Få en eksklusiv rabat aftale og spar op til 80%

Vi giver GRATIS fragt ved køb fra 395,-

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering for 35kr.
Gratis fragt ved køb fra 395 kr.
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Oplader til Apple Macbook Air 12" & 13" fra 2015 til 2021

Hos Phone-Parts.dk har vi sammensat et udvalg af MacBook Air opladere til skarpe priser, så der er til ethvert behov. Alle vores opladere er nøje udvalgt og gennemtjekket, inden de lander hos dig. Vi har stor fokus på kvalitet, da vi ønsker at kunne leverer de bedste produkter til de bedste priser på markedet. I denne kategori finder du både MagSafe 2 oplader, MagSafe 1 oplader og USB-C oplader til din MacBook Air. 

 

Er du træt af, at din MacBook Air oplader ikke virker optimalt? Eller har du måske mistet din nuværende oplader? Hos Phone-Parts.dk finder du et bredt udvalg af opladere til MacBook Air, så du kan være sikker på, at der findes en oplader til netop din MacBook. Det kan være meget frustrerende, hvis ens oplader ikke virker optimalt. Spar dig selv for frustration og få købt en oplader i høj kvalitet til en lav pris her hos os!

 

Alle vores MacBook Air opladere er CE-mærket og godkendt, og er det bedste alternativ til den originale Apple oplader. Hvis du ønsker at spare penge, når du køber en ny oplader, så kan du gøre det her hos os uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvis du er i tvivl om hvilken oplader, du skal købe, så kontakt os endelig! Gå ellers endelig på opdagelse i vores brede udvalg og find lige den oplader, du står og mangler til din MacBook Air.

7 vare(r)

7 vare(r)

Få en kvalitets oplader til din MacBook Air hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk har vi et skarpt øje for kvalitet, og alle vores opladere lever derfor op til en vis standard. Hvis du leder efter en oplader til din MacBook, men gerne vil spare markant penge, så skal du købe din oplader hos os. Vores opladere er alle det bedste alternativ til de originale opladere fra Apple - du får dem bare til en noget mere spiselig pris. 

 

I vores udvalg finder du de populære MagSafe opladere, som har denne magnetiske tilkoblingsløsning. Navnet, MagSafe, er forbundet med funktion. Den magnetiske tilkoblingsløsning betyder, at du slipper for, at være nervøs for, at falde over din oplader. Du kan altså trygt have din MacBook Air i opladeren på arbejdet eller derhjemme, uden frygt for, om nogen mon falder over ledningen og ødelægger computer eller oplader. Opladeren slipper selv din MacBook ved hjælp af magneten, så hverken oplader eller computer tager skade, hvis ledningen skulle blive viklet ind i noget. 

 

Vi garanterer dig markedets bedste pris på din MacBook Air oplader

Når du køber din MacBook Air oplader hos os, så er du altid garanteret den bedste pris på markedet. Dette kan vi garanterer dig, da vi tilbyder prismatch. Det betyder, at hvis du skulle finde en identisk oplader til vores til en bedre pris hos anden forhandler, så matcher vi deres pris. Derudover har vi udviklet en dynamisk pris robot, som sørger for, at alle de priser du ser på vores webshop, altid er de bedste og laveste priser på markedet. Du slipper altså for, at skulle sidde og sammenligne priser mellem forhandlere på egen hånd! 

 

I denne kategori af MacBook Air opladere finder du opladere til MacBook Air 12” og 13” fra 2015 til 2021 - du kan derfor helt sikkert finde lige den oplader, du skal bruge til din MacBook Air. Vi har sammensat et bredt udvalg i forskellige prisklasser, så der er til ethvert behov. Alle vores opladere virker lige så godt som de originale Apple opladere, så hvis du ikke har et princip om, at det skal være den originale Apple oplader, så kan du spare mange penge ved at købe din oplader her hos os. 

 

Vores kundeservice har åben alle ugens dage og står klar til at hjælpe

Hvis du er i tvivl om hvilken oplader, du skal købe til din MacBook Air, så sidder vores dygtige og erfarne kundeservice klar med hjælp. Vi kan lynhurtigt hjælpe dig frem til den oplader, der passer til din MacBook Air. Alle vores kunder har altid top prioritet, og vi forsøger derfor også at være så tilgængelige, som overhovedet muligt. 


Du kan derfor kontakte os alle ugens dage. Vi sidder klar ved både telefon, mail og live chat-support. Vores live chat-support har åben både aftener og weekender, så du nemt og hurtigt kan få svar på spørgsmål. Derudover er du altid velkommen til at ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til os på support@phone-parts.dk.