Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Oplader til Apple MacBook Pro 13" & 15" Macbook Air 11" & 13" fra 2012 til 2015

Hos Phone-Parts.dk finder du de populære MagSafe 2 opladere til skarpe priser! MagSafe 2 er efterfølgeren til den også populære MagSafe 1. MagSafe 2 er på mange måder blevet forbedret og optimeret. Da det lykkedes Apple at mindske tykkelsen på både MacBook Pro og MacBook Air, udkom de med en ny serie af Mac’s i 2012. Alle MacBooks brugte her MagSafe 2 oplader, hvilket også er kendetegnet ved at stikket er formet som et T.

 

MagSafe er en helt fantastisk opfindelse, da du undgår ødelagte bærbare og ledninger. Den magnetiske tilkoblingsløsning sørger for, at ledningen slipper din MacBook, hvis man eksempelvis skulle falde over ledningen. Mangler du et overblik over, om din MacBook bruger en MagSafe 2? Som en hurtig huskeregel så bruger alle MacBook Air fra 2012-2017 og MacBook Pro fra medio 2012-2015 MagSafe 2 oplader. 

 

Det kan efterhånden være en udfordring at navigerer rundt i de mange forskellige opladere, MacBooks m.m. Hvis du er forvirret over, hvilken oplader, du egentlig skal købe, så kontakt os endelig. Vi har stor erfaring på området, og kan hjælpe dig med at finde frem til lige den oplader, din MacBook står og mangler. Gå endelig på opdagelse i vores udvalg af MagSafe 2 opladere og se, om du kan spotte din nye oplader.

1 vare(r)

1 vare(r)

Hvad er forskellen på MagSafe 1 og MagSafe 2 opladere?

MagSafe blev lavet af Apple, for at opnå en sikker opladning af MacBooks. Hvis der skulle blive trukket i ledningen, så vil din MagSafe selv slippe din MacBook. Det har reddet mange MacBooks og ledninger fra at blive ødelagt. Derudover går MagSafe også ind og undgår en såkaldt overopladning af din MacBook. En MagSafe har en lysdiode, som lyser alt efter om din MacBook mangler strøm eller er fuld opladt. Hvis lyset lyser grønt, så er din MacBook fuldt opladet. Lyser den orange, så er den i gang med opladningen. 

 

MagSafe 1 er den første udgave af Apple’s opladere, som passer til alle de ældre MacBook modeller fra før 2012. MagSafe 2 blev udviklet senere og passer til MacBooks fra 2012-2015. På MagSafe 2 er opladeren blevet mindre og stikket tyndere. Den største forskel, og eneste forskel på de to MagSafes, er desginet. MagSafe 2 er som sagt slankere og bredere i stikket. Både MagSafe 1 og MagSafe 2 kan købes i forskellige watt, så det gælder om at få valgt den helt rette MagSafe til netop din MacBook. 

 

Køb din MagSafe 2 til markedets bedste pris hos Phone-Parts.dk

Vi udvælger nøje alle vores produkter, og alle vores MagSafe 2 opladere er CE-mærket og godkendt. Vi leverer høj kvalitet til lave priser, så hvis du mangler en ny MacBook oplader og gerne vil spare penge, så skal du købe den her hos os. Vores MagSafe 2 opladere er det bedste alternativ til den originale MagSafe 2 oplader. Hvis du ikke har et princip om at det skal være den originale oplader, så kan du spare mange penge, ved at købe den hos os. 

 

Vi tilbyder prisgaranti og kan derfor altid garanterer dig den bedste pris, når du handler hos os. Vi matcher vores konkurrenters priser, så hvis du finder en identisk oplader hos anden forhandler til en bedre pris, så matcher vi prisen. Derudover har vi udviklet en dynamisk pris robot, som sørger for, at alle de priser du ser på vores webshop, altid er de bedste priser på markedet. Du slipper altså for, at skulle sidde og gennemsøge markedet for den billigste og bedste MagSafe 2 oplader - alt dette klarer vores pris robot for dig på forhånd!

 

Har du brug for hjælp til valg af MagSafe 2 oplader?

Vores dygtige og erfarne kundeservice sidder klar til at hjælpe dig, så du kan få den helt rette MagSafe 2 oplader til din MacBook. Vi bestræber os altid efter, at være så tilgængelige som mulige for vores kunder. Derfor kan du også kontakte os alle ugens dage på flere måder, alt efter hvad der måtte passe dig bedst.


Du er altid mere end velkommen til at ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til support@phone-parts.dk. Hvis du sidder en aften eller weekend og har brug for hjælp, så kan du også altid skrive til vores live chat-support, som har åben alle hverdage og weekend! Vi ønsker, at du altid får den bedste oplevelse, når du handler hos os!