Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPad 6 (2018) reservedele

iPad skærme - stort udvalg i flere forskellige kvaliteter til DK bedste pris

Hos Phone-Parts.dk finder du et kæmpe udvalg af reservedele og tilbehør til din iPad. Vi har i alt +75.000 reservedele på vores webshop, så der er god chance for, at du kan finde lige den del, du står og søger til din iPad. I denne kategori finder du reservedele og tilbehør til alle iPads modeller, helt fra iPad 2 og op til iPad Pro 12,9” 4. generation. Vi tilbyder reservedele og tilbehør til alle iPads i bedste OEM kvalitet til DK’s bedste priser. 

Tilbehør & dele til model nr. A1893 (Wi-Fi) + A1954 (Wi-Fi + Cellular)

Her på siden finder du alt i reservedele og tilbehør til iPad 6. Vi har sammensat et bredt udvalg i forskellige prisklasser, så der er til enhver smag. Uanset om du mangler et nyt kamera, skærm eller batteri til din iPad 6, så finder du det her på siden. Vi tilbyder reservedele i bedste OEM kvalitet og i 100% original kvalitet. Du kan ikke købe iPad 6 reservedele billigere andre steder end her hos os! 

 

iPad 6 blev lanceret i 2018 af Apple, og er den 6. generation af den originale iPad. Jo flere generationer, jo flere opgraderinger. Den 6. generation har fået en stor opgradering i form af design. Kanterne er blevet mindre og skærmen større i forhold til iPad 5. iPad 6 blev en succes hos rigtig mange, og er i dag at spotte i manges hjem. Det er en lækker lille tablet, der er super nem at have med sig på farten. 


Hvis din iPad 6 trænger til en kærlig hånd, så finder du alt hvad du skal bruge her hos os. Vi tilbyder det helt rette værktøj til din iPad 6 reparation samt de rigtige reservedele. Gå endelig på opdagelse i vores brede udvalg og find lige det, din iPad 6 står og mangler, til DK’s bedste priser!

24 vare(r)

24 vare(r)

Stort udvalg af iPad 6 skærme i bedste OEM kvalitet

Hvis din iPad 6 trænger til en ny skærm, så finder du det her hos os. Vi tilbyder iPad 6 skærme i bedste OEM kvalitet og i 100% original kvalitet! Du kan finde lige den skærm, du synes din iPad 6 skal forkæles med. Du kan sagtens selv skifte din iPad 6 skærm. Det kræver blot den rette guide og lidt tålmodighed. Det er langt hurtigere og billigere at gøre det selv, frem for hos en reparatør. Vi opdaterer løbende hjælpsomme guides på vores webshop, så du altid kan få den rette hjælp til din reparation. Derudover kan du købe vores reservedele, inklusiv skærme, til DK’s bedste priser her hos os!

 

Vi tilbyder prisgaranti, og kan derfor altid garanterer dig de bedste priser, når du køber dine iPad 6 reservedele hos os. Vi matcher alle vores konkurrenters priser, og vores selvudviklede dynamiske pris robot går ind og sørger for, at alle de priser du ser på vores webshop, altid er de bedste priser lige nu på markedet! 

 

Find kæmpe udvalg af iPad 6 reservedele hos Phone-Parts.dk

Uanset om din iPad 6 trænger til en ny højttaler, ny mikrofon, ny antenne eller nyt batteri, så finder du det her hos os - og meget mere endda! Vi har sammensat et bredt udvalg af iPad 6 reservedele, hvor du finder alt hvad du skal bruge, for at få den så god som ny igen! Derudover tilbyder vi også reservedele til alle andre iPad modeller, så uanset om du leder efter iPad 8 reservedele eller iPad 2 reservedele, så finder du det her hos os! 

 

Vi ønsker at flere begynder at genbruge deres elektronik, og derfor tilbyder vi et kæmpe udvalg af reservedele, så du kan købe det hele ét sted til lave priser! Det skal være overskueligt og billigt, så folk får mere mod på at reparere deres elektronik på egen hånd. Jo mere vi genbruger vores elektronik, jo mere skåner vi vores miljø - så det er bare med at komme i gang! Vi er Danmarks førende leverandører af iPhone reservedele, og vi følger naturligvis godt trop med vores iPad reservedele!  

 

Ring til os i dag og vi hjælper dig på bedste vis

Hvis du sidder og er i tvivl om hvilke reservedele du skal købe, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Vores dygtige medarbejdere sidder klar alle ugens dage via telefon, mail og live chat. Vi ønsker at være så tilgængelige, som muligt, for vores kunder. Derfor kan du også kontakte os på flere forskellige måder, alt efter hvad du måtte foretrække. 


Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller sende os en mail til support@phone-parts.dk. Du kan også skrive til vores live chat-support, hvis du har brug for hjælp en aften eller weekend - den har åben alle hverdage og weekender!