Få en eksklusiv rabat aftale og spar op til 80%

Vi giver GRATIS fragt ved køb fra 395,-

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering for 35kr.
Gratis fragt ved køb fra 395 kr.
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Macbook oplader

Står du og mangler en ny oplader til din MacBook? Så er du havnet det helt rette sted. Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi opladere til skarpe priser. Uanset om du søger en MacBook Pro oplader eller en MacBook Air oplader, så finder du det her hos os. I denne kategori finder du også de nye populære MagSafe opladere. Vi har sammensat et kvalitetsbevidst udvalg, hvor du kan få de bedste produkter til de bedste priser på markedet. 

 

Det kan være enormt frustrerende hvis ens MacBook oplader pludselig står af eller har mangel på power. Der skal en del strøm til at holde en MacBook kørende, og derfor skal ens oplader bare fungere. Som regel så løber ens MacBook tør for strøm på de mest ubelejlige tidspunkter, og det er næsten ikke til at bære. Køb en oplader hos Phone-Parts.dk og undgå at stå uden strøm fremover. 

 

Vores udvalg er gældende for alle MacBook modeller fra 2008 til 2021. Vi sælger opladere til Apple MacBook på 30W, 45W, 60W, 61W, 85W og 87W MacBook-modeller i alle skærmstørrelser 11”, 12”, 15” og 17”. Alle vores opladere sælges inklusiv medfølgende euro stik og alle er fuld kompatible med pågældende model, der vælges. Husk at vælg den helt rette model af oplader til din MacBook, så modellen stemmer overens med strømstyrken og ladestikket.

18 vare(r)

18 vare(r)

Kæmpe udvalg af MacBook opladere i høj kvalitet hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi et kæmpe udvalg af opladere. Du finder både kompatible MagSafe opladere, adaptere og strømforsyninger, der passer til alle typer MacBook, MacBook Pro og MacBook Air. Vi udvælger nøje alle vores produkter, så lever op til en vis standard. Vi har stor fokus på kvalitet, og ønsker at tilbyde de bedste produkter på markedet. 

 

Du kan spare mange penge ved at vælge enten en kompatibel MagSafe 1 oplader eller MagSafe 2 oplader til MacBook/MacBook Pro/MacBook Air. Det er det prisbevidste valg, hvor du ikke går på kompromis med kvaliteten.

 

Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi den samme 2 årige købsgaranti på vores kompatible opladere til MacBook, som du også finder hos Apple og deres originale opladere. Hvis du bestiller din MacBook oplader i dag inden kl. 16.30, så sender vi den afsted samme dag!

 

Skån din MacBook med det smarte magnetiske DC-stik

I vores udvalg finder du opladere med den magnetiske tilkoblingsløsning. Med den magnetiske tilkoblingsløsning slipper stikket din MacBook oplader, så hverken stik eller MacBook bliver beskadiget. Du undgår altså at din MacBook ryger en tur på gulvet eller at dit stik bliver ødelagt, hvis din ledning skulle sidde fast i ben eller stole. 

 

Måske har du allerede oplevet, at din MacBook er røget en tur på gulvet, fordi du er faldet over ledningen? Før den magnetiske tilkoblingsløsning fra Apple kom frem, skete det ofte at både computer og ledning gik i stykker, fordi man af en eller anden årsag, ofte falder over ledninger - både derhjemme og på arbejdet. 

 

Vores kompatible MacBook adapter har, ligesom den originale Apple strømforsyning, en lysdiode, som du finder på stikket, der tilkobles din MacBook. Når lyset lyser, så er der forbindelse mellem oplader og computer, og opladningen påbegyndes. Når lyset lyser grønt, så er din MacBook fuldt opladet. 

Hvilken MacBook oplader skal du købe? 

Er du i tvivl om hvilken oplader, du skal købe og hvilken en oplader, der passer til netop din MacBook? Vi står klar til at hjælpe dig, så du finder den helt rette oplader til din bærbar. 

 

I denne kategori finder du opladere, der er kompatible til følgende MacBook’s:

 

  • MacBook: 11, 12, 13, 15

  • MacBook Pro: 11, 12, 13, 15

  • MacBook Air: 11, 12, 13, 15


Hos Phone-Parts.dk bestræber vi os efter, at alle vores kunder altid får den absolut bedste oplevelse, når de handler hos os. Derfor forsøger vi også at være så tilgængelige, som overhovedet muligt, for vores kunder. Du kan derfor kontakte os på flere forskellige måder, alt efter hvad du måtte foretrække. Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til os på support@phome-parts.dk. Du er også altid velkommen til at skrive til os på vores live chat-support, som er åben alle hverdage og weekender!