Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

MacBook Pro Oplader

Har du mistet din oplader til din MacBook Pro eller står du og mangler en ny? Uanset hvad, så er du havnet det helt rigtige sted! Her på siden finder du et bredt udvalg af MacBook Pro opladere. Du finder både MagSafe 1 oplader og MagSafe 2 oplader til din MacBook Pro, så du aldrig skal stå uden strøm igen. Vi har sammensat et bredt udvalg, hvor du kan finde kompatible opladere til alle MacBook modeller. Du kan spare en formue ved at købe en oplader hos os, som stadig virker mindst lige så godt, som de originale Apple opladere.

 

I vores udvalg finder du blandt andet MacBook Pro opladere med den smarte magnetiske tilkoblingsløsning, også kaldet MagSafe. Du skal slipper for, at bekymre dig over, om du kan komme til at falde over ledningen og rive din MacBook på gulvet. Ledningen slipper selv din MacBook, uden at hverken MacBook eller oplader tager skade. Vi har sammensat et varieret udvalg af MacBook Pro opladere, så der er noget til enhver smag. 

 

Gå endelig på opdagelse i vores udvalg og find lige den oplader, din MacBook står og mangler! Vi tilbyder kvalitets opladere til markedets bedste priser, så hvis du vil have en kompatibel oplader i høj kvalitet til en lav pris, så skal du finde den her på siden. Ring eller skriv endelig til os, hvis du er i tvivl om hvilken oplader, du skal købe til din MacBook Pro.

7 vare(r)

7 vare(r)

Kæmpe udvalg af opladere til MacBook Pro hos Phone-Parts.dk

I vores udvalg finder du blandt andet MacBook Pro opladere, som er udstyret med en lysdiode. Ligesom den originale Apple strømforsyning, så er vores opladere udstyret med et lys, som du finder på stikket, der tilkobles din MacBook. Når lyset lyser, så er der forbindelse mellem oplader og computer, og opladningen påbegyndes. Når lyset lyser orange, så er opladningen i gang og når lyset lyser grønt, så er din MacBook fuldt opladet. 

 

Hvis du leder efter en kvalitets oplader til en lav pris, så kan du i vores udvalg finde vores MagSafe 1 Green Cell oplader. Den er blandt andet kompatibel med både MacBook Pro 15” og MacBook Pro 17”. Mange af vores opladere, kan du bruges til flere forskellige MacBook modeller. Du kan bruge vores Green Cell oplader til både MacBook Pro og MacBook Air. 

 

Inde under hvert produkt, finder du diverse A-numre noteret, så du kan se om opladeren passer præcist til din MacBook Pro. Et A-nummer er din MacBooks modelnummer, som du altid kan finde på din MacBook Pro. Hvis du ikke kan finde dit A-nummer på din MacBook, så skriv endelig til os - så hjælper vi dig, så du får den helt rigtige oplader hjem. 

 

Køb kvalitets oplader til din MacBook Pro til den bedste pris på markedet

Hos Phone-Parts.dk har vi nøje udvalgt alle vores produkter, så vi er sikre på, at det lever op til en vis standard. Vores opladere er CE-mærket og godkendt, og er det bedste alternativ til de originale Apple opladere. Hvis du køber din MacBook Pro oplader hos os, så er du altid garanteret den bedste pris på markedet. 

 

Vi tilbyder nemlig prismatch, hvilket betyder, at vi matcher alle vores konkurrenters priser på markedet. Hvis du finder en identisk oplader til vores hos anden forhandler, til en bedre pris, så matcher vi deres priser. Derudover har vi udviklet en dynamisk pris robot, så du slipper for, at skulle sidde og sammenligne priser på opladere mellem forhandlere. Alt dette har vores smarte pris robot klaret for dig på forhånd, så det altid er de bedste priser du ser, når du handler på vores webshop!

 

Har du brug for hjælp til valg af MacBook Pro oplader?

Hvis du er i tvivl om hvilken oplader, du skal købe til din MacBook Pro, så hjælper vi dig. Vores dygtige og erfarne medarbejdere sidder klar med professionel rådgivning, så du kan finde den helt rette oplader til din bærbar. Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at være så tilgængelige, som overhovedet muligt, for alle vores kunder. Du kan derfor kontakte os på flere forskellige måder, alt efter hvad du måtte foretrække. Vores kundeservice er åben både hverdage og weekender, så der altid er hjælp at hente!


Du er altid mere end velkommen til at ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til os på support@phone-parts.dk. Vi har også åben for vores live chat-support alle hverdage og weekender, hvis du har brug for hurtig og effektiv hjælp!