Pro, da det er nemmere, hurtigere og mere funktionelt. 


Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi et bredt udvalg af iPad reservedele & tilbehør, så du slipper med skrækken, hvis uheldet skulle være ude. Jo bedre du beskytter din iPad, jo længere levetid har den. Hvis du er træt af, at rende til reparation med en ødelagt iPad skærm, så finder du også et bred udvalg af skærmbeskyttelse på vores webshop til skarpe priser. Gå endelig på opdagelse og find lige det, du står og mangler til din iPad!

35 vare(r)

35 vare(r)

Forlæng levetiden på din iPad Pro med den rigtige beskyttelse

Mange har efterhånden fleres iPads liggende hjemme i huset. De bliver ofte brugt af børnene i familien, og derfor bliver de også udsat for lidt af hvert. Hvis du er træt af, at stå og holde vejret hver gang en iPad bliver svunget rundt i huset, så skal du købe et godt cover og en god skærmbeskyttelse til din iPad Pro. 

 

Det kan være dyrt, at få skiftet skærmen på en iPad hos en forhandler. Hos Phone-Part.dk ønsker vi at flere og flere begynder at reparere deres tablets, smartphones og computere selv. Det er både billigere og bedre for vores miljø, hvis vi genbruger vores elektronik.

 

Alle kan skifte en skærm på en iPad Pro, det kræver ikke en elektronik baggrund. På vores webshop finder du både vejledninger og guides til at skifte skærme, batterier m.m. Vi tilbyder også det rette værktøj, så du nemt og hurtigt kan skifte din egen iPad skærm, næste gang uheldet er ude. Hvis du skulle være i tvivl, så kan du altid kontakte vores dygtige teknikere! 

 

Køb covers til iPad Pro hos Phone-Parts.dk til de bedste priser

Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi altid covers, skærmbeskyttelse og tilbehør til din iPad Pro til markedets bedste priser. Vi bestræber os altid efter, at kunne tilbyde de bedste kvalitetsprodukter til de bedste priser. Vi tilbyder blandt andet prisgaranti, så du altid kan være sikker på, at kunne handle billigst hos os. 

 

Vores selvudviklede dynamiske pris robot går ind og gør hele arbejdet for dig på forhånd! Du slipper for, at skulle sidde og sammenligne priser mellem forhandlere - det har vi klaret for dig. Vi har sammensat et varieret udvalg af iPad Pro covers, så der er til enhver smag. Alle vores produkter er kvalitetstjekket, så du altid får den kvalitet, du betaler for!

 

Har du spørgsmål eller bare brug for vejledning? Vi hjælper dig

Hvis du er i tvivl om hvilket cover, der passer til din iPad Pro eller bare har spørgsmål til vores øvrige produkter, så kontakt os endelig. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder altid klar til at rådgive dig, så du kommer godt igennem en reparation eller får svar på dine spørgsmål. 


Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller sende en mail afsted til support@phone-parts.dk. Du kan også benytte dig af vores live chat-support, hvis du har brug for hurtig og effektiv hjælp - den er åben for service alle ugens dage.