Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPad Pro 12,9" 1 gen. Cover & Etui

Covers til model nr. A1584 (Wi-Fi) + A1652 (Wi-Fi + Cellular)

Hos Phone-Parts.dk finder du et spændende udvalg af covers til din iPad Pro 12,9” 1. generation. iPad Pro 12,9” kommer i 4 generationer, og hvis du har 1. generation, så finder du et udvalg af covers lige her. Vi tilbyder forskellige beskyttelse til alle iPads modeller, så du finder også skærmbeskyttelse til din iPad på vores webshop. Alle vores produkter er nøje udvalgt med øje for den gode kvalitet. Vi tilbyder produkter i god kvalitet til markedets skarpeste priser! Du finder derfor ikke et bedre cover til din iPad til en bedre pris andre steder end her hos os - og det er vi meget stolte af, at kunne tilbyde vores glade kunder! 


Her på siden kan du i toppen få et overblik over A-numre, som er det modelnummer, du finder bag på din iPad. Når du spotter dit modelnummer, som står bag på din iPad, så ved du at det er det helt rigtige cover, der bliver sendt afsted til dig. Kig altid efter modelnummeret, når du køber tilbehør & dele til din iPad Pro 12,9” (2015), så er du sikker på, at det er de rigtige reservedele, du får fat i. Gå endelig på opdagelse i vores udvalg af covers og find det cover, du står og mangler til din iPad Pro 12,9” (2015).

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Kæmpe udvalg af covers og tilbehør til iPads hos Phone-Parts.dk 

Hos Phone-Parts.dk har vi sammensat et varieret og spændende udvalg af både covers, tilbehør og dele til din iPad Pro 12,9”. Vi har nøje udvalgt alle vores produkter, så du kun får det bedste af det bedste. Det er vigtigt for os, at vores kvalitet altid er i topklasse. Derfor gennemtjekker vi også vores produkter op til flere gange, så vi er sikre på, at vi tilbyder dig den bedste kvalitet på markedet. Vores varierede udvalg skal gerne kunne tilbyde noget til enhver smag, ethvert behov og ethvert budget.

 

Med et godt cover til din iPad, kan du spare penge i det lange løb. Dit cover vil kunne forhindre mange fremtidige skader, så du slipper for en skærm reparation eller lignende. Det kan være en større omkostning, hvis man skal have skiftet en iPad skærm ud hos en reparatør. Hvis du skifter skærmen selv, så vil du spare både tid og penge! På vores webshop finder du både det rette værktøj og den rette skærm til din iPad, så du nemt og hurtigt kan forvandle din iPad til ny igen. 

 

Vi tilbyder altid høj kundeservice og lave priser når du handler hos os

Køber du dit cover hos os, så er du altid garanteret høj service og lave priser! Vi bestræber os altid efter, at være der 100% for kunden både inden, under og efter købet. Vi står til rådighed, hvis du har problemer med en iPad reparation eller er i tvivl om et eventuelt køb. Vi vil gerne være med til at det bliver mere overskueligt for vores kunder, at reparere deres elektronik derhjemme. Vi ser gerne at flere og flere genbruger deres elektronik, da det er langt bedre for vores miljø.

 

Derfor tilbyder vi også alle vores produkter til markedets bedste priser. Du kan derfor være sikker på, at når du handler hos os, så kan du ikke gøre det billigere andre steder og stadig få samme kvalitet. Vi kører nemlig med prisgaranti, så hvis du skulle finde et cover identisk til vores hos anden forhandler, men til en bedre og lavere pris, så matcher vi deres priser. 

 

Når du handler hos os, så slipper du også for, at skulle sidde og sammenligne priser på kryds og tværs af forhandlere. Vores selvudviklede dynamiske pris robot går nemlig ind og klare alt arbejdet for dig på forhånd! Det er derfor altid de skarpeste og laveste priser, du ser når du bevæger dig rundt på vores webshop. 

 

Hvis du har brug for hjælp, så står vi klar alle ugens dage

Er du i tvivl om hvilken cover, du skal købe til din iPad Pro 12,9” (2015)? Vores dygtige og søde medarbejdere sidder altid klar med god rådgivning og hjælp, hvis du skulle få brug for det. Vi har også et hold dygtige teknikere, der sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp til din iPad reparation. 


Du skal derfor bare ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail support@phone-parts.dk. Vi har også vores live chat-support nederst i højre hjørne på vores side, som du altid kan skrive til. Vores kundeservice sidder klar alle ugens dage til at besvare dine henvendelser.