Få en eksklusiv rabat aftale og spar op til 80%

Vi giver GRATIS fragt ved køb fra 395,-

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering for 35kr.
Gratis fragt ved køb fra 395 kr.
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPad 8 (2020) Reservedele

Tilbehør & dele til model nr. A2270 (Wi-Fi) + A2428, A2429, A2430 (Wi-Fi +Cellular)

Leder du efter nye reservedele til din iPad 8? Så er du havnet det helt rigtige sted! Her på siden finder du et bredt udvalg af tilbehør og dele til din iPad 8. Mange har efterhånden stået med en iPad eller iPhone i hånden, som trænger til en kærlig hånd. Med tiden vil et batteri på en iPad eksempelvis trænge til en udskiftning, da det har en udløbsdato. Vi har sammensat et bredt og varieret udvalg af reservedele til iPad 8, så du kan finde lige det, du står og søger til en skarp pris hos os! 

 

iPad 8 blev lanceret i 2020 af Apple, og er den 8. generation af den første originale iPad. Den første iPad udkom i 2010 og der er sket meget med de 8 efterfølgende generationer. iPad 8 kan fås med op til 128 GB og er udstyret med en fantastisk flot skærm. Der kan nydes billeder, videoer m.m. på den smukke skærm i høj opløsning. iPad 8 er i dag at finde i mange husstande, og bliver flittigt taget med på farten. 

 

Hos Phone-Parts.dk finder du alt hvad du skal bruge, for at få din iPad 8 tilbage til ny igen - eller så godt som! Det kan være en verden til forskel, hvis man udskifter en simpel ting som højttaler eller Hjem-knappen. Du vil pludselig føle at din iPad 8 har fået helt nyt liv igen. Derfor er det bare om at få det gjort hurtigst muligt, så du kan få det optimale ud af din iPad 8 igen! Gå på opdagelse i vores udvalg og finde lige de iPad 8 dele, du leder efter!

20 vare(r)

20 vare(r)

Find ALT i dele & tilbehør til iPad 8 hos Phone-Parts.dk

Her på siden finder du et bredt udvalg af iPad 8 reservedele. Vi tilbyder både højttalere, nye antenner, kameraer, batterier, skærme og meget mere til din iPad 8. Vi har sammensat et bredt udvalg i forskellige prisklasser, så der er til enhver smag. Det er individuelt, hvad man foretrækker af kvalitet og pris, og derfor forsøger vi at tilbyde noget til alles behov. 

 

I vores udvalg finder du skærme og batterier i både OEM kvalitet og 100% original kvalitet. Dele i OEM kvalitet er det bedste alternativ på de originale dele, men til en lavere pris. Hvis du ønsker høj kvalitet til lave priser, så er det klar dele i OEM kvalitet du skal vælge! Vores originale batterier og skærme er 1 - 1 med Apples egne, hvilket også afspejler sig i prisen. 

 

Du kan reparere din iPad 8 hurtigere og billigere, hvis du gør det selv

Hvis din iPad 8 efterhånden kunne trænge til en ny skærm eller andet, så kan du reparere din iPad meget hurtigere og billigere selv, frem for at betale en reparatør for det. For det første, så skal du ikke ind med din iPad 8 i en forretning og hente den igen efter reparationen er overstået. Du har det hele derhjemme, så den er klar, når den er klar. For det andet, så kan du købe din reservedele og det rette værktøj hos os til lave priser. 

 

Det eneste man behøver, for at kunne skifte en iPad skærm selv, er en god guide og lidt tålmodighed. Det tager kun omkring 30-40 minutter at skifte skærmen på en iPad, og det kræver ingen erfaring med elektronik. Hvis du skulle blive i tvivl undervejs i en reparation, så sidder vores hold af teknikere klar til at give dig personlig rådgivning undervejs!

 

Du kan få svar på dine spørgsmål både hverdage og weekender

Hvis du er i tvivl om hvilke reservedele, der passer til din iPad 8, så kan du blive klogere ved hjælp af A-nummeret. I toppen af denne side har vi noteret en række A-numre, som er lig med en iPads modelnummer. Hvis dit A-nummer er noteret i toppen af siden, så er det ens betydning med at alle reservedelene og tilbehøret på denne side, passer perfekt til netop din iPad 8 derhjemme. Dit A-nummer finder du på bagsiden af din iPad, på coveret. 


Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller har brug for rådgivning, så kontakt endelig vores kundeservice. Vores dygtige medarbejdere sidder klar alle hverdage og weekender, så du kan få den rette hjælp. Ring endelig til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skriv en mail til support@phone-parts.dk. Du kan også altid skrive til vores live chat-support, som du finder nederst i højre hjørne - den har åben for spørgsmål og hjælp både hverdage og weekender.