Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPad reservedele - Alt i reservedele til alle iPads

iPad skærme - stort udvalg i flere forskellige kvaliteter til DK bedste pris

Hos Phone-Parts.dk finder du et kæmpe udvalg af reservedele og tilbehør til din iPad. Vi har i alt +75.000 reservedele på vores webshop, så der er god chance for, at du kan finde lige den del, du står og søger til din iPad. I denne kategori finder du reservedele og tilbehør til alle iPads modeller, helt fra iPad 2 og op til iPad Pro 12,9” 4. generation. Vi tilbyder reservedele og tilbehør til alle iPads i bedste OEM kvalitet til DK’s bedste priser. 

 

Alle iPads kan trænge til en overhaling på et tidspunkt. Det kan være en ny højttaler, ny skærm, ny Hjem-knap eller noget helt fjerde. I denne kategori finder du et bredt udvalg af reservedele, så du kan få repareret din iPad derhjemme hurtigt og billigt. Hvis du er træt af, en ødelagt skærm lidt for ofte, så finder du også et stort udvalg af iPad covers og skærmbeskyttelse på vores webshop til skarpe priser. 

 

Hvis du har brug for hjælp til at finde frem til de rette reservedele, så kontakt os endelig! Vores dygtige og erfarne medarbejdere sidder altid klar til at give en hjælpende hånd, så du får købt lige de reservedele, du står og mangler! Gå endelig på opdagelse i vores store udvalg og få gjort din iPad så god, som ny igen!

iPad Reservedele & Tilbehør

Kæmpe udvalg af reservedele og tilbehør til alle iPads modeller

Her på siden har vi forsøgt at gøre det så overskueligt, som overhovedet muligt, når du skal finde dine reservedele. Vi har inddelt iPad modeller op i kategorier, så du nemt kan finde din iPad og de tilhørende reservedele. Du kan med fordel ofte kigge efter A-numre, når du skal købe tilbehør til din Apple enhed - uanset om det er iPad, iPhone eller MacBook. 

 

Et A-nummer er lig med din enheds modelnummer. På en iPad findes det ofte på bagcoveret med små bogstaver. Når du har din iPads A-nummer, så kan du nemt spotte hvilke reservedele, der tilhører lige præcis din iPad. 

 

I vores udvalg finder du alt lige fra reservedele til beskyttelse, så du kan give din iPad den rette overhaling eller beskytte den, så du undgår fremtidige reparationer. Husk at vi altid har dag-til-dag levering på alle lagervarer, og hvis du opretter en kundekonto hos os, så kan du få yderligere rabat på dit køb! 

 

iPad reservedele i høj kvalitet til lave priser hos Phone-Parts.dk

Står du og kigger på en ødelagt iPad skærm? Hos Phone-Parts.dk kan du købe iPad skærme i OEM kvalitet og i 100% original kvalitet. Vi udvælger nøje alle vores produkter, og kvalitetstjekker dem op til flere gange inden de lander hos vores kunder. Vores iPad skærme i OEM kvalitet er produceret af samme producent, som producerer Apples egne skærme. Det er derfor det bedste alternativ til de originale skærme, hvis man gerne vil have kvalitet i topklasse til en lav pris. 

 

Derudover finder du også iPad skærme i original kvalitet i vores udvalg. De er 1 - 1 med Apples egne skærme, og er derfor det ypperste - hvilket også afspejler sig i prisen. Derudover kommer alle vores reservedele som fabriksnye i bedste OEM kvalitet. Du får derfor ikke bedre kvalitet til en bedre pris end her hos os. Vi tilbyder prismatch, og matcher derfor alle vores konkurrenters priser - så køb dine iPad dele til DK’s bedste priser her!

 

Har du spørgsmål? Vi står til rådighed alle ugens dage

Hvis du har spørgsmål til vores dele og tilbehør eller vores øvrige produkter, så kontakt os endelig med det samme. Vi bestræber os altid efter, at være så tilgængelige for vores kunder, som overhovedet muligt. Derfor kan du også kontakte os alle ugens dage på flere forskellige måder, alt efter hvad du måtte foretrække. 


Du kan skrive til vores live chat-support, som er åben alle hverdage og weekender. Du kan også ringe til vores telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til support@phone-parts.dk. Vi besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt, og gerne inden for 24 timer på mail!