Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPad Pro 11" 2 gen. Cover & Etui

Covers til model nr. A2228 (Wi-Fi) + A2068, A2230 (Wi-Fi + Cellular)

Hos Phone-Parts.dk finder du et spændende udvalg af covers til iPad Pro 11” 2. generation. Vi har sammensat et udvalg til dig, der har fokus på god kvalitet. Vores produkter bliver nøje udvalg med kvalitet for øje, som vi sælger til markedets bedste priser. Hvis din iPad Pro 11” trænger til den rette beskyttelse, så finder du det her hos os. Vi tilbyder både covers, panserglas og skærmbeskyttelse samt reservedele og tilbehør til alle iPad Pro modeller. 

 

Da iPad Pro 11” kom på markedet i 2020, var det 2. generation af iPad Pro 11”. Den er udstyret med en fantastisk Liquid Retina-skærm, som kan imponere de fleste. Du kan nyde dine billeder og videoer i en helt vanvittig kvalitet. Den har et avanceret kamera og er generelt bare en almindelig avanceret mobile skærm - og den blev derfor hurtigt et hit. Denne iPad er udstyret med en A12Z Bionic-chip, som gør den langt hurtigere end de fleste bærbare computere. Mange har efterhånden også skiftet computeren ud med en iPad Pro. 

 

Hos Phone-Parts.dk er vi stolte af vores brede produktsortiment, hvor vi kan tilbyde noget til alle. Vi har derfor også varierende priser, så alle kan finde noget til deres behov. Øverst på denne side har vi noteret de A-numre, som vores covers passer til. Det har vi gjort, så du nemt kan orientere dig og være sikker på, at de udvalgte covers passer lige til din iPad model. Gå endelig på opdagelse og find lige det cover, din iPad Pro 11” mangler.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Få den perfekte beskyttelse til en skarp pris hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk finder du covers, som kan give den perfekte beskyttelse. iPads er i dag at finde i mange familiehjem. En iPad kommer derfor også hurtigt ud for både skrammer, støv og skidt. Derfor er det en god investering at beskytte dem lidt ekstra. 

 

Hvis uheldet allerede har været ude, og du står med en ødelagt iPad skærm, så frygt ej. Hos Phone-Parts.dk kan du finde både skærm til iPad Pro samt det rette værktøj. Det er både billigere og hurtigere at skifte skærmen selv frem for, at betale en reparatør. Hvis du er i tvivl undervejs i din reparation, så kan du altid hente hjælp hos vores dygtige teknikere. 

 

Med vores priser på skærme, dele og værktøj, så kan du ikke gøre det billigere andre steder. Vi ser gerne at flere og flere genbruger og reparere deres elektronik, derfor tilbyder vi både support og reservedele til markedets bedste priser.

 

Personliggør din iPad Pro 11” (2020) med et unikt cover

I dag er det blevet en helt trend, at gøre sin iPad unik. Mange bruger lang tid på at finde det helt rigtige cover til både iPad og iPhone. Alle produkter fra Apple har naturligvis lignende design, og selvom du vælger din iPad i guld, så er der andre, der også har den samme. Derfor er mange begyndt nøje at vælge farverige og unikke covers til deres iPad. 

 

Hvis I er en børnefamilie og har flere iPads liggende derhjemme, så kan det være en fordel at personliggøre de forskellige iPads. Børnene kan eksempelvis have et cover i en farve og forældre i en anden farve, så man kan kende forskel. Ofte i børnefamilier i dag, så er der flere iPads at finde i husstanden, så børnene ikke bruger de voksnes og omvendt. 

 

Er du i tvivl om hvilket cover du skal købe til din iPad Pro 11” (2020)?

Hos Phone-Parts.dk kan du altid hente hjælp og vejledning fra vores kundeservice. Vores dygtige og søde medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig, så du kan få valgt det rigtige cover til din iPad Pro. Vi ønsker at være her for vores kunder både inden, under og efter deres køb eller reparation. Derfor er vi også meget tilgængelige - faktisk alle ugens dage!


Du kan altid skrive til vores live chat-support, som du finder nederst i højre hjørne på siden. Her står vi til rådighed både hverdage og weekender, så du altid kan komme i kontakt med os og få hurtig hjælp. Derudover er du naturligvis også altid velkommen til at ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til os på support@phone-parts.dk.