Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPad Pro 10,5" Cover & Etui

Covers til model nr. A1701 (Wi-Fi) + A1709 (Wi-Fi + Cellular)

Hos Phone-Parts.dk kan du finde det perfekte cover til din iPad Pro 10,5” (2017). Vi tilbyder forskellige modeller af covers til iPad Pro, så du altid kan finde et, der falder i din smag. Alle vores covers er i høj kvalitet, som kan give den helt rigtige beskyttelse til din iPad Pro. Vi udvælger nøje vores covers, så vi er sikre på, at de lever op til en vis standard. Vi kører løbende med skarpe tilbud, så det er bare med at holde øje, hvis du vil købe dit drømme cover til en ekstra god pris! 

 

Apple lancerede iPad Pro 10,5” i 2017, som vakte stor glæde hos mange. iPad Pro 10,5” er udstyret med en større Retina touchscreen end tidligere samt en kraftfuld A10X processor. Den har en lang batterilevetid samt en hurtigere trådløs forbindelse. Den hurtige processor og trådløs forbindelse resulterede i, at mange i dag har udskiftet deres bærbar med deres iPad Pro, når de skulle surfe på internettet om aftenen. 


For at beskytte din iPad ordentligt, så kræver det et godt cover. Med de fine, store skærm, som iPad Pro 10,5” er udstyret med, så kræver det god beskyttelse. På vores webshop finder du også panserglas og skærmbeskyttelse til din iPad, så du er sikker på, at holde skærmen intakt. Vi tilbyder derudover alt hvad du måtte mangle af reservedele og tilbehør til din iPad Pro 10,5”, så du altid har en iPad Pro så god som ny! Gå endelig på opdagelse i vores mange produkter, og find den helt rette beskyttelse til din iPad Pro.

22 vare(r)

22 vare(r)

Hvorfor bør du købe et godt cover til din iPad Pro 10,5” (2017)?

Selvom du måske ikke føler, at du er voldsom med din iPad, så kan den stadig blive udsat for både støv, skidt og skrammer. Alle produkter fra Apple er enormt lækre i design, og derfor ønsker man stadig at skærm, bagside m.m. skal blive i den stand det var, da man fik sin iPad. Det er næsten umuligt, hvis ikke man investerer i et godt cover. 

 

Vores kvalitets covers kan stå imod bump og skader, hvis du skulle tabe din iPad på gulvet eller hvis den glider ned af sofaen. Vores covers vil kunne give dette beskyttende element mellem iPad og cover, så det højest er coveret, der får en skramme eller to. Det kan spare dig for mange penge på den lange bane, da det bestemt ikke er billigt at få repareret sin iPad Pro hos en reparatør. 

 

Køb et cover hos Phone-Parts.dk og forlæng levetiden på din iPad

Hvis du gerne vil forlænge levetiden på din iPad Pro 10,5”, så er et cover vejen frem. Derudover kan du også gøre din iPad Pro endnu mere stilfuld og unik ved hjælp af et cover. Du kan gøre din iPad meget mere personlig og unik, hvis du vælger et cover i en frisk farve eller med en smart funktion. Derudover kan du også genkende din iPad med det samme! 

 

Ofte er der flere end en iPad i en husstand, så hvis du gerne vil kunne kende forskel på dem, så kan du købe et specielt cover, som kun din iPad har på. Hos Phone-Parts.dk finder du funktionelle og smarte covers, som kan gøre din iPad Pro 10,5” helt unik og personlig. 

 

Vi hjælper dig med at finde det rette cover til din iPad Pro 10,5” (2017)

Hvis du er i tvivl om hvilket cover, du skal købe eller hvilket cover, der passer til netop din iPad, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har forsøgt at gøre det så overskueligt for dig, som overhovedet muligt. Øverst på denne side, kan du se alle A-numrene på iPad Pro 10,5” (2017). Du kan derfor hurtigt gennemskue om vores covers på denne side passer perfekt til din iPad derhjemme. Du kan altid finde din iPads modelnummer på bagsiden af din iPad. 

 

Du kan altid hente hjælp hos os alle ugens dage, hvis du har spørgsmål til covers eller vores øvrige produkter. Vi er til rådighed alle ugens dage via vores live chat-support, som du finder 

nederst i højre hjørne. Derudover kan du naturligvis ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til os på support@phone-parts.dk.