Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPad Pro 12,9" 3 gen. Cover & Etui

Covers til model nr. A1876 (Wi-Fi) + A1895, A2014 (Wi-Fi + Cellular)

Trænger din iPad Pro 12,9” 3. generation til et nyt cover? Hos Phone-Parts.dk finder du et bredt udvalg af lækre covers til din iPad Pro 12,9” 3. generation. Apple har efterhånden lanceret op til flere generationer af iPads Pro, hvor de gang på gang imponere. iPad Pro 12,9” 3. generation er udstyret med Face ID, 12,9” Retina-skærm og en A12X Bionic chip. Den er den ultimative tablet, som du nemt kan have med på farten. Derudover kan du få en helt fantastisk oplevelse med det 12MP kamera, som giver de smukkeste billeder. 


Fordi at iPads er nemme at tage med på farten, så kan de også nemt blive udsat for skader. Mange har oplevet at tabe deres iPad på gulvet, og lige holde vejret en ekstra gang. Det er mest fordi, at det er noget så dyrt, at få repareret sin iPad af en reparatør. Hos Phone-Parts.dk finder du tilbehør & dele til iPad Pro 12,9” 3 gen., så du nemt kan reparere din iPad derhjemme. Det kræver ikke en elektronik baggrund - alle kan gøre det selv! Det kræver bare at man har den rette vejledning ved hånden. Hvis du er i tvivl, så kan du altid kontakte vores dygtige teknikere, som sidder klar til at hjælpe dig igennem reparationen.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Hvorfor bør du købe et cover til din iPad Pro 12,9” (2018)? 

Grunden til at man bør investere i et godt cover til en iPad, er fordi det er billigere på den lange bane. Med et godt cover, kan du slippe for mange fremtidige reparationer. Du kan finde covers, der både beskytter forside og bagside på din iPad Pro. Derved kan du være sikker på, at din iPad kan tåle et par slag. 

 

En iPad Pro 12,9” har en relativt stor størrelse taget i betragtning af, at det er en håndholdt tablet. Den bliver ofte brugt på samme måde som en iPhone, men den er bare det større. Derfor kan det ofte hænde, at en iPad smutter ud af fingrene på en eller glider ned af sofaen. For at komme uheldet i forkøbet, så kan du med et cover, undgå langt de fleste skader. Du kan også finde et udvalg af skærmbeskyttelse til din iPad på vores webshop, hvis du ønsker at beskytte din iPad Pro 12,9” ekstra godt! 

 

Køb dit iPad Pro 12,9” (2018) cover hos Phone-Parts.dk til en skarp pris

Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi iPad Pro 12,9” covers til markedets bedste priser. Vi har sørget for, at alle de priser, du ser på vores webshop, altid er de bedste priser på markedet. Vores selvudviklede dynamiske pris robot går nemlig ind og gør alt arbejdet for dig på forhånd. Du slipper for, at skulle sidde og sammenligne priser mellem diverse forhandlere af iPad Pro covers på markedet - alt dette har vores pris robot klaret for dig!

 

Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at tilbyde de bedste kvalitetsprodukter til de bedste priser. Vores kunder skal blive glade for, at genbruge deres elektronik, da det er bedre for miljøet. Derfor gør vi vores for, at det er attraktivt. Vi har sammensat et varieret udvalg af kvalitetsprodukter, så der er til enhver smag og budget. 

 

Hvilket cover skal du købe til din iPad Pro 12,9” (2018)?

Er du i tvivl om et udvalgt cover passer til din iPad Pro 12,9”? Her på siden, kan du i toppen se, hvilke modeller af iPads, der vil være kompatible til de forskellige covers på siden. På den måde, kan du være sikker på, at det cover, du får leveret hjem til dig, passer perfekt til netop din iPad Pro. Du kan altid se din modelnummeret på bagsiden af din iPad. 


Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til andre af vores produkter, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Hos Phone-Parts.dk bestræber vi os efter, at være så tilgængelige som muligt for vores kunder. Derfor kan du også kontakte os alle ugens dage. Ring til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skriv en mail til support@phone-parts.dk. Har du brug for hurtig hjælp? Skriv til vores live chat-support, som du finder nederst i højre hjørne!